Gdje kupiti odijelo?
Moderator: anex
-
Husein_Captain
#1 Gdje kupiti odijelo?
Gdje odabrati dobro odijelo? Kakva su vasa iskustva sa kupovinom?
-
nudis verbis
#2 Re: Gdje kupiti odijelo?
husejne kapetane fala na temi
i sàm sam se pito dje se ima kupiti odijelo ovdi
ili dje ljudi vec kupuju
nadajmo se obojica da ce nam se neko javiti i pojasniti
nadajmo se obojica da ce nam se neko javiti i pojasniti
-
Husein_Captain
#3 Re: Gdje kupiti odijelo?
Koliko sam skužio najlogičnije rješenje je odlazak u Travnik u P.S. Borac ili kupovina kod šanera! Eh sad kad bi se javio neko sa konkretnim iskustvom ili savjetom bilo bi super!?
- starii
#4 Re: Gdje kupiti odijelo?
ja sam sebi kupio u borcu travnik (u fabrici odijelo), to je bilo prije godinu bilo je dosta odijela..mislim da je bio i neki popust..
-
nudis verbis
#5 Re: Gdje kupiti odijelo?
meni etika ne dozvoljava od sanera kupovati
ne za..bavam casna rijec
i ja sam mislio ici u travnik, no ne znam je l ima neki ducan ili se direktno u tvornici kupuje. znas ti sta o ovome?
i ja sam mislio ici u travnik, no ne znam je l ima neki ducan ili se direktno u tvornici kupuje. znas ti sta o ovome?
-
skojotovski
#6 Re: Gdje kupiti odijelo?
zahebi etiku...shana majka...boss, armani...
a, ako vec ne mozes spavati zbog etike, onda odi u Granoff. neces fulati.
u Borcu nemas neki izbor, a i ona odijela do kojih mozes doci, uglavnom nisu strukirana. ubila se za Tarika Helica
mislim, rade oni i strukirana, ali do tih ne mozes doci. to je za izvoz. ustvari, mozes, ali ti treba debela stela...
a, ako vec ne mozes spavati zbog etike, onda odi u Granoff. neces fulati.
u Borcu nemas neki izbor, a i ona odijela do kojih mozes doci, uglavnom nisu strukirana. ubila se za Tarika Helica
mislim, rade oni i strukirana, ali do tih ne mozes doci. to je za izvoz. ustvari, mozes, ali ti treba debela stela...
-
nadrealista
#7 Re: Gdje kupiti odijelo?
Najbolja i najzahvalnija varijanta je butik "tete Bebe". Nalazi se u Radićevoj ulici kod kafića, mislim da se zove, Bono. Odijela su super cijena je ista za sve 150 KM i u tu cijenu ulazi košulja i kravata. Ima uvijek dobar izbor 
-
nudis verbis
#8 Re: Gdje kupiti odijelo?
hebem ti drzavu kad mi i za odijela treba shtela
imas pravo, pogazit cu kodekse
i nositi armanija
i bosa
od shanera, dakako. tacka.
imas pravo, pogazit cu kodekse
-
nudis verbis
#9 Re: Gdje kupiti odijelo?
da ovo nije neki nadrealizamnadrealista wrote:Najbolja i najzahvalnija varijanta je butik "tete Bebe". Nalazi se u Radićevoj ulici kod kafića, mislim da se zove, Bono. Odijela su super cijena je ista za sve 150 KM i u tu cijenu ulazi košulja i kravata. Ima uvijek dobar izbor
- Mahalac
#10 Re: Gdje kupiti odijelo?
mozda dodje i teta beba pa eto ti belaja 
-
nadrealista
#11 Re: Gdje kupiti odijelo?
100%..nema fulenudis verbis wrote:da ovo nije neki nadrealizamnadrealista wrote:Najbolja i najzahvalnija varijanta je butik "tete Bebe". Nalazi se u Radićevoj ulici kod kafića, mislim da se zove, Bono. Odijela su super cijena je ista za sve 150 KM i u tu cijenu ulazi košulja i kravata. Ima uvijek dobar izborcuj, 150 marki
i kosulja i kravata pride
jesi l siguran
-
harka
#12 Re: Gdje kupiti odijelo?
cuuuuj odijelo prekeo stele
a majko moja

a majko moja
-
nadrealista
#13 Re: Gdje kupiti odijelo?
Samo kad kupuješ na veliko......Mahalac wrote:mozda dodje i teta beba pa eto ti belaja
-
nudis verbis
#14 Re: Gdje kupiti odijelo?
ja cu sa husejnom kapetanom kod tete bebe
sam ne smijem
@harka ovo odijela na shtelu - to samo u travniku
u tete bebe: ljubav za ljubav
odijela za pare
150km 
@harka ovo odijela na shtelu - to samo u travniku
- blackberry
#15 Re: Gdje kupiti odijelo?
do koliko novaca trazite odijelo? moja preporuka - kada vec idete do Travnika, svratite u FIS Vitez (prije tog ih nazovite i trazite odjel muske konfekcije te pitajte u kojoj smjeni radi gospodja Fatima...ako vas ona usluzi, 100% cete biti zadovoljni
) nadam se da sam bar malo pomogla 
-
nudis verbis
#16 Re: Gdje kupiti odijelo?
