gdje kupiti korzet?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Sookie McSue

#1 gdje kupiti korzet?

Post by Sookie McSue »

Zna li neko gdje se ima u Sa kupiti crni korzet? Treba mi za maskenbal i stvarno nemam ideju gdje da ga trazim. Pogledala sam u Avataru u BBI-u, ali tamo ima samo nekih "koznih" sa lancima, a meni treba cipkasti, po mogucnosti :)
GAU 8

#2 Re: gdje kupiti korzet?

Post by GAU 8 »

Sookie McSue wrote:Zna li neko gdje se ima u Sa kupiti crni korzet? Treba mi za maskenbal i stvarno nemam ideju gdje da ga trazim. Pogledala sam u Avataru u BBI-u, ali tamo ima samo nekih "koznih" sa lancima, a meni treba cipkasti, po mogucnosti :)
Pijaca Sirano :P
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#3 Re: gdje kupiti korzet?

Post by A1fa »

Sookie McSue wrote:Zna li neko gdje se ima u Sa kupiti crni korzet? Treba mi za maskenbal i stvarno nemam ideju gdje da ga trazim. Pogledala sam u Avataru u BBI-u, ali tamo ima samo nekih "koznih" sa lancima, a meni treba cipkasti, po mogucnosti :)
vidi imal Alma-Ras, ako nema, uzmi Avaz od jucer i kanafe metar :D
Sookie McSue

#4 Re: gdje kupiti korzet?

Post by Sookie McSue »

GAU 8 wrote:
Pijaca Sirano :P
mislis na onaj stand sa, kao, sexy asortimanom? :-D u pravu si, moram tamo zaviriti. hvala! :)
jedna tamo

#5 Re: gdje kupiti korzet?

Post by jedna tamo »

imaš i u onoj radnji frenchy u merkuru na otoci...baš sam tamo vidjela neki dan...
MyCore

#6 Re: gdje kupiti korzet?

Post by MyCore »

Pogledaj u p0olovnjacima :lol: :lol:
Sookie McSue

#7 Re: gdje kupiti korzet?

Post by Sookie McSue »

zahvaljujem i na konkretnim, i na maštovitim prijedlozima :D super, stvarno sam mislila da je mišn imposibl, a za divno čudo, izgleda da čak i ima izbora :idea:
GAU 8

#8 Re: gdje kupiti korzet?

Post by GAU 8 »

Sookie McSue wrote:zahvaljujem i na konkretnim, i na maštovitim prijedlozima :D super, stvarno sam mislila da je mišn imposibl, a za divno čudo, izgleda da čak i ima izbora :idea:
Nema toga "zahvaljujem ovo - ono..."

Nego kad stigne korzet ima da nam ga prezentiras ;)
Post Reply