nesto kao ovo

eh sad, zna li neko gdje ima kupiti debele vune ili gdje uopste ima kupiti vune pa da odem pogledati ima li to sto meni treba
tnx
Moderator: anex

1.To je radnja BAGAT gdje se prodaju sivace masine, igle, konci i ostali pribor. Imaju i vuna raznih, to je ulica Hiseta, blizu tramvajske stanice Skenderija.to sam ja wrote:Na Marin Dvoru... malo vise od kafica Davorin ....dole ima par radnji- posteljina, zavjese, nekakva radnja mislim za velike xxl...e malo gore..radnja iskljucivo s vunom, iglama etc. (ovo kod mene gore- dole je specificno...ne znaci da je gore- dole moze biti da je dole- gore...elem tu je)
simbabimba wrote:Kod picerije Galija turska prodavnica - ima famoznu vunu, moher, buklei kakvu hoces...
Kartopu, Turska...saga wrote:PeekABoo koji je proizvođač? Da uporedim cijene s ovim na Dobrinji ako je isti kojim slučajem

Ta je i na Dobrinji... mislim da je 3.3KM 100grPeekABoo wrote:Kartopu, Turska...saga wrote:PeekABoo koji je proizvođač? Da uporedim cijene s ovim na Dobrinji ako je isti kojim slučajem
Pa da, daleko najmanje cijene drže ovi kod Galie... I to se isplati ako pleteš nešto za šta ti treba više komada.saga wrote:Ta je i na Dobrinji... mislim da je 3.3KM 100grPeekABoo wrote:Kartopu, Turska...saga wrote:PeekABoo koji je proizvođač? Da uporedim cijene s ovim na Dobrinji ako je isti kojim slučajem![]()
shambho ja sam kupovala 6 ili 7, nisam baš sigurna, na Dobrinji
Ove deblje 100% ima, jer sam ja danas bila.shambho wrote:Eh super, a kad sam zadnji put bila kod Galije i trazila najdeblju nes su mi tanko dali..al' odem pogledam to je bilo poodavno..
A gdje se nalazi ta na Dobrinji tu jos nikad nisam bila @saga?
PeekABoo wrote:Ove deblje 100% ima, jer sam ja danas bila.shambho wrote:Eh super, a kad sam zadnji put bila kod Galije i trazila najdeblju nes su mi tanko dali..al' odem pogledam to je bilo poodavno..
A gdje se nalazi ta na Dobrinji tu jos nikad nisam bila @saga?
Ima je u svim bojama i famozna je.