Gdje mogu kupiti snus
-
Jasko Slo
#1 Gdje mogu kupiti snus
Pozdrav!
Ili moguce ko zna gdje bih mogu kupiti snus?http://www.buysnus.com/snusbrand/Goeteb ... rtion.aspx
Ili moguce ko zna gdje bih mogu kupiti snus?http://www.buysnus.com/snusbrand/Goeteb ... rtion.aspx
-
IRELAND
#2 Re: Gdje mogu kupiti snus
Mislim da nije legalan u BiH, znam da neka raja donosi iz Svedske.
-
Gray
#3 Re: Gdje mogu kupiti snus
Snus nije legalan nigdje u EU (a pretpostavljam i van EU) osim u Švedskoj (eventualno i Finska, nisam siguran). Smije se nositi za ličnu upotrebu ali se ne smije uvoziti niti prodavati u drugim državama,
-
Jasko Slo
#4 Re: Gdje mogu kupiti snus
nije legalen u Eu al vani EU je legalen,.dok hrvatska nije pocela pristupna pogajanja za EU si mogao dobiti svuda to,..a i jedni momci so mi kazali da se moze nabaviti u merkatoru u Sarajevo,..zato bih zelo ako ko zna sta o tome da ja ne bih dzabe se vozio toliko daleko,..
-
TRŠ
#5 Re: Gdje mogu kupiti snus
moze li mi neko reci sta je to 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6 Re: Gdje mogu kupiti snus
Jedino u Švedskoj 
-
Gray
#7 Re: Gdje mogu kupiti snus
TRŠ wrote:moze li mi neko reci sta je to
Ma ništa dobro. Duhan za žvakanje.
-
Jasko Slo
#8 Re: Gdje mogu kupiti snus
dali ima neko ko bih htjeo da ode do mercator centra u Sarajevu da mi provijeri ako imao stvar kojo ja trazim,..gore ima slika,..ako nađe nek mi ostavi broj na privatno, ovaj koji mi nade ceka ga nagrada koja se izplati 
-
Sharif
#9 Re: Gdje mogu kupiti snus
Nije snus za zvakanje 
Ima nekoliko online stranica gdje mozes naruciti Snus...Snusdirect je jedna od njih
http://www.snusdirect.com
Znaci jedina ti je opcija preko interneta. Prodaja u drugim EU zemljama je zabranjena a sumnjam da je neko veliko trziste kod nas da bi to neko uvozio :p
Ima nekoliko online stranica gdje mozes naruciti Snus...Snusdirect je jedna od njih
http://www.snusdirect.com
Znaci jedina ti je opcija preko interneta. Prodaja u drugim EU zemljama je zabranjena a sumnjam da je neko veliko trziste kod nas da bi to neko uvozio :p
- muha_sa
#10 Re: Gdje mogu kupiti snus
to u ŠveCkoj praktikuju ko eto nepušaciTRŠ wrote:moze li mi neko reci sta je to
-
Sharif
#11 Re: Gdje mogu kupiti snus
Ako si vec nikotinista sta je "pozitivno" sa snusom je so se moze koristiti bilo gdje i sto dimom ne ostecujes drugima oko tebe. Sta je malo problematicno je sto postanes vise ovisan od nikotina nego sa cigarom.
U cigari je odprilike 0.8mg nikotina. Kroz cigaru on jako brzo ulazi u krv i ti dobijes svoj "fix" momentalno.
Sa snusom ide malo sporije absorbiranje, ali je kolicina nikotina od 8mg do cak 14-15mg pa sam izracunaj
Ako tek pocinjes, ili hoces da testiras snus (cak i ako si pusac) preporucujem da to probas kod kuce jer nebi bilo prvi put da pocetnici imaju mucninu, povracaju ili se useru, tako da testiranje na festi ili na sastanku sa djevojkom nije bas preporuceno. Svi reaguju razlicito naravno, kako kome.
Ako vec nisi ovisan ili poceo snusat ja bi preporucijo da to batalis. Ako hoces da bacis cigaru probaj (da izgleda gej), elektronske cigare ili kako se vec zovu
http://www.ecigarettedirect.co.uk/
Imaju sa i bez nikotina, mozes ih fuchkat gdje hoces jer samo vodena para izlazi iz njih. Dobijes nikotin bez sugavog dima
U cigari je odprilike 0.8mg nikotina. Kroz cigaru on jako brzo ulazi u krv i ti dobijes svoj "fix" momentalno.
