gdje mogu kupiti stacionarna bicikla?
- karanana
#1 gdje mogu kupiti stacionarna bicikla?
Zna li neko kakvu radnju sa kvalitetnim i povoljnim sobnim biciklima? Znam za intersport i znam za onu u zgradi gdje se ko fol snima Viza. Tu su cijene zara. Ima li dze drugo?
- uvjek dobar gost
Ako nemas nista protiv polovnih nekad sam na stupu vidio da se prodaju... ,a ne znam gdje je sad biž sport i tamo ih je bilo svojevremeno... a i po oglasima ih ima...
- karanana
ma kupio sam jedan preko oglasa ali sam se zajebo. bio je nov u kutiji i kad sam ga donijeo kuci i sastavio vidio sam za kakvo sam smece dao 200KM. Sad bi volio neki iz radnje. biz sport? nikad cuo, pogledacu.uvjek dobar gost wrote:Ako nemas nista protiv polovnih nekad sam na stupu vidio da se prodaju... ,a ne znam gdje je sad biž sport i tamo ih je bilo svojevremeno... a i po oglasima ih ima...
- zena21
I ja sam skoro trazila sobni bicikl... Malo obilazila radnje, ali ne nadjoh nista da valja ispod 400 - 500KM
Mislim da je to puno, pogotovo sto bi meni samo skupljao prasinu u kuci
instead, idem u teretanu i pedalam do mile volje
ili barem dok me noge ne zabole

Mislim da je to puno, pogotovo sto bi meni samo skupljao prasinu u kuci
instead, idem u teretanu i pedalam do mile volje
- karanana
ma u pravu si i meni bi skupljalo prasinu. a koja to teretana ima dovoljno bicikala gdje cu uvijek kad dodjem imati jedno slobodno da ne moram cekati da neko sidje? jeli ona teretana sto je svi hvale u temi o teretanama kod Sa Cluba ima tih bicikala?zena21 wrote:I ja sam skoro trazila sobni bicikl... Malo obilazila radnje, ali ne nadjoh nista da valja ispod 400 - 500KM![]()
Mislim da je to puno, pogotovo sto bi meni samo skupljao prasinu u kuci![]()
![]()
instead, idem u teretanu i pedalam do mile voljeili barem dok me noge ne zabole
![]()
-
Aj-sa
zena21 wrote:I ja sam skoro trazila sobni bicikl... Malo obilazila radnje, ali ne nadjoh nista da valja ispod 400 - 500KM![]()
prosli mjesec sam vidjela neka na snizenju u Intersportu ( 260 KM i oko 400 KM). samo nemam pojma valjaju li ili ne
na sta trebam obratiti paznju?
a i dvoumim se izmedju bicikla i orbiteka, jer su mi mnoge prijetaljice rekle da im je biciklo samo ojacalo listove i da nisu imale nekakve koristi. pa sad ko ce ga znat'
-
branimir_s
ja uzeo preko neckermann-a. Probaj jednostavno je. Ja mislim da je adresa http://www.neckermann.ba
- zena21
Na zalost, oni vise ne rade na podrucju BiHbranimir_s wrote:ja uzeo preko neckermann-a. Probaj jednostavno je. Ja mislim da je adresa http://www.neckermann.ba
- karanana
Aha i ja sam vidio da su prestali raditi. Odustao sam od bicikla, ionako bi kupilo prasinu. Upisujem se u Sportlife a kad otopli, sto neko rece, pravo paciklo pa kroz Vilsonovo.zena21 wrote:Na zalost, oni vise ne rade na podrucju BiHbranimir_s wrote:ja uzeo preko neckermann-a. Probaj jednostavno je. Ja mislim da je adresa http://www.neckermann.ba
- karanana
Bio neki dan, malo proshnjuho da vidim kako izgleda, najvise me interesuje onaj kardio dio za pocetak. Cini mi se da ima dovoljan broj bicikala i slicnih sprava i da se moze naci slobodna masina. Najvjerovatnije odem sutra i uplatim onaj plan od 14 posjeta, pa cemo vidjeti koliko ni(sam) lijen sto se dolazaka tice.zena21 wrote:Kad se upisujes??
- zena21
Ma moze se... Ako su zauzeti svi steperi, idem prvo na biciklo i obrnuto... Za traku se mora uvijek cekati, jer im samo jedna radi... A na tegovima je uvijek krkljanac, mada me to ne interesuje... Tamo koristim samo jednu spravicu za ledja, ali nekad je i ne odradim, jer se nemas gdje pomaknuti od buildera

-
MA DAJ...
Biciklo ti nece stvoriti neke deformacije na tjelu,sigurno,i najvise se preporucuje ta vjezba,ako ne upraznjavas trcanje...Aj-sa wrote:zena21 wrote:I ja sam skoro trazila sobni bicikl... Malo obilazila radnje, ali ne nadjoh nista da valja ispod 400 - 500KM![]()
prosli mjesec sam vidjela neka na snizenju u Intersportu ( 260 KM i oko 400 KM). samo nemam pojma valjaju li ili ne![]()
na sta trebam obratiti paznju?
a i dvoumim se izmedju bicikla i orbiteka, jer su mi mnoge prijetaljice rekle da im je biciklo samo ojacalo listove i da nisu imale nekakve koristi. pa sad ko ce ga znat'.
a kod bicikla jacas noge,guzove i trbusnjake...i ne derformises listove,koliko mogu da vidim na sebi!