Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uglavnom sam poslovao sa DNC-om. Jednom i sa rahmetli Polarisom.
Sta da ti kazem...budi oprezan j*bi ga......meni su dvaput u DNC-u sjebali komp. Jednom su u servisu na sekundarnom hard disku (iako sam fino i pomalo dosadno NAGLASIO) instalirali OP (a na njemu je bilo sve sto sam zelio sacuvati. Sistemske fajlove sa dotad primarnog hard diska su sacuvali i rekli: evo, sacuvali smo ti sve....".
Drugi put.....doso covjek da ugradi przac.....i.....sprzio maticnu plocu.......
To je bilo boooooooooooolnoooooooooo!
Inace, covjek iz Polarisa je sve fino ugradio......sve je uradio tacno prema uputama.
Whitefields. Imam izvanredno iskustvo s njima. I zaista su svi za pohvaliti, narocito momci koji su tehnicari, opraviti racunar u subotu, doci kuci ako treba, nema nista problema za njih, i jos koliko su mi samo stvari opravili besplatno cak i dugo poslije isteka garancije. Sve moje hvale i nista drugo.
hananah wrote:Whitefields. Imam izvanredno iskustvo s njima. I zaista su svi za pohvaliti, narocito momci koji su tehnicari, opraviti racunar u subotu, doci kuci ako treba, nema nista problema za njih, i jos koliko su mi samo stvari opravili besplatno cak i dugo poslije isteka garancije. Sve moje hvale i nista drugo.
hm
mislim da su imali druge namjere s tobom
elem ja kupujem računare na CRNO
znači bez poreza kod privatnika koji se bave prodajom na crno
garancija 10 mjeseci
nikakvih problema nisam imao do sada
WF - dobar izbor! Najkvalitetnije komponente i najstrucnije osoblje!Samo su malo tromi... sto je odlika velikih firmi.
Druga stvar, ne kupujte na mjestima gdje vam ne mogu dati malo opsirnije podatke o proizvodu koji uzimate.Prvo se dobro informisite na net-u pa krenite u potragu...
Kod mene je bilo tako Pooll. Sto ne znaci da mnogima nisu uradili fino. Meni su napravili veliku stetu. Cak i kad su monitor popravljali vratili su ga sa krivom slikom. Onda sam manuelno morao izravnavati....i nisam uspio do kraja....nikad.....a ostala je i greska na monitoru u smislu da kad ga gasim.....javlja poruku >aging mode<.....i ostane upaljen nakon sto ugasim komp....sa nekom zelenom podlogom.....tek kad pritisnem na dugme monitor se ugasi....
Ja sam imao super iskustvo sa DNC-om. Sto se tice opreme izuzetno kvalitetna. Jedini daju 3 godine na sklapane racunare. Isto tako, ukoliko se i dogodi nesto sa racunarom makar ga servisiraju a ne kako sam imao prethodno iskustvo sa firmama kada im odneses racunar na servis.
da odgovorim na "vrijeme"
paaa ja kupujem u whitefield comp. na grbavici, nedavno uzeo 128 MB SDRAM 133MHZ sada će mi moći MOH AA i pes 3, a u planu mi je grafička nvidia g force 2 MX 32 MB a dosta se skida morao bi uzeti jedan hdd od 20 giga prešlo se sa 33kb/s na 56kb.
Bobi wrote: ↑30/03/2004 17:22WF - dobar izbor! Najkvalitetnije komponente i najstrucnije osoblje!Samo su malo tromi... sto je odlika velikih firmi.
Druga stvar, ne kupujte na mjestima gdje vam ne mogu dati malo opsirnije podatke o proizvodu koji uzimate.Prvo se dobro informisite na net-u pa krenite u potragu...
gdje li ce ovaj odgovor leci? (jer tema ne postoji, pa me samo zanima...). EDIT: postoji ako se odgovori na istu. ne pitajte me sta sam pretrazivao, pa je ovo izbacilo...
@anex
P.S. nije mi ni zao. i odgovori u dva prethodna posta su vrh!