Oni daju kredit preko BBS il kako se zove banka. Sve sto treba jeste potvrda o 3 zadnje plate i kopija licne. U vecini slucajeva sve bude gotovo u toku dana.
Gdje kupiti novi racunar...?
Moderator: Benq
-
cpt.picard
Didakta
Znam ljude vec nekih 6-7 godina. Sastavio sam min 15 konfiguracija i nikad niko od tih ljudi nije se ni 1 pozalio. Kad mi je crko disk (IBM koji je imao fabricku gresku, poslije toga nisu vise diskove ni proizvodili
), samo sam odnio disk i racun, odmah dobio drugi. Prije je Sanin radio u polarisu (hrvatski polaris) koji je bio ubjedljivo naj bolji. Cijenovnik im se mjenjao sedmicno, sto je za nase prostore i danas u mnogim IT Shopovima nepojmljivo.
Oni daju kredit preko BBS il kako se zove banka. Sve sto treba jeste potvrda o 3 zadnje plate i kopija licne. U vecini slucajeva sve bude gotovo u toku dana.
- dark side of the moon
ne radim ali sam uzimo kod njih i neje bilo problema...podvalcim da su skupi tako da ja kod njih vise ne uzimam...sabanss wrote:Nemoj ziv bio!dark side of the moon wrote:Ako lova nije problem kupi u IT-u! Servis zagrantovan, uredan, velika ponuda ali brate skupi suUmjetnik a wrote:a da pare nisu problem gdje su najkvalitetniji kompjuteri
Nisam jos dozivio kompjuter iz IT Computersa koji nije imao neki problem.
Jel' radis tamo?
-
sumiko
#53 Re: Gdje kupiti novi racunar...?
IMTEC definitvino, vrlo povoljni, imaju izbora, i susretljivi da ti za kratko vrijeme isporuce i nesto cega nema u svakodnevnoj ponudi. Kranjceviceva 33, odes i fino kazes: imam toliko i toliko love, koristim te i te programe, dajte mi dobru osnovu /procesor i maticnu plocu/, da mozes nadogradjivati rame, gige itd, graficku i zvucnu kartu opet odredi prema programima koje koristis, igras li igrice etc...zensko wrote:...jer ovaj moj jedno jutro se vise nikad nece upaliti...
tako da ozbiljno razmisljam da kupim novi, za male pare, na rate a da ipak bude dobar
eh sad, buduci da sam nacula da neke firme koje prodaju racunare imaju losu reputaciju, pitam vas, o mudri forume, gdje, sta i kako?:)
hvala
Naravno, ne bi bilo lose i da ih malo pohvalis, kazes kako si se raspitivala i obisla sve radnje, da njih svi hvale, da ces kod njih svakako i nadogradnju kupovati blablabla - meni obicno pali da prodavaci budu ljubazni bez obzira koliko im placam
Sretno
-
zensko
e pa ovako, hvala svima na prijedlozima i sugestijama 
kupila sam comp u Plus computers
i od juce fercera odlicno

dakle,
AMD Athlon 3.6GH Dual Core
maticna KN9 Nvidia N Force4
160GB HDD
RAM 1024MB
graficka nVidia 256MB
LCD 19"
eto to je to
1300KM

dakle,
160GB HDD
RAM 1024MB
graficka nVidia 256MB
LCD 19"
eto to je to
1300KM
- Alfons Kauders
pa sto me ne poslusa...zensko wrote:e pa ovako, hvala svima na prijedlozima i sugestijama
dakle,
160GB HDD
RAM 1024MB
graficka nVidia 256MB
LCD 19"
eto to je to
1300KM
-
malizeleni
Pa ono, od oka, s monitorom, nisi loshe ni prosla .zensko wrote:e pa ovako, hvala svima na prijedlozima i sugestijama
dakle,
160GB HDD
RAM 1024MB
graficka nVidia 256MB
LCD 19"
eto to je to
1300KM