Остати у оквиру Велике Србије и сви се покрстити?!
Најпаметнија ствар у овој земљи је био онај Референдум, Бог да му душу прости, кад није изашао на добро, због твојим и мојих Срба.
Прије је био узрок - декларација Српске академије наука и уметности! Добриша Ћосоћ и њему слични, а још прије тога Гарашинов Начертаније и сличне национал-шовинистичке глупости.zgmbh wrote:шта је било прије? узрок или посљедица?Lojo_Hasanovic wrote:U tadasnjem Ustavu nije pisalo da jedna strana imao pravo rusiti,pljackati, ubijati,silovati,protjerivati....sve sto god pripada drugim dvjema stranama!!!Sto ta strana nije pokzala sama kak se postuje Ustav!
Naravno uzrok je uvijek prvi! Al uzrok referendumu i jeste bilo haranje srpske vojske po Bosni i sto se tadasnja Jugoslavija pretvorila u Srboslaviju!zgmbh wrote:шта је било прије? узрок или посљедица?Lojo_Hasanovic wrote:U tadasnjem Ustavu nije pisalo da jedna strana imao pravo rusiti,pljackati, ubijati,silovati,protjerivati....sve sto god pripada drugim dvjema stranama!!!Sto ta strana nije pokzala sama kak se postuje Ustav!
zgmbh wrote:говоримо о похлепи муслиманских и хрватских посланика који су хтјели српску земљу у СРБиХ и који су се осилили да располажу правом на самоопредјељење једног конститутивног народа у СРБиХ и који су одлучили умјесто једног државотворног народа гдје ће тај народ живјети!Panta Rei wrote:Тачно, проблем је српска похлепа за туђом земљом! Мало им Србија, па хоће и Босну. Е НЕ МОЖЕ!!! Босна је самостална и таква ће и остати, хтјели то неки или не.
Босна не постоји-(постоји ријека Босна) - као субјект међународног права тренутно постоји само Босна и Херцеговина!
Pozz..Panta Rei wrote:Lojo_Hasanovic wrote:Ima jos gresaka;
recimo Zvornik, trebala bi bit crvena boja makar za nijansu svjetlija jer su se svi Bosnjaci vratili tamo, Teslic, Kotor Varos, Bosanski Novi, Vlasenica, Doboj, Bosanska Gradiska! sve su to mjesta dje se vratilo gotov 90% predratnog stanovnistva...
Za Bos. Gradisku te moram ispraviti. Sva moja familija je odatle i nisu se vratili, ni oni niti mnogi njihovi prijatelji. Neki su vratili kuce, ali ne zive u njima. U Gradisci je jos uvijek previse Srba. To sigurno znam jer idem tamo svakog ljeta. Ostalih ima samo preko odmora, ali malo ih se vratilo da stvarno tamo zive. Nazalost!
Ma haman da je ovo neka nova Serotkinja!Toozla wrote:...jel' se ovo Vojvotkinja vratila....
zgmbh wrote:ту се можемо сложити-све док српски народ у БиХ има гаранцију да се неће поновити '91 и угрожавање опстојности српског народа-а то је Република Српска.Panta Rei wrote:zgmbh wrote: говоримо о похлепи муслиманских и хрватских посланика који су хтјели српску земљу у СРБиХ и који су се осилили да располажу правом на самоопредјељење једног конститутивног народа у СРБиХ и који су одлучили умјесто једног државотворног народа гдје ће тај народ живјети!
Босна не постоји-(постоји ријека Босна) - као субјект међународног права тренутно постоји само Босна и Херцеговина!
Тачно, то сам и хтио чути. Постоји Босна и Херцеговина, САМОСТАЛНА у којој може да живи ко жели. И никако и никада неће бити искључиво српска. И у БиХ нема никакве "српске" земље, него је то све једна, босанскохерцеговачка земља.
Срби су апсолутно свјесни да БиХ није ''српска'-ту није проблем', проблем је у некима који покушавају промијенити предратну флоскулу ни српска ни хрватска ни муслиманска.
Ако мислиш да нема ''српске'' земље-погледај у Дејтонски споразум.
Lojo_Hasanovic wrote:@Panticu sve je ovo igra nista nije vrijedno tvojih zivaca!
zgmbh wrote:па, хајде објасни нам како је нормално да се крши устав и да нико не буде кажњен?Panta Rei wrote:Lojo_Hasanovic wrote: Ma haman da je ovo neka nova Serotkinja!
Ma ljudi ja se sheba da objasnim neke stvari, el on/a svoje pa svoje.Da ja odustanem, dok su mi jos zivci na broju?
![]()
објасни нам како је могуће заобићи један конститутивни народ и одлучити за њега гдје ће тај народ да живи?
чекам, баш ме занима...
