Gdje kupiti?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Bond_JaneBond001

#1 Gdje kupiti?

Post by Bond_JaneBond001 »

Sta mislite da na ovu temu postavljamo gdje se sta moze kupiti?
:mrgreen: :mrgreen: Znam da je pitanje malo cudno formulisano..
Npr. ja ovaj mjesec moram kupiti nesto ozbiljno za dvije bebe, rodjak (zena njegova) i rodica od tetke dobili bebe, prijateljica odbranila diplomski pa moram naci nesto a normalno voljela bih proci jeftinije, a nzam da ce biti najjeftinije ako en lutam puno i pronadjem bas ono sto zelim..
Za bebe, kontala sam one sjedalice u kojima se beba kao ljuljuska Image(bice kod njih jos beba) i stolicu za hranjenje djetetaImage, a za prijateljicu neki romantican fossil satic ili swatch (ovo znam gdje cu naci)..
Gdje ima dobar, raznovrstan izbor stvari za bebe? :D
Eweleen

#2 Re: Gdje kupiti?

Post by Eweleen »

Za Bajram i Novu Godinu se kod Vječne vatre može kupit granata za 50 km
Stylilicious

#3 Re: Gdje kupiti?

Post by Stylilicious »

Ti bas kupujes dobro skupe poklone!!!
krkkrkkrk

#4 Re: Gdje kupiti?

Post by krkkrkkrk »

Nema krize ocito 8)

A na drugim temama se nekad kukalo....
alica.k

#5 Re: Gdje kupiti?

Post by alica.k »

e bosna moja lijepa, cim neko spominje da ce nesto kupiti odma se tema mora okrenuti na "ti imas a ja nemam".

bondice, imas opreme za bebe u turbo limacu (u sva tri). u merkatoru ima chicco a ima i u gradu jedan, al sve mi se cini tu ces skupo proci. vise od toga ne znam, inace ne volim bebe.
Bond_JaneBond001

#6 Re: Gdje kupiti?

Stylilicious wrote:Ti bas kupujes dobro skupe poklone!!!
E vidis, to je l' to tebi skupo ili nije za to me zaboli potplat na cipeli, radi se o prvim rodjacima -djeci moje tetke koju volim k'o mamu svoju i ako cu sebi uskratiti odlazak na odmor to mi nista ne znaci ali cu za njih odvojiti i zadnji dinar..
Naravno, babine k'o babine, doci ce dosta ljudi s gegicama, benkicama jer je to najjeftinije..Ali posto i rodjak i muz od rodice imaju skromne plate, kao starija "sestra" zelim barem malo da im olaksam. A kad se kupuju stvari za prvorodjenu djecu, covjek ne treba stediti vec uzeti dobro tako da moze ostati i za njihovu bracu ili sestre..Neke vec stvari su dobili od svojih roditelja, svekra i punice...Tako da je meni ostalo da uzmem ovo.
Mojih 7 rodjaka (svi rodjeni u zgodnom razmaku) su se vozili u mojim velikim kolicima, spavali u kreveticu koji je kupljen za mene,vozili se u onim kolicima za djecu kad prerastu ona kolica u kojima djeca leze....
A da ne govorimo da je odjeca u vrecama prebacivana od jedne tetke do druge tetke ili ujni. :D
Kako su ljudi puni predrasuda i spremni lako suditi drugim ljudima to je cudo. :x
Bond_JaneBond001

#7 Re: Gdje kupiti?

alica.k wrote:e bosna moja lijepa, cim neko spominje da ce nesto kupiti odma se tema mora okrenuti na "ti imas a ja nemam".

bondice, imas opreme za bebe u turbo limacu (u sva tri). u merkatoru ima chicco a ima i u gradu jedan, al sve mi se cini tu ces skupo proci. vise od toga ne znam, inace ne volim bebe.
Hvala na informacijama, znaci Turbo limac i chicco u merkatoru. :-D
Bond_JaneBond001

#8 Re: Gdje kupiti?

Eweleen wrote:Za Bajram i Novu Godinu se kod Vječne vatre može kupit granata za 50 km
Odlicno, prijateljski savjet od mene -uzmi granatu nadji nekoga da ti je ispali u kompjuter tako ces nas sve osloboditi negativne energije koju ispoljavas.
:D :D :D Hvala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 24/04/2015 08:03, edited 2 times in total.
Eweleen

#10 Re: Gdje kupiti?

Post by Eweleen »

Bond_JaneBond001 wrote:
Eweleen wrote:Za Bajram i Novu Godinu se kod Vječne vatre može kupit granata za 50 km
Odlicno, prijateljski savjet od mene -uzmi granatu nadji nekoga da ti je ispali u kompjuter tako ces nas sve osloboditi negativne energije koju ispoljavas.
:D :D :D Hvala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja dobre šale :lol:
alica.k

#11 Re: Gdje kupiti?

Post by alica.k »

hadzinica wrote:
alica.k wrote:e bosna moja lijepa, cim neko spominje da ce nesto kupiti odma se tema mora okrenuti na "ti imas a ja nemam".

:? :roll: :shock: :D
ne znam bi li se smijala, "zgrazavala", cudila.... ali bar si iskrena, i to je super :-)
ma svi se zgrazavaju. a sta ces, neko ne voli mace, neko ne voli kikiriki, a ja ne volim bebe.
Post Reply