Gdje kupiti kvalitetne skije?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kEN0

#1 Gdje kupiti kvalitetne skije?

Post by kEN0 »

znaci interesuje me gdje vi kupujete skijasku opremu kakve su cijene, sta preporucujete rekreativnom skijasu do 600km sa vezom?

pozdrav!
dube

#2 Re: Gdje kupiti kvalitetne skije?

Post by dube »

kEN0 wrote:znaci interesuje me gdje vi kupujete skijasku opremu kakve su cijene, sta preporucujete rekreativnom skijasu do 600km sa vezom?

pozdrav!
http://www.atomic.ba/
Image
venus doom

#3 Re: Gdje kupiti kvalitetne skije?

Post by venus doom »

kEN0 wrote:znaci interesuje me gdje vi kupujete skijasku opremu kakve su cijene, sta preporucujete rekreativnom skijasu do 600km sa vezom?

pozdrav!
najbolje bi ti bilo da odes malo po ovim trznim centrima i sam pogledas ,tesko je reci nekome sta mu odgovara... a cijene ti variraju od radnje do radnje .. ista skija negdje kosta jeftinije pa tako npr imas u inersportu u mercatoru jednu cijenu a iste takve ili cak i bolje u onom trznom centru/ robnoj kuci ( sta li je vec) tom u lukavici,gdje je jeftinije, sad je do tebe hoces li kod njih kupiti :-D( tako je bar bilo prije par godina)
ono sto ti ne bih preporucila je skenderija ni pod razno , bubnu cijenu a kvalitet je beze... intersport je dobar, samo ne znam koliko se uklapa u tvoju cijenu... sa ovom radnjom http://www.atomic.ba/ nemam iskustva tako da ne znam sta da ti kazem :-D... moj ti je savjet ako ne ides cesto na skijanje nemoj davati puno novca za skije pogotovo ako skijas samo po bosni tj. bjelasnica, jahorina, vlasic jer od skija na kraju sezone nista ne ostane, zahvaljujuci "dobro uredjenim" stazama..
eto nadam se da sam pomogla... :-D :-D :-D
kEN0

#4 Re: Gdje kupiti kvalitetne skije?

Post by kEN0 »

venus doom wrote:

pozdrav!
najbolje bi ti bilo da odes malo po ovim trznim centrima i sam pogledas ,tesko je reci nekome sta mu odgovara... a cijene ti variraju od radnje do radnje .. ista skija negdje kosta jeftinije pa tako npr imas u inersportu u mercatoru jednu cijenu a iste takve ili cak i bolje u onom trznom centru/ robnoj kuci ( sta li je vec) tom u lukavici,gdje je jeftinije, sad je do tebe hoces li kod njih kupiti :-D( tako je bar bilo prije par godina)
ono sto ti ne bih preporucila je skenderija ni pod razno , bubnu cijenu a kvalitet je beze... intersport je dobar, samo ne znam koliko se uklapa u tvoju cijenu... sa ovom radnjom http://www.atomic.ba/ nemam iskustva tako da ne znam sta da ti kazem :-D... moj ti je savjet ako ne ides cesto na skijanje nemoj davati puno novca za skije pogotovo ako skijas samo po bosni tj. bjelasnica, jahorina, vlasic jer od skija na kraju sezone nista ne ostane, zahvaljujuci "dobro uredjenim" stazama..
eto nadam se da sam pomogla... :-D :-D :-D
hvala puno, pogledacu malo...

bio sam u "adidas" shopu, i u prizemlju imaju odlicne modele sa vezovima (elan) , snizene su cijene, proslogodisnji modeli koji nisu otisli valjda...
razgledam jos malo, hvala.
gaius

#5 Re: Gdje kupiti kvalitetne skije?

Post by gaius »

ja sam kupio ove godine metron 11 b5c u atomicu.. cijene su možda za nijansu skuplje nego u mercatoru ali je izbor sjajan.. a ja brate ionako volim malo težu skiju tako da preferiram atomic..
venus doom

#6 Re: Gdje kupiti kvalitetne skije?

Post by venus doom »

kEN0 wrote:hvala puno, pogledacu malo...

bio sam u "adidas" shopu, i u prizemlju imaju odlicne modele sa vezovima (elan) , snizene su cijene, proslogodisnji modeli koji nisu otisli valjda...
nema na cemu :) ... sta ima veze ako je proslogodisnji model, i sljedece godine ovaj sezonski ce biti opet proslogodisnji i stalno tako :D
kEN0

#7 Re: Gdje kupiti kvalitetne skije?

Post by kEN0 »

gaius wrote:ja sam kupio ove godine metron 11 b5c u atomicu.. cijene su možda za nijansu skuplje nego u mercatoru ali je izbor sjajan.. a ja brate ionako volim malo težu skiju tako da preferiram atomic..
bas su zle!!

koliko para? jesi uzeo i vez odmah?
kEN0

#8 Re: Gdje kupiti kvalitetne skije?

Post by kEN0 »

venus doom wrote:
kEN0 wrote:hvala puno, pogledacu malo...

nema na cemu :) ... sta ima veze ako je proslogodisnji model, i sljedece godine ovaj sezonski ce biti opet proslogodisnji i stalno tako :D
upravu si indeed
gaius

#9 Re: Gdje kupiti kvalitetne skije?

Post by gaius »

kEN0 wrote:
gaius wrote:ja sam kupio ove godine metron 11 b5c u atomicu.. cijene su možda za nijansu skuplje nego u mercatoru ali je izbor sjajan.. a ja brate ionako volim malo težu skiju tako da preferiram atomic..
bas su zle!!

koliko para? jesi uzeo i vez odmah?
uzeo sam odmah i vez.. čini mi se da je nešto oko milje ispalo sa vezom.. imam m9 s kojima sam toliko napredovao da je nevjerovatno.. moram ih nositi na servis poslužiće kao druga opcija :)

nažalost metron se više ne proizvodi.. nije mi jasno zašto jer sam vidio dosta raje na metronkama..

btw.. ako pokretaču teme trebaju skije manje više početnički model (atomic izor 3:1) neka se javi na pm.. vožene 7-8 puta.. daću ih vrlo jeftino samo da ih se riješim iz ormara :)
Post Reply