E jesi vala stari navalio k'o mutav. Nismo svi strucnjaci za popis stanovnistva, pa je i meni bilo nejasno sta "mixed' ovdje znaci.Stari wrote:...Pseudo kartograf izgleda nije imao zgodan izraz za podrucje gdje pripadnici ni jedne od konstituivnih nacionalnih kategorija ne cine natpolovicnu vecinu, pa je tu teritoriju onda nazvao mixed (mjesovitom). U opstini Prijedor je recimo bilo cirka 40% Srba i cirka 40% Muslimana (taj se izraz tada koristio) dok je 20% islo na Hrvate i ostale (pod ostale su brojani svi oni koji su se izjasnili drugacije ...recimo jevrej, ukrajinac, rusin, cincarin,).
Vecina vas koji sad tumacite gornju mapu na taj nacin da su najbrojniji bili ljudi u mjesovitim zajednicama ...se ili grdno varate....ili namjerno pokusavate (iz razloga koji su vama valjda poznati) manipulativno tumaciti gornje mape. ... Jos uvijek mi je poprilicno nejasno .... zasto se to ovim postom htjelo preobraziti u nesto drugo?
Ne bih ja to rekao da je bas tako.Ovde isto ima mnogo mjesanih brakova i posjecuju se svi gotovo sa svakim samo neki vise sa onom stranom koja preteze u tom mjesovitom braku.Drug_Tito wrote:Mixed su mozda cak i u svijetu. Ovdje gdje ja zivim mixed su jedini normalni ljudi sposobni za druziti se. Ako je Musliman ozenjen/udata za Srbina/Srpkinju onda vecina Muslimanskog svjeta (gdje se ja nalazim) nece da im udje u kucu. Tako je isto sto se tice Srba, Srbina odbaci Srbina ako je u vezi neko druge vjere. Tako Mixed su onda zajedno sa sobom, i u njihovom drustvu vidim Bosnu onakvu kakvu je zelim.
Dok ona djecu voda u crkvu ona se je počafirila,aris_angel1s wrote:Ne bih ja to rekao da je bas tako.Ovde isto ima mnogo mjesanih brakova i posjecuju se svi gotovo sa svakim samo neki vise sa onom stranom koja preteze u tom mjesovitom braku.Drug_Tito wrote:Mixed su mozda cak i u svijetu. Ovdje gdje ja zivim mixed su jedini normalni ljudi sposobni za druziti se. Ako je Musliman ozenjen/udata za Srbina/Srpkinju onda vecina Muslimanskog svjeta (gdje se ja nalazim) nece da im udje u kucu. Tako je isto sto se tice Srba, Srbina odbaci Srbina ako je u vezi neko druge vjere. Tako Mixed su onda zajedno sa sobom, i u njihovom drustvu vidim Bosnu onakvu kakvu je zelim.
Npr. ovde zivi jedan bracni par iz Zvornika on je Srbin okolina Zvornika ona je Bosnjakinja iz Tuzle i skoro samo se druze sa Bosancima Srpske nacionalnosti cak sta vise ona ide i vodi djecu u crkvu.
Tariq_rambo wrote:Dok ona djecu voda u crkvu ona se je počafirila,aris_angel1s wrote:Ne bih ja to rekao da je bas tako.Ovde isto ima mnogo mjesanih brakova i posjecuju se svi gotovo sa svakim samo neki vise sa onom stranom koja preteze u tom mjesovitom braku.Drug_Tito wrote:Mixed su mozda cak i u svijetu. Ovdje gdje ja zivim mixed su jedini normalni ljudi sposobni za druziti se. Ako je Musliman ozenjen/udata za Srbina/Srpkinju onda vecina Muslimanskog svjeta (gdje se ja nalazim) nece da im udje u kucu. Tako je isto sto se tice Srba, Srbina odbaci Srbina ako je u vezi neko druge vjere. Tako Mixed su onda zajedno sa sobom, i u njihovom drustvu vidim Bosnu onakvu kakvu je zelim.
Npr. ovde zivi jedan bracni par iz Zvornika on je Srbin okolina Zvornika ona je Bosnjakinja iz Tuzle i skoro samo se druze sa Bosancima Srpske nacionalnosti cak sta vise ona ide i vodi djecu u crkvu.
Samo mi je drago jer se u toj kući izgleda zna ko je muško.
I to je jedan od načina istrebljivanja bošnjaka, joj služe se svim, KONTAJU KAD NISMO MOGLI VOJNO DA IH UNIŠTIMO; možemo ih ljubavlju prekrstiti, heheheharis_angel1s wrote:Tariq_rambo wrote:Dok ona djecu voda u crkvu ona se je počafirila,aris_angel1s wrote: Ne bih ja to rekao da je bas tako.Ovde isto ima mnogo mjesanih brakova i posjecuju se svi gotovo sa svakim samo neki vise sa onom stranom koja preteze u tom mjesovitom braku.
Samo mi je drago jer se u toj kući izgleda zna ko je muško.Kad Srbin ozeni Bosnjakinju onda se zna obicno ko je musko.
Nema mrdanja
pa fino vam pise:Fair Life wrote: