Gdje na aerobik???
Moderator: anex
-
suza81
#76 Re: Gdje na aerobik???
To super zvuci ali mi je podaleko.
-
MrsJ
#77 Re: Gdje na aerobik???
Vise sam odgovarala djevojci prije tebe jer je pitala konkretno za Atlantis. 
-
suza81
#78 Re: Gdje na aerobik???
Ahaa.. ne skontah
ona je za ove dvije godine sigurno prikupila dovoljno informacija 
-
MrsJ
#79 Re: Gdje na aerobik???
Hahaha ne vidjeh datum, sorry. 
-
Rimljanka
#80 Re: Gdje na aerobik???
Da li neko ima info ko sad i da li neko ima airobik treninge u Zetri?
-
suza81
#81 Re: Gdje na aerobik???
Zaguglaj fit & fun mislim ds du oni sad tamo.
-
Rimljanka
#82 Re: Gdje na aerobik???
Mislim da su sada Marijana i Lejla samo u Avazu, tj.imaju zajednicki klub
- ilkbahar
#83 Re: Gdje na aerobik???
odavno su ln1 i fit&fun zajedno, ali treninzi vise nisu u zetri vec u avazovom tornju. Razlog je cijela situacija oko ZOI84 i njihovih problema sa odrzavanjem prostora i grijanjem.
cijena za mjesec je 50 km. sala je prilicno mala ali ima vise termina u toku dana. inace meni poslije lejle i marijane ni jedan aerobik klub nije dovoljno dobar. Isla sam i kod Mikija u hrasno, ali on jednostavno malo pretjeruje sa tim tae bo i muskim vjezbama. malo pregrub pristup i vise skoncentrisan na gornji dio tijela, nego na donji, a znamo da nama zenama su kriticne tacke guza i stomak. Kazem nije los Miki, ali Lejla i Marijana su profesionalci i imaju vise razlicitih programa od stepa do pilatesa.
jedino mi smeta sto vise nije na zetri, jer mi avaz malo podaleko.
cijena za mjesec je 50 km. sala je prilicno mala ali ima vise termina u toku dana. inace meni poslije lejle i marijane ni jedan aerobik klub nije dovoljno dobar. Isla sam i kod Mikija u hrasno, ali on jednostavno malo pretjeruje sa tim tae bo i muskim vjezbama. malo pregrub pristup i vise skoncentrisan na gornji dio tijela, nego na donji, a znamo da nama zenama su kriticne tacke guza i stomak. Kazem nije los Miki, ali Lejla i Marijana su profesionalci i imaju vise razlicitih programa od stepa do pilatesa.
jedino mi smeta sto vise nije na zetri, jer mi avaz malo podaleko.
-
Rimljanka
#84 Re: Gdje na aerobik???
Bas ti hvala za info. I meni Zetra vise odgovara zbog stanovanja. A termini su kad? Kad su im kasni termini iza19h?
-
BIONA
#85 Re: Gdje na aerobik???
I mene zanima aerobik klub u N.Sarajevu? Cula sam za Studio 3 ali nemam nikakvih informacija da li je neko tamo bio i kakva su iskustva? Namijenjeno je samo zenama...shambho wrote:Moze li preporuka za aerobik klub, na podrucju Novog Sarajeva, mada to nije toliko bitno?
Nije mi cilj izgubit kile (naprotiv pokusavam se udebljat), nego uci u formu, onako zdravstveno 'ojacat', ispuhat se ponekad..
Isla sam u Gymstrech u Trecoj gimnaziji, al' ukinuli su, to mi je bilo super jer smo imali i zumbu i body fat burning i step il' kako se vec sve to zove, i koristili smo sprave..Opet bih tako nesto al' ne znam gdje da trazim, uglavnom daju programe samo za jedno..
Zna li neko kakav je Atlantis u Hrasnom?
- vjesticanametli
#86 Re: Gdje na aerobik???
zene ide li koja od vas na aqva Hajrobik - olimp. bazen.....ja namjeravam veceras otici ali nemam blage veze na sta to lici a uposleni koji treba da da info se ponasa kao mrtav konj bilo mailom ili tel da mu se obratite......hvalaaaaa