Pa...uputite me, pliz.
Gdje kupiti psa u Sarajevu?
Moderator: anex
-
Yellow
#1 Gdje kupiti psa u Sarajevu?
Htjela bih kupiti psa (labradora ili rotvajlera), par mjeseci starog, zdravog i od vlasnika koji su odgajivaci pasa.
Pa...uputite me, pliz.

Pa...uputite me, pliz.
-
Elko
pa ovako da kupis psa i da ga kao gomila nepismenih likova vodas bez brnjice prepunom Ferhadijom .......aaaa????
i pazi molim te rotvajlera.....ubicu,
samo naprijed i kada nabavis vec psa potrudi se da ga na adekvatana nacin pripremis kada ga budes vodila vani u setnjice....
secem cuceka, cucek sece mene

i pazi molim te rotvajlera.....ubicu,
samo naprijed i kada nabavis vec psa potrudi se da ga na adekvatana nacin pripremis kada ga budes vodila vani u setnjice....
secem cuceka, cucek sece mene
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kolodvorska ulica, ex Darovalaca krvi, kod Mediacentra. Imas super prodavnicu kucnih ljubimaca, odes tamo i narucis psica
-
mačak u čizmama

ovi su prelijepi...
ali najbliže leglo je u SCG, a i preskupi su...
-
Punky girl
a sto sebi ne udomis psa nekog i on bi bio sretan kao i ti.....
-
Alica
ZAVISI STO ZELIS OD PSA..
...IMAS LI U PLANU IZLOZBE ILI DAJES LJUBAV...
NE KUPUJ LJUBAV!!!!
Udomi jedno maleno slatko stene, pa previse ih je na nasim ulicama a ljubav ce ti dati u ogromnim kolicina, bas kao i taj labic ili rotic ili bilo koji rasni pas...
Ali eto...ako ti je bas zapelo da bude rasni, a tebi nek je sa srecom i PAZI STA RADIS!!!!
...IMAS LI U PLANU IZLOZBE ILI DAJES LJUBAV...
NE KUPUJ LJUBAV!!!!
Udomi jedno maleno slatko stene, pa previse ih je na nasim ulicama a ljubav ce ti dati u ogromnim kolicina, bas kao i taj labic ili rotic ili bilo koji rasni pas...
Ali eto...ako ti je bas zapelo da bude rasni, a tebi nek je sa srecom i PAZI STA RADIS!!!!
-
kiseljak
Slazem se,previše je napuštenih pasa da bi se dvali silni novci za isto.
Ako neko voli pse onda treba da voli sve pse bez obzira jesul cistokrvi ili ne a mješanac mu može pružiti jednaku ljubav kao i cistokrvni cak možda i vecu,ali kod nas se psi kupuju da im drugi vide ...
Ako neko voli pse onda treba da voli sve pse bez obzira jesul cistokrvi ili ne a mješanac mu može pružiti jednaku ljubav kao i cistokrvni cak možda i vecu,ali kod nas se psi kupuju da im drugi vide ...
-
Alica
#17 Re: Gdje kupiti psa u Sarajevu?
MISLIM DA SI DOBILA ODGOVOR NA PITANJE...Yellow wrote:Htjela bih kupiti psa (labradora ili rotvajlera), par mjeseci starog, zdravog i od vlasnika koji su odgajivaci pasa.
Pa...uputite me, pliz.
NE KUPUJ...UDOMI I PRUZI LJUBAV