[/b]
Gdje kupiti..
-
edu
#1 Gdje kupiti..
majicu..bilo kratkih ili dugih rukava..da nista na njoj ne pise..jednobojna zelena..nijansa - kao zastava saudisjke arabije..(ne znam smijem li postaviti sliku..nesto pise na arapskom..veze nemam sta je..
)
[/b]
[/b]
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: Gdje kupiti..
gdje ti je ona bajramska???edu wrote:majicu..bilo kratkih ili dugih rukava..da nista na njoj ne pise..jednobojna zelena..nijansa - kao zastava saudisjke arabije..(ne znam smijem li postaviti sliku..nesto pise na arapskom..veze nemam sta je..![]()
![]()
)
[/b]
oko, imas ja mislim to na carsiji...prodjes ALO ALO i zeljo2 , ides pravo i onda skrenes desno (kad ides prema sebilju)...tamo imas svasta....
imaju ljudi BLANK majice, i mozes da biras sta da ti print na nju....
tako da mozes kupiti i bez printa....
PS U Terranovi nema nista blank....
-
mIRCerka
BINGO!!!!!edu wrote:ona mi se izlizala..vakat je novu da pravim..![]()
![]()
![]()
jebi me ako sam ja skont'o ovo tvoje..![]()
..alo alo..je li to ono gdje si neku noc bila..preko puta onog mexickog cirkusa???
znaci, prodjes meHiko, ides pravo do kraja i onda skrens desno...imaju dvije radnje sa majicama...ovu ces prepoznati po majici koja je vani pise I AM MUSLIM DONT PANIC....
tamo mozes i da narucis sta da ti printaju i sve da dogovoris, a drzi je isti lik koji ima radnju u Skenderiji
nego, ako hoces, mogu te ja tamo odvesti poslije posla
rade oni do 7 cini mi se
- anais_nin
#7 Re: Gdje kupiti..
ima u Mostaruedu wrote:majicu..bilo kratkih ili dugih rukava..da nista na njoj ne pise..jednobojna zelena..nijansa - kao zastava saudisjke arabije..(ne znam smijem li postaviti sliku..nesto pise na arapskom..veze nemam sta je..![]()
![]()
)
[/b]
-
mIRCerka
nadam se da ce imati tu nijansu, cak i ako je ne budu imali u radnji, mogli bi je imati u steku...edu wrote:mislis..don't panic i am islamic?
nadam se da cu naci..treba mi samo blank..imam ja svoju stampariju..joj ako nadjem ovu nijansu..mircy..imas od mene..cokoladu..![]()
ps..ne druzim se s strumfovima i strumfetama hevtu prije tekme..![]()
![]()
sto se tice druzenja, ja bih te samo odvela, na metar od mene bi hodao, jer bi mi pokvarilo reputaciju da me vide s pitarom dva dana pred utakmicu....
@alek,
ja napisah kao sto pise na majici, ako imas primjedbu izvolton do radnje pa se zali...mojne zachatavat ozbiljnu temu
-
edu
#9 Re: Gdje kupiti..
ako budem cekao da dodjem u mostar..nikad je necu kupit..anais_nin wrote:ima u Mostaruedu wrote:majicu..bilo kratkih ili dugih rukava..da nista na njoj ne pise..jednobojna zelena..nijansa - kao zastava saudisjke arabije..(ne znam smijem li postaviti sliku..nesto pise na arapskom..veze nemam sta je..![]()
![]()
)
[/b]
-
mIRCerka
#10 Re: Gdje kupiti..
pa nek ti je anais donese....edu wrote:ako budem cekao da dodjem u mostar..nikad je necu kupit..anais_nin wrote:ima u Mostaruedu wrote:majicu..bilo kratkih ili dugih rukava..da nista na njoj ne pise..jednobojna zelena..nijansa - kao zastava saudisjke arabije..(ne znam smijem li postaviti sliku..nesto pise na arapskom..veze nemam sta je..![]()
![]()
)
[/b]![]()
![]()
-
edu
#11 Re: Gdje kupiti..
fulit ce nijansu..corka je k'o i floriana..mIRCerka wrote:pa nek ti je anais donese....edu wrote:ako budem cekao da dodjem u mostar..nikad je necu kupit..anais_nin wrote: ima u Mostaru![]()
![]()
-
mIRCerka
#12 Re: Gdje kupiti..
nista dok ti sam to ne odradis....edu wrote: fulit ce nijansu..corka je k'o i floriana..![]()
![]()
nego, put pod noge, reci im mIRCi me poslala hihiihih
- flora.sa
#14 Re: Gdje kupiti..
da ali zato ja nosim naočaleedu wrote:fulit ce nijansu..corka je k'o i floriana..mIRCerka wrote:pa nek ti je anais donese....edu wrote: ako budem cekao da dodjem u mostar..nikad je necu kupit..![]()
![]()
![]()
![]()
i još jednom da te čujem da je Hacienda cirkus
-
mIRCerka
svakim radnim danom od 13 do 14 sjedi u Centralu, treci sto od sanka...edu wrote:ne zna ni ona..lozi te..flora.sa wrote:čekammIRCerka wrote: reci cu ti ja![]()
![]()
![]()
vrlo cesto ga mozes naci kod Bicakcica, skoro svaki petak i subotu
- anais_nin
#22 Re: Gdje kupiti..
edu wrote:ako budem cekao da dodjem u mostar..nikad je necu kupit..anais_nin wrote:ima u Mostaruedu wrote:majicu..bilo kratkih ili dugih rukava..da nista na njoj ne pise..jednobojna zelena..nijansa - kao zastava saudisjke arabije..(ne znam smijem li postaviti sliku..nesto pise na arapskom..veze nemam sta je..![]()
![]()
)
[/b]![]()
![]()
- flora.sa
upsmIRCerka wrote:svakim radnim danom od 13 do 14 sjedi u Centralu, treci sto od sanka...edu wrote:ne zna ni ona..lozi te..flora.sa wrote: čekam![]()
![]()
![]()
![]()
vrlo cesto ga mozes naci kod Bicakcica, skoro svaki petak i subotu
...samo ne mrem da skontam koji je to treći sto od šanka...
- anais_nin
#24 Re: Gdje kupiti..
pa zato cvike nosimedu wrote:fulit ce nijansu..corka je k'o i floriana..mIRCerka wrote:pa nek ti je anais donese....edu wrote: ako budem cekao da dodjem u mostar..nikad je necu kupit..![]()
![]()
![]()
![]()