Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jeftiniji ili sa duzom garancijom
konkretno na golfu krepo 2021 fabricki(5 godina star) i zamijenio ga sa bosch s5 08 i jos uvijek radi normalno s tim da cim upalim auto ugasim to sranje od start stopa
Last edited by nivla on 07/08/2024 11:59, edited 1 time in total.
kenan77 wrote: ↑07/08/2024 11:48
Banner ili bosch? 70Ah,start stop
Banner
Da,uzet..iskreno iz razloga sto mi je u ovoj mojoj selendri jedino on dostupan bio,bosch bi cekao 2-3 dana a akumulator u auto skroz ćućno..banner 310KM ,2 godine garancije pa cemo vidjeti
Malo da osvjezim temu,sada ce minusi jos malo i vjerovatno frka sa akumulatorima.
Citao sam vase postove,ako sam dobro vidio dobro se pokazao Exide.
Razmisljam o Exide premium 77ah 760A
3 god.garancije i ako sam dobro vidio cijena sa popustom i starim aku je 168 KM u Euromotorio.
U radnjama akumulator srednje kvalitete po imenu,je 145 KM.
Mozda takav pokaze se kao bolji ali ide zima i ocekujem hladnoce pa da ne razmisljam o akumulatoru.
Ovih 20ak markica razlike,nece mi puno znaciti.
U autu mi je bio Top line, na testu je pokazao snagu 11,49V i state of healt 8%.
Mada sam misljenja da mi je ostao radio ukljucen,a da to nisam vidio ali kako god ovaj akumulator je svoje zavrsio.
upitan wrote: ↑15/08/2024 10:56
Malo da osvjezim temu,sada ce minusi jos malo i vjerovatno frka sa akumulatorima.
Citao sam vase postove,ako sam dobro vidio dobro se pokazao Exide.
Razmisljam o Exide premium 77ah 760A
3 god.garancije i ako sam dobro vidio cijena sa popustom i starim aku je 168 KM u Euromotorio.
U radnjama akumulator srednje kvalitete po imenu,je 145 KM.
Mozda takav pokaze se kao bolji ali ide zima i ocekujem hladnoce pa da ne razmisljam o akumulatoru.
Ovih 20ak markica razlike,nece mi puno znaciti.
U autu mi je bio Top line, na testu je pokazao snagu 11,49V i state of healt 8%.
Mada sam misljenja da mi je ostao radio ukljucen,a da to nisam vidio ali kako god ovaj akumulator je svoje zavrsio.
Kod mene neka Varta iz septembra 2018.
Ne pokazuje još znake da će izdati.
Znači 6 zima i 6 ljeta već.
U cjenovnom rangu ovih jeftinijih baterija bila. Ja htio najbolju koja može stati pod haubu i ispade u Vespromu da samo ta paše visinom, a da išta valja. Nekih čini mi se 52Ah i 520A, tako nekako.
Last edited by drug_profi on 15/08/2024 14:34, edited 1 time in total.