gdje kupiti čang šlang...?
-
jaskotr
#1 gdje kupiti čang šlang...?
Stvarno ozbiljno pitanje.. kod ovih telefona za narucivanje ne
ide....Ima li gdje u Sa radnja da se to moze kupiti ?
ide....Ima li gdje u Sa radnja da se to moze kupiti ?
Last edited by jaskotr on 09/10/2006 13:22, edited 1 time in total.
- manijak1
- manijak1
Jasko .....Džirlo .....pa .....prodavnice ili naručivanje putem pouzeća .....
ili već je to možda Božen ....
cosmetic....
.....
Ženo ...onda pojed nac fojijac i camu cebe

Ženo ...onda pojed nac fojijac i camu cebe
- uozo
Ja znam jedne pravo dobre tablete za mrsanje. Funkcioniraju 100 %. Zaboravio sam kako se zovu al' znam da rade na psiholosko-ekonomsko-prehrambenoj bazi. Naime tablete su veoma skupe i mogu se nabaviti samo preko komsije Hamida. E posto se cijena tableta odredjuje za svakoga posebno u ovisnosti od dubine dzepa i debljine shlajboka, one kostaju za jednog stanovnika BiH oko 300 km, pakovanje za mjesec dana, za jednog stanovnika EU oko 200 € za mjesec dana, a za penzionere dzaba jer oni ionako skapaju od gladi. Princip je jednostavan. Kupis sebi tablete i onda nemas para da kupis da jedes i smrsavis pravo. Tablete su sacinjene od celuloze i onog nesto sa citin sto se stavlja u tjesto za gurabije, i nisu uopste stetne po organizam, nit mu sta pomazu.
Moto je " S NAMA MRSATE BOLJE NEG' S POLITICARIMA".
Moto je " S NAMA MRSATE BOLJE NEG' S POLITICARIMA".

-
Apos
Bolje češ smršati ako piješ običnu kamilicu sa malo limuna, nešečerenu. Taj prevarant je taj bučkuriš prodavao i prije rata, a koliko znam na nekom institutu(ili fakultetu) je vršena analiza i ustanovljeno da kod nekih oboljenja može doći do ozbiljnih komplikacija prilikom upotrebe.zena21 wrote:Ma kontam i ja da je to jedna od onih ubleha. Nisam jos cula da je neko smrsao s tim... osim Halida BeslicaAltsa wrote:ne djeluje 100%. ja provjerio.zena21 wrote:A jel to fakat djeluje? Imali ko kakvih iskustava?Tako bar kaze u novinama.
E sad dolazi glavno pitanje. Koliko želiš da ti žena smrša, da bude par kila lakša ili kostur.
-
ne-dam-na-sebe
poboljsava apetitztluhcs wrote:redovan sex...zena21 wrote:Ma ja licno bih htjela samo 3-4 kg, ali mi je tesko. Volim da jedemPrava sam poguzija
- manijak1
-
ne-dam-na-sebe
Vecina ljudi koja je pila te neke cajeve za mrsavljenje su zeznuli zeludac.zena21 wrote:Ma volila bih kad bi se javio neko ko je stvarno koristio ovaj caj, pa da nam kaze kako to fercera, ako fercera
-
ne-dam-na-sebe
Pokusaj se vise kretati, koristiti manje vozilo, javni saobracaj, lift. Upisi se na pilates ili nesto slicno, mada ti se cini da nemas vremena, nadje se, prodje brzo, osjecaj je visestruko dobar.zena21 wrote:Ma i ja mislim. Sve te neke smjese i tabletice ne mogu biti dobre za zdravlje.
Najbolje je umanjiti hranu kolicinski, samo je meni to pravo tesko, i mislim da dosta ljudi ima taj problem.