Gdje kupiti Motul ulja za viljske?

Podforum za motocikliste...
Post Reply
meki

#1 Gdje kupiti Motul ulja za viljske?

Post by meki »

Iako nisam moto-bajker :-D , ipak sam bajker (vozim bicikl) i vjerujem da mi vi mozete pomoc.

Zanima me gdje se u Sarajevu mogu kupiti Motul ulja za viljuske?

Konkretno, zanima me 2,5W ulje od ovog proizvodajaca.

Unaprijed hvala na odgovorima.
Brzaner

Post by Brzaner »

Pitaj ovdje: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=100

ModeratoRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR???????????????????????? :oops:
meki

Post by meki »

Izvinjavam se ako sam uvijedio vase Velicanstvo, vozaca motocikla :oops:

Da,
haloooo moderator, Brzaneru dajte jednu bananu jer ocito ne umije da cita, ili ne razumije ono sto uspije procitati :P

Ako pogledas moj post, vidjeces zasto se ovdje obracam.

Ulje za viljuske (prednji amortizer ako slucajno neznas), najcesce koriste vozaci motocikala prilikom servisiranja svojih "ljubimaca". Mi biciklisti urijetko to radimo, tj. jako nas malo ima takve amortizere koji zahtijevaju redovno servisiranje i izmjenu ulja. Zato sam kontao da je ovo prava "adresa" da postavim pitanje.

Izvinjavam se na arogantnoj replici, al nisam se mogao suzdrzati na ovako debilan odgovor.

Hvala!
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Upravo sam ti imao namjeru reci gdje kupiti ulje, al' kad vidjeh tvoju zacudjujucu agresivnost i aroganciju, odustah....

Ali dobro...neka......idi gore do Yamahe na Bare, oni PONEKADA imaju Motul ulja, a ponekada - nemaju. Moze se poruciti.

Eto. Sretan?
meki

Post by meki »

@phil
Hvala puno!
Zasto sam onako reagovao? Zato sto ne podnosim prepotentnost nekih likova koji misle da je nesto (recimo, ovaj podforum) samo njihov.
Tebi jos jednom iskreno hvala na informaciji!
Brzaner

Post by Brzaner »

meki wrote:Zato sto ne podnosim prepotentnost nekih likova koji misle da je nesto (recimo, ovaj podforum) samo njihov.
U redu je ba, izvini ako si tako shvatio jer mi to nije bila namjera, samo mi je krivo sto ovdje moderator ne radi kako treba. On je taj koji bi trebao rasporedivati teme tamo gdje pripadaju. I dan danas ima dosta moto tema na auto podforumu i niko nista! Ipak, dao sam ti link gdje se raja razumiju u bicikle i ne znam zasto mislis da biciklisti nebi mogli znati gdje se kupuje ulje za bic-viljuske? I jos nesto, na ovaj podforum su dobrodosli svi, a ne samo motoristi, tako da slobodno mozes komentarisati koliko ti volja :)

@phil: Tnx
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

meki wrote:@phil
Hvala puno!
Zasto sam onako reagovao? Zato sto ne podnosim prepotentnost nekih likova koji misle da je nesto (recimo, ovaj podforum) samo njihov.
Tebi jos jednom iskreno hvala na informaciji!
ovaj podforum JESTE SAMO NAŠ

ovaj podforum NIJE ZA BICIKLE
meki

Post by meki »

@Brzaner
Ok, nema frke, izvini ti, i ja sam grubo reagovao.

@DaysleepeR
Pa pitanje sam i postavio zato sto je ovo podforum za motocikliste i vi ste kompetnetniji u ovom slucaju da mi date odgovor zato sto se cesce susrecete sa datim problemom.

Uglavnom, hvala svima koji su pomogli. Kontakirao sam Yamahu, kazu nemaju, al bi se moglo poruciti, al tek u februaru :-) ... ccc.. ko da zivimo u Burkini Faso :roll:
Post Reply