Dakle, gdje u Sarajevu mogu naci nesto ovakvo, i koliko ce me otprilike kostati?
(Ne mora imati daljinski, to je samo slika. Dakle, ova udobna, kancelarijska stolica. Iskrivih se na ovoj drvenoj.

E jesi mi pomog'o, svaka cast. Pa normalno da cu kupiti u salonu namjestaja, necu u granapu. Pitam da li neko zna gdje ima sigurno -- necu obilaziti 20 salona radi stolice.chinese_water wrote:a da pokusas u nekom od salona namjestaja?
ili hoces da znamo da ces u buducnosti tipkati iz udobne stolice?
Aha. Haj otici cu tamo da vidim ima li ista.Splinter wrote:znas gdje sam vidio dobrih stolica.na otoci prije one pijace prema buljakovu sa desne strane gdje je mislim prije bila mesnica deyton a sada ima konzum, cini mi se...ejjj stolice zvizdeeeeee...a cjene isto takoja sam taku slicnu toj na slici samo plasticne nogare u udobnosti na grbavici platio 120km...
Jednu bijah zapikao tamo, pitah za cijenu, tri milje u odgovoru obalijestiše me.Splinter wrote:znas gdje sam vidio dobrih stolica.na otoci prije one pijace prema buljakovu sa desne strane gdje je mislim prije bila mesnica deyton a sada ima konzum, cini mi se...ejjj stolice zvizdeeeeee...a cjene isto takoja sam takvu slicnu toj na slici samo plasticne nogare u udobnosti na grbavici platio 120km...
u toj su radnji cijene žaraaa ne priblizavaj sesahan wrote:U Hrasnom blizu Robota ima radnja sa kancelarijskim namjestajem ima dosta stolica u ponudi. Ne znam kako se radnja zove ali je u dugoj zgradi koju moras obici da bi dosao do Robota kad ides iz pravca Malte. Hm, jesam ti objasnio ni ja je nebi znao naci ovako
Splinter wrote:znas gdje sam vidio dobrih stolica.na otoci prije one pijace prema buljakovu sa desne strane gdje je mislim prije bila mesnica deyton a sada ima konzum, cini mi se...ejjj stolice zvizdeeeeee...a cjene isto takoja sam takvu slicnu toj na slici samo plasticne nogare u udobnosti na grbavici platio 120km...
znaci i tu su žaraaaaVitamin C wrote:Jednu bijah zapikao tamo, pitah za cijenu, tri milje u odgovoru obalijestiše me.Splinter wrote:znas gdje sam vidio dobrih stolica.na otoci prije one pijace prema buljakovu sa desne strane gdje je mislim prije bila mesnica deyton a sada ima konzum, cini mi se...ejjj stolice zvizdeeeeee...a cjene isto takoja sam takvu slicnu toj na slici samo plasticne nogare u udobnosti na grbavici platio 120km...
ma da su i celicne ja bi njoj stao u krajmima wrote:Splinter wrote:znas gdje sam vidio dobrih stolica.na otoci prije one pijace prema buljakovu sa desne strane gdje je mislim prije bila mesnica deyton a sada ima konzum, cini mi se...ejjj stolice zvizdeeeeee...a cjene isto takoja sam takvu slicnu toj na slici samo plasticne nogare u udobnosti na grbavici platio 120km...
Zati jeste 120 kerma jer ima plasticne nogare.
Pa sto nisi postavio sliku stolice od 100 do 150KM. Odes u Soping na Grbavici i u Udobnosti imas takvih stolica, Kineskih. Vodi racuna kad je kupis da se ne vrtis puno na stolici, pritegni sarafe ododzdo samo pazi da ne pretjeras da ti se ne zabiju u strinu. Onaj mekani dio na stolici je pored spuzve nekad futrovan carapama ali neka te to ne brine, ne tuknu.musac wrote:Ah. Ah.
Pa gdje ima kupiti ovakva stolica za 100-150 maraka? Ima li neko neke web sajtove ili brojeve telefona salona namjestaja da pitam?
