gdje kupiti korzet?
Moderator: anex
- Sookie McSue
#1 gdje kupiti korzet?
Zna li neko gdje se ima u Sa kupiti crni korzet? Treba mi za maskenbal i stvarno nemam ideju gdje da ga trazim. Pogledala sam u Avataru u BBI-u, ali tamo ima samo nekih "koznih" sa lancima, a meni treba cipkasti, po mogucnosti 
- GAU 8
#2 Re: gdje kupiti korzet?
Pijaca SiranoSookie McSue wrote:Zna li neko gdje se ima u Sa kupiti crni korzet? Treba mi za maskenbal i stvarno nemam ideju gdje da ga trazim. Pogledala sam u Avataru u BBI-u, ali tamo ima samo nekih "koznih" sa lancima, a meni treba cipkasti, po mogucnosti
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#3 Re: gdje kupiti korzet?
vidi imal Alma-Ras, ako nema, uzmi Avaz od jucer i kanafe metarSookie McSue wrote:Zna li neko gdje se ima u Sa kupiti crni korzet? Treba mi za maskenbal i stvarno nemam ideju gdje da ga trazim. Pogledala sam u Avataru u BBI-u, ali tamo ima samo nekih "koznih" sa lancima, a meni treba cipkasti, po mogucnosti
- Sookie McSue
#4 Re: gdje kupiti korzet?
mislis na onaj stand sa, kao, sexy asortimanom?GAU 8 wrote:Pijaca SiranoSookie McSue wrote:Zna li neko gdje se ima u Sa kupiti crni korzet? Treba mi za maskenbal i stvarno nemam ideju gdje da ga trazim. Pogledala sam u Avataru u BBI-u, ali tamo ima samo nekih "koznih" sa lancima, a meni treba cipkasti, po mogucnosti
- jedna tamo
#5 Re: gdje kupiti korzet?
imaš i u onoj radnji frenchy u merkuru na otoci...baš sam tamo vidjela neki dan...
- MyCore
#6 Re: gdje kupiti korzet?
Pogledaj u p0olovnjacima

- Sookie McSue
#7 Re: gdje kupiti korzet?
zahvaljujem i na konkretnim, i na maštovitim prijedlozima
super, stvarno sam mislila da je mišn imposibl, a za divno čudo, izgleda da čak i ima izbora 
- GAU 8
#8 Re: gdje kupiti korzet?
Nema toga "zahvaljujem ovo - ono..."Sookie McSue wrote:zahvaljujem i na konkretnim, i na maštovitim prijedlozimasuper, stvarno sam mislila da je mišn imposibl, a za divno čudo, izgleda da čak i ima izbora
Nego kad stigne korzet ima da nam ga prezentiras