Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Interesuje me gdje povoljno kupiti komponente za PC u Sarajevu? Ovdje toliko ne mislim na Imtec, Plus, Uniexpert..... (main stream). Je li išta povoljnija cijena u Istočnom Sarajevu?
Na piku se može naci povoljnije ali ne osjećam se baš siguran da kupim procesor, ploču , napojnu, ram od tamo nekog iz Banja Luke. Sta ako se ošteti u transportu.......
Hvala na pomoći
P.S. Tražio sam sličnu temu nisam našao spojite ako postoji
next.ba je bio povoljan ne vjerujem da je šta mijenjao. i čovjek je maksimalno korektan. meni je zamijenio napojnu, jer sam se bio predomislio nakon što sam je dobio i skontao da je slaba za moju mašinu.
Zna li neko jesu li na plus.ba cijene bez PDV-a ili sa ? Danas mi se desilo da sam nesto platio preko kartice i dodjem kuci vidim dosta nizu cijenu na web stranici, jedino da pdv naknadno uracunaju.
kazo wrote:Zna li neko jesu li na plus.ba cijene bez PDV-a ili sa ? Danas mi se desilo da sam nesto platio preko kartice i dodjem kuci vidim dosta nizu cijenu na web stranici, jedino da pdv naknadno uracunaju.
Na stranici su im istaknute cijene samo za plaćanje kešom, a negdje ispod sitnijim slovima piše regularna maloprodajna cijena...
Edit: ti si ono tražio xbox gamepad? Ne znam jesi li to kupio u plusu, evo vidim na stranici da ima wired 45 KM, wireless 89 (za keš!)
kazo wrote:Zna li neko jesu li na plus.ba cijene bez PDV-a ili sa ? Danas mi se desilo da sam nesto platio preko kartice i dodjem kuci vidim dosta nizu cijenu na web stranici, jedino da pdv naknadno uracunaju.
Na stranici su im istaknute cijene samo za plaćanje kešom, a negdje ispod sitnijim slovima piše regularna maloprodajna cijena...
Edit: ti si ono tražio xbox gamepad? Ne znam jesi li to kupio u plusu, evo vidim na stranici da ima wired 45 KM, wireless 89 (za keš!)
Jesam tamo sam kupio, a prvo mi nije bilo logike da bude u siranu 60, u targetu 80 i kod njih 45 odnosno 48. Vjerovatno pdv naknadno uracunaju, ugl pitacu ga sutra kad budem isao jos nesto da uzmem.
Jesam tamo sam kupio, a prvo mi nije bilo logike da bude u siranu 60, u targetu 80 i kod njih 45 odnosno 48. Vjerovatno pdv naknadno uracunaju, ugl pitacu ga sutra kad budem isao jos nesto da uzmem.
Cijene su sa PDV-om 100%. Za gotovinsko plaćanje daju posput od nekih 7% (manja cijena na stranici), dok je ona MPC ustvari za kupovinu na rate.
Isplati li se uzeti ovaj Xbox Gamepad u plusu?
Na PCu sam a imam nekih igara koje bih volio igradi na džojstiku pa me interesuje ko ga već koristi kakvi su utisci... Je li u tom cjenovnom rangu ima nešto kvalitetnije ili je on top?!
Je l' iko narucivao komponente od WinWina i kad obicno stize kucna dostava. Ja narucio ima 5 dana, sutra 6ti (placanje pouzecem), jos nije stiglo. Odakle im dolazi ta roba.
oni stavljaju cijenu za kes, a ako placas na kredit odrase jos sa nekih 15%
Da bi doznao jel grafička ili display u pitanju uradi sljedeće. Spoji laptop pomoću VGA kabla na monitor i
prati stanje. Kada ti se pojavi simptop, vidi da li se isto događa na monitoru. Ako je isto onda je grafička, a
ako je samo na display-u onda je on otišao. Ovo je gruba metoda testiranja ali je 90% tačna, uvjek može biti
nešto drugo uzrok kvara, a da je nepredvidivo.
Danas ih kontaktirao, kazu roba na carini, u ponedeljak ide dostava svima. Vjerovatno dolazi roba iz Srbije, jer je firma odatle (WinWin), a i ne bi tako brzo doslo inace da sa strae dolazi.
Najvise me nerviraju sajtovi koji nemaju advanced pretragu, kao npr ovaj target i slicni. Znaci konkretno trazis miseve, da sortiras po proizodjacu, po nacinu veze, po cijeni i ostalo.
Chmoljo wrote:next.ba je bio povoljan ne vjerujem da je šta mijenjao. i čovjek je maksimalno korektan. meni je zamijenio napojnu, jer sam se bio predomislio nakon što sam je dobio i skontao da je slaba za moju mašinu.
Skuplji od plus computers-a. Mozda je nekad bio jeftin sada sigurno nije.