I reko sam, ne mora biti identicna ovoj na slici (tj. ne mora imati metalne noge).
Hvala unaprijed. Jer IT-a nema, iako im brand vrijedi 6 miliona maraka.mima wrote:IT Computers je imao odlicne stolice....mi smo na poslu kod njih kupili. Ima neka firma sto salje kataloge na odrese raznih firmi....jutros sam dobila taj katalog. Pogledat cu u jutro pa cu ti napisat cijene i njihov broj tel.
Pa ja bih ovakvu kao na slici za 150 maraka. Eto zato nisam stavio drugu sliku.sahan wrote:Pa sto nisi postavio sliku stolice od 100 do 150KM. Odes u Soping na Grbavici i u Udobnosti imas takvih stolica, Kineskih. Vodi racuna kad je kupis da se ne vrtis puno na stolici, pritegni sarafe ododzdo samo pazi da ne pretjeras da ti se ne zabiju u strinu. Onaj mekani dio na stolici je pored spuzve nekad futrovan carapama ali neka te to ne brine, ne tuknu.musac wrote:Ah. Ah.
Pa gdje ima kupiti ovakva stolica za 100-150 maraka? Ima li neko neke web sajtove ili brojeve telefona salona namjestaja da pitam?
I reko sam, ne mora biti identicna ovoj na slici (tj. ne mora imati metalne noge).
Evo sad gledam http://www.udobnost.ba i ima ovakvih stolica. Nema cijena, ali ima finih stolica, bar izgledom. E sad kvalitet... Znas li imaju li dostavu ovi? Nemam auto pa mi nezgodno.sahan wrote:Eeee i tata bi sine. Drzi se Kineza, pravac Udobnost.
Mislim da imaju neki limit ispod kojeg ne dovlace robu, ja sam nekoliko puta placao taxi i svaki put kazem nikad vise pa opet odem, imaju nekih jeftinih stvari sumljivog kvaliteta al sta ces proci ce valjda i ova recesija. Uglavnom na oko su sve super a koliko se izdrzati niko ne zna, kao svaka Kineska roba.musac wrote:Evo sad gledam http://www.udobnost.ba i ima ovakvih stolica. Nema cijena, ali ima finih stolica, bar izgledom. E sad kvalitet... Znas li imaju li dostavu ovi? Nemam auto pa mi nezgodno.sahan wrote:Eeee i tata bi sine. Drzi se Kineza, pravac Udobnost.
cini mi se da ima ali samo kada uzmes robu u vrijednosti preko 300km-ova ali nazovi pa ih pitaj mozda se sta promjenilo...i vjeruj da je nezgodno sto se tice nosenja, kutija je obimna a nije bogme ni lahka za duze staze tak da ti ne bih preporuciomusac wrote:Evo sad gledam http://www.udobnost.ba i ima ovakvih stolica. Nema cijena, ali ima finih stolica, bar izgledom. E sad kvalitet... Znas li imaju li dostavu ovi? Nemam auto pa mi nezgodno.sahan wrote:Eeee i tata bi sine. Drzi se Kineza, pravac Udobnost.
Koji mi alat treba da je sklopim?Splinter wrote:cini mi se da ima ali samo kada uzmes robu u vrijednosti preko 300km-ova ali nazovi pa ih pitaj mozda se sta promjenilo...i vjeruj da je nezgodno sto se tice nosenja, kutija je obimna a nije bogme ni lahka za duze staze tak da ti ne bih preporuciomusac wrote:Evo sad gledam http://www.udobnost.ba i ima ovakvih stolica. Nema cijena, ali ima finih stolica, bar izgledom. E sad kvalitet... Znas li imaju li dostavu ovi? Nemam auto pa mi nezgodno.sahan wrote:Eeee i tata bi sine. Drzi se Kineza, pravac Udobnost.
Ok, hvala.Splinter wrote:ruke i krstasti shaber