Gdje kupiti mobitel u Sarajevu???
Moderator: Benq
-
FaceOff
#1 Gdje kupiti mobitel u Sarajevu???
Ljudi molim Vas moze li mi neko odgovoriti gdje se u Sarajevu moze kupiti dobar mobitel???
Konkretno me zanima Sony Ericsson k300i.
A da nije Mobilmedia jer ga nemaju.
-
txmx
u itcomputersu (http://www.itcomputers.ba) je konkretno taj k300i 374.40 KM.
- J.P.Montoya
Ma na svakom čošku imaš raznih mobitela. Od Auto pijace pa do samog centra grada.
-
mexx25
Alme nesto vuce da lajem ko pas na ovu temu
Covjece bar mobitel možeš kupit svugdje pogotovo te klase nista to nije extra da bi trazio neznam gdje.
Kupio sam ih destine u kafani na cesti ,na pijaci,nikad u radnjam nisam kupovo jer su skuplji bar 30% pa nadalje,nailazio sam čak i 50% skuplje
kao sto su ti ljudi rekli
u radnji 374.00
U oglasima 220.oo
to ti je 154 KM razlike upravo ca 70% skuple pa ako ti se ispalti kupi u IT-u
Covjece bar mobitel možeš kupit svugdje pogotovo te klase nista to nije extra da bi trazio neznam gdje.
Kupio sam ih destine u kafani na cesti ,na pijaci,nikad u radnjam nisam kupovo jer su skuplji bar 30% pa nadalje,nailazio sam čak i 50% skuplje
kao sto su ti ljudi rekli
u radnji 374.00
U oglasima 220.oo
to ti je 154 KM razlike upravo ca 70% skuple pa ako ti se ispalti kupi u IT-u
-
txmx
pa normala ebote, ne znam fakat nikoga ko je kupio mobitel u radnji. a u dosta radnji ces naci telefone sa oznakom vodafone, o2, pa tako i ako iz nekog razloga hoces da kupis sto posto originalan (kad kazem originalan ne mislim na fazon originalan a ovi drugi su fush, vec jednostavno ako ne zelis da kupis telefon koji je iz neke mreze, dekodiran, ali isto tako nov; vec ono bas iz fabrike) tesko da ces ga naci, kupices isti telefon kakve prodaju ljudi u oglasima, po, naravno, znatno visoj cijeni. zato, oglasi buraz!
- Qler
ja sam promijenoio u svojoj mobilnoj karijeri, od neke 2000. godine, jedno 30 mobitela, mozda malo vise.
jedan je bio "original" sto kazete, i taj je jedini koji mi se pokvario!
Sony J70, otiso' mu onaj joystick sa strane!
a mob bio extra, baterija bez problema 8 dana (otisao na exkurziju i vratio se bez punjaca, a suto igrica, mreze se mjenjale svako malo, ma extra). promijenio sam 4 NOKIA 8210! Sve polovne, preko ruke, na pijaci, i ni jedna mi se nikad nije pokvarila! a za njih su govorili da se kvare u PM!
zato oglasi, i opleti, ako se iole razumijes u mob mozes vidjeti jel valja ili je sjeban! ili kupis nov preko oglasa, bolje nego u radnji.
jedan je bio "original" sto kazete, i taj je jedini koji mi se pokvario!
Sony J70, otiso' mu onaj joystick sa strane!
zato oglasi, i opleti, ako se iole razumijes u mob mozes vidjeti jel valja ili je sjeban! ili kupis nov preko oglasa, bolje nego u radnji.
- iceman ze
Da ne otvaram temu novu, koji je najbolji mobitel , a da ima mogucnosti interneta, msn i sl. stvari. Jaran mi prikljucio te opcije pa me zeza, a ja bih htio nesto novo kupovati. Kokretno mi se svida Nokia 6600, ima te mogucnosti, te prikljucivaje memorijske kartice, kazu da je fantastican.......sta vi kazete......
- Qler
imam ja 6600 i nemoj je uzimati. mobitel je beton, nemam zamjerke, ali vec ga nagriza "zub vremena"
:D
mana mu je za danasnje pojmove slab zvucnik i slaba kamera. u pocetku ti nece smetati, slike su dobre, ali kad skontas da moze puuno bolje, krivo ti bude
ja je imam godinu dana, nikad ni najmanjeg problema sa njom, ali uskoro planiram da je prodam i uzmem 6630, koja je puuno bolja. ako nista uzeo bih 7610, i ona je dosta dobra.
mana mu je za danasnje pojmove slab zvucnik i slaba kamera. u pocetku ti nece smetati, slike su dobre, ali kad skontas da moze puuno bolje, krivo ti bude
ja je imam godinu dana, nikad ni najmanjeg problema sa njom, ali uskoro planiram da je prodam i uzmem 6630, koja je puuno bolja. ako nista uzeo bih 7610, i ona je dosta dobra.
-
baka
http://www.mobilnisvet.com ja svoj telefon sam kupio u Beogradu, cijena je manja bila za 150 KM nego u mobil mediji, jos nisu ni imali taj modle, tamo imas sve modele, cijene, pogledaj sajt je odlican, komentari korisnika, itd.... mozda nadjes nesto da valja...pozdrav
-
mexx25
probaj ovdje ima polovni a ima i firmi koje prodaju pa vidi http://www.mobiteli.ba
- Alfons Kauders
#16 Re: Gdje kupiti mobitel u Sarajevu???
k300i je KRS od telefona, ekran mu je, da prostis, ko mudo, skup je - jer je ko fol noviji modelFaceOff wrote:Ljudi molim Vas moze li mi neko odgovoriti gdje se u Sarajevu moze kupiti dobar mobitel???
uzmi k500i koji je otprilike isto para, jer je stariji, a puno je bolji, ima strasan ekran
-
in_my_skin
pa dobro ali ko nece da uzima preko oglasa jel zna neko ima li gdje k300i u radnji osim u it comp.I ja bas taj mobitel trazim al ga nemaju u mobil mediji trenutno??
-
_MaYa_
#22 Re: Gdje kupiti mobitel u Sarajevu???
hej da rijesimo aj prodacu ti ja sony ericsson T100FaceOff wrote:Ljudi molim Vas moze li mi neko odgovoriti gdje se u Sarajevu moze kupiti dobar mobitel???
za tebe 50km ha?