gdje kupiti sat na rate

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
nedimaha

#1 gdje kupiti sat na rate

Post by nedimaha »

nedavno sam izgubio sat (swatch) nisam nikako ni bio zadovoljan sa njim tako da mi i nije zao
kupio bih neki malo skuplji, malo bolji sat ali nigdje u gradu (sarajevo je u pitanju :D) nema da platim recimo na par rata
da ne dajem odmah 400-500km (manje-vise)
uzeo bih neku festinu, seiko ili citizen ili nesto u tom rangu
pa eto ako neko zna da se moze sa nekim urarom dogovoriti na rate neka mi javi, unaprijed hvala :D
beautyfool

#2 Re: gdje kupiti sat na rate

Post by beautyfool »

nedimaha wrote:nedavno sam izgubio sat (swatch) nisam nikako ni bio zadovoljan sa njim tako da mi i nije zao
kupio bih neki malo skuplji, malo bolji sat ali nigdje u gradu (sarajevo je u pitanju :D) nema da platim recimo na par rata
da ne dajem odmah 400-500km (manje-vise)
uzeo bih neku festinu, seiko ili citizen ili nesto u tom rangu
pa eto ako neko zna da se moze sa nekim urarom dogovoriti na rate neka mi javi, unaprijed hvala :D
Ako imas unicredit karticu ili american express mozes kupovati na rate na dosta mjesta, pogledaj u Merkuru na drugom spratu ELD imaju dobar izbor i cini mi se da s tim karticama tamo mozes dobiti na rate.
iceman ze

#3 Re: gdje kupiti sat na rate

Post by iceman ze »

Meni su extra TISSOT satovi, daju garanciju 24 mjeseca, obezbjeden servis bilo gdje u svijetu. Ja sam kupio svoj Swatch, koji je prosjecan sat, ali da sam malo dugorocnije razmisljao, malo bih jos dodao para i kupio ovaj sat.....a kao sto rekose VISA je tvoj prijatelj, sve na rate, a nikog nemoras da molis..... :-D
neprilagodjena

#4 Re: gdje kupiti sat na rate

Post by neprilagodjena »

Pa da ga opet izgubis :roll:
breviar

#5 Re: gdje kupiti sat na rate

Post by breviar »

i TISSOT i Swatch su igracke. nemaju jacu vrijednost, osim tu euforiju trenda. kvalitet im je srednji.
ali, ako ulazes, ako spremno zelis da das do 400 ili 500 km za neki sat, mozes za istu cijenu naruciti
jedan luksuzan i mehanicki sat. posjedujem solidnu kolekciju satova, ali izdvojit cu od jako luksoznog do
skoro nizeprosjecnog - Phillipe Patekov, i ruska Raketa :roll: i potpuno jednostavan
dizajn, i sluze za svaku priliku. trenutno na ruci imam Raketu.
procijenjuje se do 45 dollara.
jos samo malo pa Swatch drzi svoj stil, ali nekako izmice i probija se do onih 'glomaznih' i sljastececg
dizajna.

probaj vidjeti Junghans satove. jako lijep dizajn imaju, cak dizajneri Bauhausa rade za njih.

http://en.wikipedia.org/wiki/Junghans

zvucat cu snobovski, ali dajte da, kad se nesto kupuje, da se kupuje sa osjecajem, a ne sto
se prati neka 'linija'.

TISSOT je ocajan sat.
Post Reply