zadeveraste me sa tim imenimablackberry wrote:do koliko novaca trazite odijelo? moja preporuka - kada vec idete do Travnika, svratite u FIS Vitez (prije tog ih nazovite i trazite odjel muske konfekcije te pitajte u kojoj smjeni radi gospodja Fatima...ako vas ona usluzi, 100% cete biti zadovoljni) nadam se da sam bar malo pomogla
ja ostajem vjeran teti bebi
- blackberry
#17 Re: Gdje kupiti odijelo?
ne kazem da se treba najaviti, nego sam htjela istaknuti ko na tom odjelu ZNA RADITI SVOJ POSAO....oni rade u smjenama, pa sam zato rekla da nazoves - da ti je lakse planirati odlazaknudis verbis wrote:zadeveraste me sa tim imenimablackberry wrote:do koliko novaca trazite odijelo? moja preporuka - kada vec idete do Travnika, svratite u FIS Vitez (prije tog ih nazovite i trazite odjel muske konfekcije te pitajte u kojoj smjeni radi gospodja Fatima...ako vas ona usluzi, 100% cete biti zadovoljni) nadam se da sam bar malo pomogla
sad i gospodja fatima
pa jos da se najavimo
![]()
ja ostajem vjeran teti bebihusejne kapetane, sta ti velis
-
nudis verbis
#18 Re: Gdje kupiti odijelo?
skonto sam bolan
nego mi shega zvati i pitat ima l fatime
u smjeni
-
Husein_Captain
#19 Re: Gdje kupiti odijelo?
nešto mi teta beba djeluje ko ubleha!čuj odijelo, kosulja i kravata za 150???
kontam da obidjem lokalnu ponudu prije svega pa onda se zaputim u te krajeve podno vlašića! ali svakako, sve utiske cu prenijeti dosljedno

-
skojotovski
#20 Re: Gdje kupiti odijelo?
da, da...harka wrote:cuuuuj odijelo prekeo stele![]()
![]()
![]()
a majko moja![]()
to je za Borac poznato.
ljudi rade extra odijela, ali za izvoz. njima ne mozes prici. osim...stele...mrtve...
@Captaine - ne znam do koliko para, ali nemas fule kod Granoffa. jos ako imaju maturalna jos na lageru. cijene su oki, a modeli extra.
nije reklama. odi i uvjeri se. pa pregledaj i shanu majku i bebu i travnik.
- burek_in_space
#21 Re: Gdje kupiti odijelo?
Nije ubleha ovo za Bebu,par jarana su tamo kupovali odijela.Ali ne treba ochekivati neki extra kvalitet tih odijela,jer je jednom jaranu sako vrlo brzo pukao po shavu od rukava,ali je odradilo nekih 5-6 noshenja!Husein_Captain wrote:nešto mi teta beba djeluje ko ubleha!čuj odijelo, kosulja i kravata za 150???![]()
![]()
kontam da obidjem lokalnu ponudu prije svega pa onda se zaputim u te krajeve podno vlašića! ali svakako, sve utiske cu prenijeti dosljedno
![]()
A istina je da se dobiju i koshulja i kravata,ali prava je rijetkost da su izradjeni od kvalitetnog materijala.
Sve u svemu,Beba mozhe posluzhiti ukoliko je nekome frka pred neki ivent
Nadam se da sam pomogao.
- rumenige_brajtner
#22 Re: Gdje kupiti odijelo?
granoff je smece zadnje od odijela i ko se imalo razumije u odijela zna o cemu govorim.
preporuka je butik kobra na bascarsiji. tamo nema odijela ispod 500KM, ali uglavnom su markirana. koga ne zanima porijeklo robe, moze sigurno naci nesto za sebe.
preporuka je butik kobra na bascarsiji. tamo nema odijela ispod 500KM, ali uglavnom su markirana. koga ne zanima porijeklo robe, moze sigurno naci nesto za sebe.
- alphonse kauders
#23 Re: Gdje kupiti odijelo?
Varteks i Oviesse, ja sam odijela morao nabavljati silom prilika i po jedno sam kupio u obje ove prodavnice, fini modeli, fin materijal, ukupno 450 KM za oba (doduše, jedno je bilo na sniženju)... Helem, pogledaj i tu.
Last edited by alphonse kauders on 26/02/2009 22:11, edited 1 time in total.
-
Eborg
#24 Re: Gdje kupiti odijelo?
Za nekih 400 KM se u Granoffu mozhe kupiti boli glava odijelo...Naravno,uz to idu Granoff koshulja i kravata...
Sve preporuke za njih ko se mozhe iskeshirati za to...
Josh ako izgledash mladje pogledaj u maju i reci da si maturant,bude nekih popusta... 
Sve preporuke za njih ko se mozhe iskeshirati za to...
- Epitop
#25 Re: Gdje kupiti odijelo?
Znam da je u Muri u Zenici, a vjerujem i u Sarajevu u toku sniženje oko 30% na odijela, pa ispadne dobro odijelo oko 350 KM. lično su meni najkvalitetnija.
Nisu ni loša odijela u Cesar's, uglavnom su povoljnija od Granoff-a.
U Travniku (Borac) ćeš morati dati za lijepo odijelo oko 300 KM, ali ako odeš tamo na veleprodaju podmiti radnika sa 10-tak KM i onda će ti pokazati odijela koja se prave za izvoz.
Nisu ni loša odijela u Cesar's, uglavnom su povoljnija od Granoff-a.
U Travniku (Borac) ćeš morati dati za lijepo odijelo oko 300 KM, ali ako odeš tamo na veleprodaju podmiti radnika sa 10-tak KM i onda će ti pokazati odijela koja se prave za izvoz.