Gdje kupiti laptop
Moderator: Benq
-
_BosanaC
#1 Gdje kupiti laptop
Pokusavam pronaci cjenovnike nasih vrlih computer shopova po Sarajevu, ali jok... Uzalud vam trud sviraci. Ako ima ko kakav link, cijene (interesuju me nove stvari s garancijom), nikakva ekstra konfiguracija jer mi treba prenosnik, workstation vec imam, bio bih mu zahvalan da posta ovdje 
- Alfons Kauders
#3 Re: Gdje kupiti laptop
http://www.genelec.ba_BosanaC wrote:Pokusavam pronaci cjenovnike nasih vrlih computer shopova po Sarajevu, ali jok... Uzalud vam trud sviraci. Ako ima ko kakav link, cijene (interesuju me nove stvari s garancijom), nikakva ekstra konfiguracija jer mi treba prenosnik, workstation vec imam, bio bih mu zahvalan da posta ovdje
-
SHOCK
http://www.imtec.ba imaju veliki izbor, a i cijene laptopa su jedne od povoljnijih, bar je tako bilo prije 3-4 mjeseca, kad sam bio u toku.
-
modesti
Ako nisu do sada promijenili site [/url]www.kodeks.ba
Dellovi su dobri, ja imam jedan vise ... njim :-)
- sebilj
e jesu jadni na ovoj stranici predstavljaju lap-top koji je vec za smeca
http://www.itbox.ba/?showCat=49&showText=528
http://www.itbox.ba/?showCat=49&showText=528
-
_BosanaC
Do sada sam najzadovoljniji bio sa Siemensima, a lomim se trenutno izmedju Siemensa i IBM-amodesti wrote:Ako nisu do sada promijenili site [/url]www.kodeks.ba Dellovi su dobri, ja imam jedan vise ... njim :-)
- Dirty Harry
A HP? Evo ovaj moj sluša odlično (kuc-kuc_BosanaC wrote:Do sada sam najzadovoljniji bio sa Siemensima, a lomim se trenutno izmedju Siemensa i IBM-amodesti wrote:Ako nisu do sada promijenili site [/url]www.kodeks.ba Dellovi su dobri, ja imam jedan vise ... njim :-)Iako i o Dellu razmisljam...
-
_BosanaC
HvalaThe_Fluid wrote:u zapadnoj Evropi. Odlicnih laptopa ima do 1000 Eura, nevjerovatnih jakih do 1500 Eura
Elem, ovo mi danas dobro dodje... Odem na onaj itbox, i posaljem upite za odredjene konfiguracije koje pronadjoh u cjenovnicima na za to oznacene mailove, i naravno od 16 poslanih upita dobih citav jedan odgovor
- chuchumbamayumbe
Ja imam na poslu Optiplex GX280, nesto zezala ploca, odnesem ga u Kodeks...modesti wrote:Ako nisu do sada promijenili site [/url]www.kodeks.ba Dellovi su dobri, ja imam jedan vise ... njim :-)
Ne zovu 10 dana, danas svratim do njih, svi nekakvi zbunjeni, jedva skontaju koja je masina u pitanju, te bili na godisnjem, nema kolege, ovo, ono... Sacekam 10-tak minuta, dolazi delegat...
Eto, definitivno je maticna ploca...Zamjenska maticna ploca je oko 500km, ceka se 4-5 sedmica! HAHAHAHA!
Rekoh ja njima, dajte mi masinu, to je smijesno!
Cuj 500KM (bez ruku)!
Pa nije svemirski brod jebote, najobicniji desktop!
Masina stara dvije godine!
Za 500km mogu kupiti novu masinu!
-
modesti
Čuj 500 KM
pa jedino ako će ti kuhati ručak svaki dan
bili su dobri kad su tek otvorili, očito se malo pohasili. Uostalom, kao i sve kod nas...
Ja sam ovaj Dell kupila na nekom sniženju, bio sa PDVom oko 1600 KM- ali je stvarno jak. Za moje potrebe (WOrd, Excell) više nego odličan. Nije imao OS, njih zamolim da mi instaliraju Windows, to i urade. Stvarno sam bila zadovoljna s njima.
A tačno je, ovdje su mnogo, mnogo skuplji nego u Evropi. Npr. kako mi može prodati računar bez OS
bili su dobri kad su tek otvorili, očito se malo pohasili. Uostalom, kao i sve kod nas...
Ja sam ovaj Dell kupila na nekom sniženju, bio sa PDVom oko 1600 KM- ali je stvarno jak. Za moje potrebe (WOrd, Excell) više nego odličan. Nije imao OS, njih zamolim da mi instaliraju Windows, to i urade. Stvarno sam bila zadovoljna s njima.
A tačno je, ovdje su mnogo, mnogo skuplji nego u Evropi. Npr. kako mi može prodati računar bez OS