Gdje ljetujete?
Moderator: anex
hepok, pa neki vecinu vremena provode u prirodi, miru, zvijezdama po noci, pa im treba malo morske vreve..hepok wrote:Pa nije ti bilo problem skoknut do borackog gdje je voda puno toplija.
Ne kontam sto ljudi ljetovanje automatski povezuju s morem, ne kontam jer to par dana odmora iskoristiti za umor na moru mi je nekako glupo.
Ovako se stopis s prirodom, tisinom, zvijezdama po noci, iako treba par noci, posebno ako si sam, da se naviknes na puhove.

sve u zavisnosti od onog sta covjek trazi..neupucena wrote: A neki pak znaju da na moru ima mirnih mjesta gdje nema vreve i gdje mogu uzivati u odmoru.
onaj ko ne voli kupovati na pijaci, stalno "pregovarati" oko cijene, sigurno se nece dobro provesti u tunisu, gdje se mora oko svega cjenkati i gdje cigance za sve zivo..
Za mene je more olicje odmora i tacka! Sve je drugo ok, ali more je more. Ja ako ne odem na more bar sedam dana ostatak godine mi je ko popisan. Volim mirna mjesta i na moru ne idem u diskotetke, na neke zabave ili bilo koju hektiku. Znaci, minimalno kretanje, izlezavanje, plivanje... i to je to, zadovoljan sam sa minimumom, samo gledanje mora me cini sretnim
Bio sam dva put u Trpnju i ove cu godine tamo. Za parove je ko napravljen, ali nije za one koje zele provod.

Bio sam dva put u Trpnju i ove cu godine tamo. Za parove je ko napravljen, ali nije za one koje zele provod.
bila sam prije par godina. guzva iako je malo mjesto. ne treba zaboraviti da se tu nalazi aurora, jedna od najpoznatijih diskoteka na jadranu pa omladinci zeljni provoda hrle u krdima. u sjecanju mi je ostala jako hladna voda iako je bio avgust i uzasno vruce. za smjestaj se moras pobrinuti unaprijed jer je sve razgrabljeno i tesko, ma nemoguce, da ces naci sobu samo ako banes.Santos wrote:Ozbilja.Jeli neko bio u Primostenu.Ja nikad ko ove godine neznam gdje bi.Eto sjeti se Primostena neko mi nekad reko tamo dobro pravo.E sad ako je neko stvarno bio volio bi iz prve ruke.
jos bi ovom tvom spisku dodo remi, jamb, i olajavanje naroda po plazi..djugum wrote:.... Znaci, minimalno kretanje, izlezavanje, plivanje... i to je to, zadovoljan sam sa minimumom, samo gledanje mora me cini sretnim.

Daaa, kako sam samo remi zaboravio!!!!car-x wrote:jos bi ovom tvom spisku dodo remi, jamb, i olajavanje naroda po plazi..djugum wrote:.... Znaci, minimalno kretanje, izlezavanje, plivanje... i to je to, zadovoljan sam sa minimumom, samo gledanje mora me cini sretnim.

Dodao bi samo jos jednu dobru knjigu, ali u hladu.
zakljucno sa 26. navrsenom godinom..zmijaIzmaj wrote:InterRail is a train ticket that gives you the possibility to travel throughout Europe by train, for up to one month. 192 eura
zona G
Greece
Italy
Slovenia
Turkey
mozda![]()
MAKARSKA RULZ!!!
Prošle godine mi bilo beton!!!
Ove godine će, valjda, bit opet beton...al armirani!!!
Nema tu ba koje je mjesto bolje...
Meni Makarska paše nenormalno!
Nekom Orebić, nekom Primošten...tako je to...
Nekom paše zabačena plaža, odvojena od civilizacije(radni ljudi, fakat umorni od svega), a neko voli tulum(mlađa raja, oni koji se baš i ne odmaraju od bog zna čega,...ja;)
Ko ima para za more, može biti sretan što ih uopšte ima...
Ipak ima onih koji opet neće vidjeti more...zahvaljujući savršenom stanju u zemlji!
Prošle godine mi bilo beton!!!
Ove godine će, valjda, bit opet beton...al armirani!!!
Nema tu ba koje je mjesto bolje...
Meni Makarska paše nenormalno!
Nekom Orebić, nekom Primošten...tako je to...
Nekom paše zabačena plaža, odvojena od civilizacije(radni ljudi, fakat umorni od svega), a neko voli tulum(mlađa raja, oni koji se baš i ne odmaraju od bog zna čega,...ja;)
Ko ima para za more, može biti sretan što ih uopšte ima...
Ipak ima onih koji opet neće vidjeti more...zahvaljujući savršenom stanju u zemlji!
ja tamo ni na kafu ne svracam
fuj
o prljavoj vodi da ne govorim.....kad 1000 duša pliva u krugu od 50-100 metara....ne mozes ni zamahnuti
rijetko ko se usudi dalje od plovaka
zadnji put prije 6-7 godina sam tamo u geodamusu cini mi se slusala kako kemal monteno.....pijan zavija...nesto....valjda je htio da nasmijava raju
vis nije los (tamo seve svraca sa loverom na rucak kod jednog barbe...gledala je ja kako usisava špagete
).....vodice(ciste, ima sisatih njemica...... vecinom mlada raja.....hvar(grozota sem starog grada i kafane carpe diem ;plaze... uzas pogotovo ždrilca
bol onako...kontam da je isfuran
)
ugl sve je bolje od makarske rivijere :roll:bilo bi mi milo da sam otisla na pag jenom....i dubrovnik.......naime tamo nikad ne odoh.......

zadnji put prije 6-7 godina sam tamo u geodamusu cini mi se slusala kako kemal monteno.....pijan zavija...nesto....valjda je htio da nasmijava raju

vis nije los (tamo seve svraca sa loverom na rucak kod jednog barbe...gledala je ja kako usisava špagete

ugl sve je bolje od makarske rivijere :roll:bilo bi mi milo da sam otisla na pag jenom....i dubrovnik.......naime tamo nikad ne odoh.......

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sa munare hodza klice, o islamski Dubrovnice
:D:D:D

- horns&drums
Nataknem te na karstickitout wrote:Hvar, Hvar, i samo Hvar

- horns&drums
I to onako...
neupuceno 

- horns&drums
Nista osobno, neupucena
:D
Ciljam ko Jasna Sekaric

Ciljam ko Jasna Sekaric

taj ne masa.. a ti se opet drzi podalje, u slucaju da mu se omakne, da i tebe ne zahvati hvaranje...neupucena wrote:naciljaj dobro da ne promasishorns&drums wrote:I to onako...neupuceno