Sa snusom ide malo sporije absorbiranje, ali je kolicina nikotina od 8mg do cak 14-15mg pa sam izracunaj
Ako tek pocinjes, ili hoces da testiras snus (cak i ako si pusac) preporucujem da to probas kod kuce jer nebi bilo prvi put da pocetnici imaju mucninu, povracaju ili se useru, tako da testiranje na festi ili na sastanku sa djevojkom nije bas preporuceno. Svi reaguju razlicito naravno, kako kome.
Ako vec nisi ovisan ili poceo snusat ja bi preporucijo da to batalis. Ako hoces da bacis cigaru probaj (da izgleda gej), elektronske cigare ili kako se vec zovu
http://www.ecigarettedirect.co.uk/
Imaju sa i bez nikotina, mozes ih fuchkat gdje hoces jer samo vodena para izlazi iz njih. Dobijes nikotin bez sugavog dima
- karanana
#12 Re: Gdje mogu kupiti snus
a sta je ono sto se stavi na ruku kod palca u ushmrkne u nos? isto duhan nekakav. to sam vidjo kod nekih nasih shvaba.
- frameni
#13 Re: Gdje mogu kupiti snus
muha_sa wrote:to u ŠveCkoj praktikuju ko eto nepušaciTRŠ wrote:moze li mi neko reci sta je toprahne im cigara a oni izvade iz kutijice neki mali smotuljak te ga stave izmedju usne i šestice jal sedmice zuba-gornjeg, jakako
to tako drže neko vrijeme pa poslije jedno pola sata zapale cigaru
ocima svojim gledo.
- beco
#14 Re: Gdje mogu kupiti snus
Snus je meni odvratna stvar, gledo sam rodjaka koji se pravo navuko na to i da zivi u svedskoj. Stavlja ga izmedu gornje usne i zuba ito po dva, izgleda isto ko da ima zastitnik za zube kad to stavi a kad vadi to iz usta odvratno sav se stresem. To se u svedskoj doslovno svuda moze kupiti ima hiljadu nekih ukusa, znam da ima vise nikotina i da se pravo lako navuci.
-
Sharif
#15 Re: Gdje mogu kupiti snus
To je "snuff". Sranje...prije se moglo kupiti svugdje (u swe) ali nikada nije postalo popularno izgledati ko kokain smrkavac. Ima i dalje u specijalizovanim tobaco prodavnicama.karanana wrote:a sta je ono sto se stavi na ruku kod palca u ushmrkne u nos? isto duhan nekakav. to sam vidjo kod nekih nasih shvaba.
- O'zone
- Globalni moderator
#16 Re: Gdje mogu kupiti snus
Nego kako je gore kod Vas u Švedskoj? Hladno A? Al zato standard Ih!
-
Sharif
#17 Re: Gdje mogu kupiti snus
haha, standard bato!O'zone wrote:Nego kako je gore kod Vas u Švedskoj? Hladno A? Al zato standard Ih!
Kad smo vec kod hladnoce, hladnije je u Bosni zimi i vise snijega nego ovde (barem prvih 700 kilometara od juga prema sjeveru) :p
-
Snus
#18 Re: Gdje mogu kupiti snus
zdravo,Jasko Slo wrote:Pozdrav!
imam snus na lageru tako da možete kupiti i veče količine. kontaktirajte me.
-
mastteerr
#19 Re: Gdje mogu kupiti snus
Zna li ko ima li gdje sada snus za kupitiiii?
- friskyoreo
#20 Re: Gdje mogu kupiti snus
Divno osmisljena marketinska kampanja...

- navedeni
#22 Re: Gdje mogu kupiti snus
Jarane sta ce ti to.. hahahah, goni otrov 
-
mastteerr
#23 Re: Gdje mogu kupiti snus
Treba mi, zato i trazim
da se drogiram malo
-
Pirija
#24 Re: Gdje mogu kupiti snus
sta vam je ljudi to je glupost obicna, komadici stakla u duhanu da vam podere desni i nikotin udje u krv.
-
mastteerr
#25 Re: Gdje mogu kupiti snus
Sta ima veze, i alkhol je stetan, pa ga citav svijet pije