Hvala unapred.

Luster,svijecnjaci,stolic

Moderator: anex

Sofija89 wrote:Ja bih htjela zamoliti sve koji znaju gdje mogu naci ovakve stolice u sarajevu,da mi napisu,jer nisam iz sarajeva.
Hvala unapred.
[img]C:\Documents%20and%20Settings\Home\My%20Documents\My%20Pictures\IDEJE[/img]
kako postaviti sliku na forumSofija89 wrote:Ja bih htjela zamoliti sve koji znaju gdje mogu naci ovakve stolice u sarajevu,da mi napisu,jer nisam iz sarajeva.
Hvala unapred.
[img]C:\Documents%20and%20Settings\Home\My%20Documents\My%20Pictures\IDEJE[/img]
zambaklija wrote:
Carice nemožeš fotku ovdje prikazati koja je na tvom računaru,ona(fotka)mora biti na nekom serveru ili stranici
Nisam pitala za misljenje,nego gde se moze naci.black wrote:kichasto
tako. reci tom zajebantuSofija89 wrote:Nisam pitala za misljenje,nego gde se moze naci.black wrote:kichasto
Hm ovaj posljednji dio,kauč.ležaj sta već imaš slično u proizvodnji ORIOLIK-a i zove se BELA.....osim ovakvih jastučića,rukonaslona šta li već, ali to bi mogla i sama sašiti...Sofija89 wrote:Zar nema nigde u velegradu (sarajevu) stilski namjestaj za kupiti![]()
To je ovo:zelenashica wrote:Hm ovaj posljednji dio,kauč.ležaj sta već imaš slično u proizvodnji ORIOLIK-a i zove se BELA.....osim ovakvih jastučića,rukonaslona šta li već, ali to bi mogla i sama sašiti...
![]()

jes to je to...samo oriolikovi takvi modeli imaju sa strane po jastučićDioda wrote:To je ovo:zelenashica wrote:Hm ovaj posljednji dio,kauč.ležaj sta već imaš slično u proizvodnji ORIOLIK-a i zove se BELA.....osim ovakvih jastučića,rukonaslona šta li već, ali to bi mogla i sama sašiti...
![]()
Ovo sam slikala prije jedno cetiri mjeseca trazeci sebi nesto, tamo u Lukavici, iza nekadasnjeg Toma, mislim da je sad to KonzumOnaj objekat koji se odma' iza nalazi, mislim da je u pitanju Simpo
![]()
Imaju par vrsta, stofovi su katastrofalno ruzni i bez imalo ukusa, ali da se presvuci
Ja mislim da je ovo kostalo puno manje, ali kad skontas, ako hoces da presvlacis, ili da oni to rade po narudzbi, dodje skuplja pita neg tepsijazelenashica wrote:jes to je to...samo oriolikovi takvi modeli imaju sa strane po jastučićali princip isti
i naravno oriolik ima fantastične štofove ali i cijene negdje oko 700KM je njihov ovakav model
Ne znam vala ali ovaj oriolikov ja imam kod kćeke na klik klak je ono ravučem ga u unutra su dva madraca koja su fkt preudobna istina za sjedenje je ko u buretuDioda wrote:Ja mislim da je ovo kostalo puno manje, ali kad skontas, ako hoces da presvlacis, ili da oni to rade po narudzbi, dodje skuplja pita neg tepsijazelenashica wrote:jes to je to...samo oriolikovi takvi modeli imaju sa strane po jastučićali princip isti
i naravno oriolik ima fantastične štofove ali i cijene negdje oko 700KM je njihov ovakav model![]()
A ima i nekih na ovaj fazon, koji ispod imaju pravi madracMana ovog na slici je sto, kad ga razvuces, na sredini imas ono fino udubljenje u koje upadnes i slomis se pokusavajuci zaspati
Ako je samo za sjedenje, ok je
Ovaj konkretno na slici je obicni bio, bez madraca. I fakat je imao unutra pravu rupu kad ga razvuces.zelenashica wrote:Ne znam vala ali ovaj oriolikov ja imam kod kćeke na klik klak je ono ravučem ga u unutra su dva madraca koja su fkt preudobna istina za sjedenje je ko u buretuali za spavanje je mrak udobno,ja počesto maloj budem gost u njenom krevetu da se naspavam odavno udobniji krevet nisam vidjela.
nisam odavno ništa ružnije vidio, od ovoga bole očiDioda wrote:
To je ovo:
Ovo sam slikala prije jedno cetiri mjeseca trazeci sebi nesto, tamo u Lukavici, iza nekadasnjeg Toma, mislim da je sad to KonzumOnaj objekat koji se odma' iza nalazi, mislim da je u pitanju Simpo
![]()
Imaju par vrsta, stofovi su katastrofalno ruzni i bez imalo ukusa, ali da se presvuci
Ma to je do bojemetar_drva wrote:nisam odavno ništa ružnije vidio, od ovoga bole očiDioda wrote:
To je ovo:
![]()