Gdje kupiti dobrog Golfa II D ili TD
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
experiment
#1 Gdje kupiti dobrog Golfa II D ili TD
Zna li neko gdje bi se mogao kupiti dobar Golf II D ili TD ne ispod 90. godišta, metalik, do jedno 4500KM. 
-
JD
U BiH sigurno ne, ako trazis iole ocuvano auto. Probaj u njemackoj potraziti, samo sto ga ne mozes registrovati ovdje, zato sto je stariji od 7 godina. Ali eto ako npr. imas nekoga u njemackoj ko bi ti registrovao auto pa ga ti ovamo vozao, onda super.
-
vier_ringe
JD,
Posto se ti razumijes u taj mobile.de, kako se racuna cijena njihova recimo 25.000 eura, koliko bi to doslo kod nas do registracije s prevedom(ako znas tacno), i bi li se sta vi svi mislite isplatilo uvesti jednog A4 avanta, starog jedno 2 godine, recimo 2.5 tdi multitronic, sa kozom , navigacijom...Takav kakav se meni svidja nov bi bio oko 90.000 do registracije, a za te pare mozes uzeti ranult espace 3.0dci u koji se potrpa 10-ero ljudi i koji je stvarno fenomenalan van!A o ostalim ( i vecim) autima da i ne govorim..
Posto se ti razumijes u taj mobile.de, kako se racuna cijena njihova recimo 25.000 eura, koliko bi to doslo kod nas do registracije s prevedom(ako znas tacno), i bi li se sta vi svi mislite isplatilo uvesti jednog A4 avanta, starog jedno 2 godine, recimo 2.5 tdi multitronic, sa kozom , navigacijom...Takav kakav se meni svidja nov bi bio oko 90.000 do registracije, a za te pare mozes uzeti ranult espace 3.0dci u koji se potrpa 10-ero ljudi i koji je stvarno fenomenalan van!A o ostalim ( i vecim) autima da i ne govorim..
-
arnel
imaM ja da ti prodam, golf 2, 90 godiste dizel. super ocuvan, 170 000 km,
registrovan do maja 2005,uvezen iz njemacke ,bio u vlasnistvu vozaca kamiona, sto znaci da ga on nije vozao jer je stalno bio na putu, treci vlasnik je moja zarucnica koja predje sa tim autom nekih 50 kilimetara mijesecno, tj, za zadnjih 10 mijeseci je auto preslo oko 500 kilometra,
jednostavno dobro auto,ako si zaintresovan javi se na moj PM,
registrovan do maja 2005,uvezen iz njemacke ,bio u vlasnistvu vozaca kamiona, sto znaci da ga on nije vozao jer je stalno bio na putu, treci vlasnik je moja zarucnica koja predje sa tim autom nekih 50 kilimetara mijesecno, tj, za zadnjih 10 mijeseci je auto preslo oko 500 kilometra,
jednostavno dobro auto,ako si zaintresovan javi se na moj PM,
-
JD
Ne znam ni ja 100% tacno sve cake oko tog prevoda i uvoza, ali i ja namjeravam dovesti auto iz njemacke, dodsue na proljece, ali cu se raspitati ovih dana o detaljima.vier_ringe wrote:JD,
Zasad koliko znam, treba ti oko 1000 KM za prevod i ostale zajebancije, da bi mogao dovuci auto u BiH. Sto se tice tog Audija super izbor, ali koliko je love, 25.000 eura? To sto si rekao 90.000 je takav, ali nov?
Jes da mozes uzeti taj Renault, ali Audi je Audi, i ja bi radije polovan Audi nego nov Renault.
Sto se tice mobile.de ja mislim da je ona cijena koliko stvarno platis auto. Mislim nema dodatnih troskova, osim ove hiljade za prevod i ostalo..
Bas cu pitati ovog covjeka koji bi mi i pomogao oko toga svega jer on je dovukao auta tonu, tako da on zna kako to sve hoda. Samo ga moram uhvatiti stalno je na putu heh.