Gdje kupiti šamrlicu?!
-
balea
#1 Gdje kupiti šamrlicu?!
Moja dobra prijateljica izrazila je želju da joj kupim šamrlicu za rođendan... Za neupućene to je ona mala stolica. Rekoh sebi, kao zemlja sa dugom historijom šamrličenja, ne bi trebalo biti teško da je nađem. Kad ne lez vraže, izgleda da jeste.
Zna li iko gdje mogu kupiti nešto što je nekada bilo neizostavni dio bosanskog doma. Cuh jutros da ih ponekad ima kupiti na auto pijaci, ali mi stolica treba do petka.
Zna li iko gdje mogu kupiti nešto što je nekada bilo neizostavni dio bosanskog doma. Cuh jutros da ih ponekad ima kupiti na auto pijaci, ali mi stolica treba do petka.
- Banksy
#2 Re: Gdje kupiti šamrlicu?!
Uz Kovače, odmah na početku desno, drvodjelja, ima sve, pa i šamrlice.
-
balea
#3 Re: Gdje kupiti šamrlicu?!
Pretpostavljam da te nisu tapacirane... onda da prosirim pitanje, imaju li negdje za kupiti tapacirane odnosno gdje mogu napraviti brzi tapacirung, ako kupim obicnu drvenu.Banksy wrote:Uz Kovače, odmah na početku desno, drvodjelja, ima sve, pa i šamrlice.
- Banksy
#4 Re: Gdje kupiti šamrlicu?!
E, za tapacirung ne znam. A onda to više i nije šamrlica.balea wrote:Pretpostavljam da te nisu tapacirane... onda da prosirim pitanje, imaju li negdje za kupiti tapacirane odnosno gdje mogu napraviti brzi tapacirung, ako kupim obicnu drvenu.Banksy wrote:Uz Kovače, odmah na početku desno, drvodjelja, ima sve, pa i šamrlice.
- kockica_kockica
#5 Re: Gdje kupiti šamrlicu?!
Bude tih samrlica na auto pijaci na stupu nedjeljom... sa tapacirungom i bez njega... 
- bpsang
#6 Re: Gdje kupiti šamrlicu?!
Dodzi u Petak pred Fahdovku i kupi, nema kakvih nema,i velikih i malih i najmanjih sve drvene prave Bosanskebalea wrote:Moja dobra prijateljica izrazila je želju da joj kupim šamrlicu za rođendan... Za neupućene to je ona mala stolica. Rekoh sebi, kao zemlja sa dugom historijom šamrličenja, ne bi trebalo biti teško da je nađem. Kad ne lez vraže, izgleda da jeste.
- mayab
#7 Re: Gdje kupiti šamrlicu?!
Ima i u OBI-u, manje od 10 KM
-
d2
#8 Re: Gdje kupiti šamrlicu?!
ja procitah sacmaricubalea wrote:Moja dobra prijateljica izrazila je želju da joj kupim šamrlicu za rođendan... Za neupućene to je ona mala stolica. Rekoh sebi, kao zemlja sa dugom historijom šamrličenja, ne bi trebalo biti teško da je nađem. Kad ne lez vraže, izgleda da jeste.
-
balea
#9 Re: Gdje kupiti šamrlicu?!
100_KA wrote:Dodzi u Petak pred Fahdovku i kupi, nema kakvih nema,i velikih i malih i najmanjih sve drvene prave Bosanskebalea wrote:Moja dobra prijateljica izrazila je želju da joj kupim šamrlicu za rođendan... Za neupućene to je ona mala stolica. Rekoh sebi, kao zemlja sa dugom historijom šamrličenja, ne bi trebalo biti teško da je nađem. Kad ne lez vraže, izgleda da jeste.
Fahdovku?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#10 Re: Gdje kupiti šamrlicu?!
Odoh odmah kod njega da mi izradi tutu (padelu, noćnu posudu) pogodnu za nepokretnu odraslu osobu koju drugi (ja) njeguje i pomaže joj oko higijene.Banksy wrote:Uz Kovače, odmah na početku desno, drvodjelja, ima sve, pa i šamrlice.
- zastoqsviram
#11 Re: Gdje kupiti šamrlicu?!
hape_hapica wrote:I nju mozes pred Fahdovkom kupiti.d2 wrote:ja procitah sacmaricubalea wrote:Moja dobra prijateljica izrazila je želju da joj kupim šamrlicu za rođendan... Za neupućene to je ona mala stolica. Rekoh sebi, kao zemlja sa dugom historijom šamrličenja, ne bi trebalo biti teško da je nađem. Kad ne lez vraže, izgleda da jeste.