Gdje kuopiti karte za englesku ligu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ratata
#1 Re: Gdje kuopiti karte za englesku ligu
svercere zaboravi, al ozbiljno...
svaki stadion ima ticket centar, a za svaku utakmicu (pored prodatih sezonskih karata i karata za clanove kluba koje ti spominjes) postoji odredjeni kontigent karata na prodaju za taj dan...al svercere zaobilazi u sirokom krugu
svaki stadion ima ticket centar, a za svaku utakmicu (pored prodatih sezonskih karata i karata za clanove kluba koje ti spominjes) postoji odredjeni kontigent karata na prodaju za taj dan...al svercere zaobilazi u sirokom krugu
-
Bordolini
#2 Re: Gdje kuopiti karte za englesku ligu
Idi na njihove navijacke forume a probaj i njihovu craigslist.org. Mi smo iz Amerike rezervisali karte za Emirates, White Hart Lane i Old Trafford. Kad smo dosli u Englesku nasli se s ljudima, platili i preuzeli karte, sve korektno zavrseno za sve 3 tekme.
Evo vidi ovdje kako to ide:
http://london.craigslist.co.uk/tix/
Evo vidi ovdje kako to ide:
http://london.craigslist.co.uk/tix/
- Better Man
#3 Re: Gdje kuopiti karte za englesku ligu
Tesko ces uspjeti legalno naci karte, jer su uglavnom unaprijed rasprodane. A da kupujes kod svercera ti se ne isplati, jer ces ih debelo platiti. I ako uspijes naci legalno karte da kupis, budi spreman da platis veliku cifru (50 do 100 funti za jednu kartu), jer karte nisu jeftine narocito ako igra neko od ovih velikih klubova.
- kokuz_sa
- Edin H.
#5 Re: Gdje kuopiti karte za englesku ligu
Zavisi sta hoces da gledas, ali ti je u biti kako je napisao betterman.
Probaj ovu kombinaciju sto je rekao bordolini, ali ne znam koliko je to sigurno.
Probaj ovu kombinaciju sto je rekao bordolini, ali ne znam koliko je to sigurno.
- sinus
-
Suzie Q
#7 Re: Gdje kuopiti karte za englesku ligu
ja sam imala sličnu situaciju za Bundesligu, napisala sam mail klubovima domaćinima utakmica, objasnila situaciju, malo ubacila emocija i patetike i dobila karte.
svi klubovi su mi odgovorili i bili su mi voljni prodati karte a ako nisu imali za utakmicu koju sam željela ponudili su mi za neku drugu (buduću). odabrala sam najpogodnije, ja sam odavde iz banke uplatila odmah novac, oni su mi poštom poslali karte. dali su mi super mjesta za pristojnu cijenu. međutim, bitno je karte kupovati puno prije utakmice jer su neke rasprodane mnogo unaprijed. srećom pa se u normalnim zemljama raspored zna i po godinu dana unaprijed.
od tada kad god negdje planiram putovanje prvo pregledam raspored utakmica u toj zemlji
zamolila bih te da podijeliš sa nama svoja iskustva u traženju karata da znamo
svi klubovi su mi odgovorili i bili su mi voljni prodati karte a ako nisu imali za utakmicu koju sam željela ponudili su mi za neku drugu (buduću). odabrala sam najpogodnije, ja sam odavde iz banke uplatila odmah novac, oni su mi poštom poslali karte. dali su mi super mjesta za pristojnu cijenu. međutim, bitno je karte kupovati puno prije utakmice jer su neke rasprodane mnogo unaprijed. srećom pa se u normalnim zemljama raspored zna i po godinu dana unaprijed.
od tada kad god negdje planiram putovanje prvo pregledam raspored utakmica u toj zemlji
zamolila bih te da podijeliš sa nama svoja iskustva u traženju karata da znamo
-
1in1000
#8 Re: Gdje kuopiti karte za englesku ligu
za tekme, 2,3 lige mozes odma direkt na stadionu kupit karte,..a za premier ligu bi ti preporucio da skontas koju tekmu hoces gledat otidji na navijacki forum te ekipe i obicno ima tema tickets i tu se mozes dogovorit sa ljudima da ti prodaju,..npr ljudi sa godisnjom kartom koji ne mogu otici na tekmu il tako,...uglavnom cijene su normalne nista pretjerano,...meni je lik prosle godine prodo ticket za 45GBP za Chelsea - Liverpool
-
Eborg
#9 Re: Gdje kuopiti karte za englesku ligu
Jednom je Nova TV pravila neku reportažu u Londonu, neka je velika Arsenalova utakmica bila. Kad zaustaviše nekog lika pred stadionom, pitaju ga nešto na engleskom a on skužio ko su i kaže: "Ma ja sam iz Sarajeva, došao malo pogledati utakmicu i tako to."
Tako da vjerovatno ima dosta tih "turista", pogotovo Japanaca pa gledaj da izbjegneš švercere koji računaju na to. 
-
ivka
#10 Re: Gdje kuopiti karte za englesku ligu
Ima i neka Hrvatska agencija www.ticket-agent.info
- le piaf
#11 Re: Gdje kuopiti karte za englesku ligu
Ja znam da jedna agencija u sa radi te aranzmane za utakmice, ali mora ici hotel sa kartom, ne mozes samo kartu kupiti.
-
unitedlover
#12 Re: Gdje kuopiti karte za englesku ligu
sa centrotransom....