Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
-
ekizila
#1 Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
cura mi se vraca sada i njoj se bas svidjaju te stvari i znam da ce joj se dopasti,sad samo imam problem pronalaska plisanog medu tih proporcija,od 90-120 cm,svugdje sam trazio ali uzaludno,svaka pomoc je dobrodosla 
- una_bo
#2 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
pogledaj u Fisu?!ekizila wrote:cura mi se vraca sada i njoj se bas svidjaju te stvari i znam da ce joj se dopasti,sad samo imam problem pronalaska plisanog medu tih proporcija,od 90-120 cm,svugdje sam trazio ali uzaludno,svaka pomoc je dobrodosla
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
100 maraka spremi
- una_bo
#4 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
bogami ako nije i više..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
baš sam negdje vidio medu
i tolko je koštao ali se ne mogu sjetiti
također sam jednog vidio pored kante
pukla veza šta li
i tolko je koštao ali se ne mogu sjetiti
također sam jednog vidio pored kante
- una_bo
#6 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
hahaha, meni je to bacanje para, samo će skupljati prašinu
a može završiti i osakaćen ne daj bože u slučaju prekida 
- P308
#7 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
Budu ponekad u Mercatoru, oko 80KM kostaju 
- manekenka u penziji
#8 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
+1una_bo wrote:hahaha, meni je to bacanje para, samo će skupljati prašinua može završiti i osakaćen ne daj bože u slučaju prekida
bolje je te pare ulziti u neki konkretan poklon za odraslu osobu

-
spacek
#9 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:55, edited 1 time in total.
-
Genije007
#10 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
Velikog plisanog medu mozes kupiti u one2play prodavnici igracaka u BBI centru na 4. katu.
-
crnoplavo
#11 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
ajd ne sramoti se, dobro ako imas auto neko pa blizu parkiras pa uneses i turis ga u stan, al svako, pa i prodavac/ica ce rec u sebi-vidi papka, kupuje plisanog meduekizila wrote:cura mi se vraca sada i njoj se bas svidjaju te stvari i znam da ce joj se dopasti,sad samo imam problem pronalaska plisanog medu tih proporcija,od 90-120 cm,svugdje sam trazio ali uzaludno,svaka pomoc je dobrodosla
-
crnoplavo
#12 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
crnoplavo wrote:ajd ne sramoti se, dobro ako imas auto neko pa blizu parkiras pa uneses i turis ga u stan, al svako, pa i prodavac/ica ce rec u sebi-vidi papka, kupuje plisanog meduekizila wrote:cura mi se vraca sada i njoj se bas svidjaju te stvari i znam da ce joj se dopasti,sad samo imam problem pronalaska plisanog medu tih proporcija,od 90-120 cm,svugdje sam trazio ali uzaludno,svaka pomoc je dobrodosla
a sad vidim kazes
ako se vraaca, red je da ona kupi nesto, nisi ti nigdje isao, to je vazda tako bilo neko ode negdje i kad se vrati s puta donese poklon, nisam nikad cuo da je neko otisao i kad se vratio raja njemu kupovala poklonekizila wrote:cura mi se vraca sada
- una_bo
#13 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
hahaha evo i ja prvi put to čujem, koliko imaš godina, kad ćete prekinuti, ja isto uskoro putujem i vraćam se u septembru
ali ne volim mede, volim parfeme 
-
ekizila
#14 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
jooj,svidjaju joj se te stvari,i sjecam se kako mi je pricala kako su te stvari slatke i draze joj je nego da uzmem parfem ili tako nesto -.-
znam sta hoce,pare nisu problem,i vi se ne brinite hoce li joj se svijdeti i hocu li ja ispasti "papak" sto sam kupio curi nesto,pitao sam vas konkretno pitanje,ako mozete odgovoriti na njega normalno cijenio bih,ne razumijem ove suvisne komentare...
znam sta hoce,pare nisu problem,i vi se ne brinite hoce li joj se svijdeti i hocu li ja ispasti "papak" sto sam kupio curi nesto,pitao sam vas konkretno pitanje,ako mozete odgovoriti na njega normalno cijenio bih,ne razumijem ove suvisne komentare...
- irfo_sa
#15 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
Druze pogledaj u prodavnici igracaka u Ferhadiji u blizini slasticarne Egipat imaju velike plisane zivotinje i takodjer imas na Carsiji preko puta buregdzinice Hodzic i butik badema imas 2 prodavnice sa izlozenim velikim medama i ostalim zivotinjama...SRETNO
- JThomas
#16 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
šta bolan?crnoplavo wrote:ajd ne sramoti se, dobro ako imas auto neko pa blizu parkiras pa uneses i turis ga u stan, al svako, pa i prodavac/ica ce rec u sebi-vidi papka, kupuje plisanog meduekizila wrote:cura mi se vraca sada i njoj se bas svidjaju te stvari i znam da ce joj se dopasti,sad samo imam problem pronalaska plisanog medu tih proporcija,od 90-120 cm,svugdje sam trazio ali uzaludno,svaka pomoc je dobrodosla

- sema911s
#17 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
velikog medjeda imas u mercatoru, fisu, bbi zadnj sprat(cijena 120KM)
mene je moja zamalo istukla kada je ugledala medu,.,,.
ja imam velikog haribo zutog međeda,.,. prije nekoliko mala rodica 3 god,.,se potukla sa njim kada je ne ugusi medoo,.
umjesto medjeda bolje veceru platii,., i ostane ti za malog međeda
mene je moja zamalo istukla kada je ugledala medu,.,,.
ja imam velikog haribo zutog međeda,.,. prije nekoliko mala rodica 3 god,.,se potukla sa njim kada je ne ugusi medoo,.
umjesto medjeda bolje veceru platii,., i ostane ti za malog međeda
-
ekizila
#18 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
Hvala,pogledat cu 
-
radenska
#19 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
Otkud vam tolike cijene, ja sam kupila predivnog plisanog medu u CM-u u Titovoj ulici, kostao oko 50 Opro se je ne znam ni koliko puta, i danas kao nov. Srednje velicine oko 40-50 cm su 15 KM.
-
crnoplavo
#20 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
ma ima svakakvog svijetaekizila wrote:jooj,svidjaju joj se te stvari,i sjecam se kako mi je pricala kako su te stvari slatke i draze joj je nego da uzmem parfem ili tako nesto -.-
njoj plisanog medu, sebi plisane papuce
JThomas wrote:šta bolan?crnoplavo wrote:ajd ne sramoti se, dobro ako imas auto neko pa blizu parkiras pa uneses i turis ga u stan, al svako, pa i prodavac/ica ce rec u sebi-vidi papka, kupuje plisanog meduekizila wrote:cura mi se vraca sada i njoj se bas svidjaju te stvari i znam da ce joj se dopasti,sad samo imam problem pronalaska plisanog medu tih proporcija,od 90-120 cm,svugdje sam trazio ali uzaludno,svaka pomoc je dobrodosla![]()
![]()
- kurty
#21 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
crnoplavo wrote:
hahahha vidi mede, kako su mu napravili vaku facu hahahah

i best off od Ted-a

-
crnoplavo
#22 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
- kurty
#23 Re: Gdje kupiti bas velikog plisanog medu u Sarajevu?
crnoplavo wrote:![]()
![]()
![]()
hahaha, to neki film,sad guglam na imbd vidim, bas cu da ga skinem, hahaha vidi mu face, prica na mobitel, a nemoze da dohvati uho, kratke mu sape hahahahahaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()