Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
shalaedin

#1 Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by shalaedin »

Gdje kako i na koji nacin mogu naruciti, kupiti, platiti izgradnju montazne kuce ili brvnare?
Koji bi vas izbor izmedju ovo dvoje bio i dali je isplativo obicnu kucu zamjeniti montaznom u podrucju u kojem mi zivimo?

Zanimaju me mahom firme iz nase i drzave i zemalja iz regiona...
slavkoimamodilera

#2 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by slavkoimamodilera »

Javi mi se na PP, uputit cu te ja kome treba, ako zelis za montazne kuce ;-)
shalaedin

#3 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by shalaedin »

slavkoimamodilera wrote:Javi mi se na PP, uputit cu te ja kome treba, ako zelis za montazne kuce ;-)
Mislim u CG-i da je radim. Mene zanima cijena kuce i moguci transport iste ako je bude radila neka BH firma.
slavkoimamodilera

#4 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by slavkoimamodilera »

shalaedin wrote:
slavkoimamodilera wrote:Javi mi se na PP, uputit cu te ja kome treba, ako zelis za montazne kuce ;-)
Mislim u CG-i da je radim. Mene zanima cijena kuce i moguci transport iste ako je bude radila neka BH firma.
Da je radis na Marsu :D nema veze, daj mi samo osnovne podatke na PP, mozemo se i uzivo sastati, pa da te povezem s ljudima, a ti onda dalje radis sa njima ;-)
Ima opcija domace proizvodnje ima i opcija direktnog uvoza, kako god ti odgovara! :thumbup:
black

#5 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by black »

slavkoimamodilera wrote:
Da je radis na Marsu :D nema veze, daj mi samo osnovne podatke na PP, mozemo se i uzivo sastati, pa da te povezem s ljudima, a ti onda dalje radis sa njima ;-)
Ima opcija domace proizvodnje ima i opcija direktnog uvoza, kako god ti odgovara! :thumbup:
slavko ima dilera :mrgreen:
shalaedin

#6 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by shalaedin »

black wrote:
slavkoimamodilera wrote:
slavko ima dilera :mrgreen:
:D
alica.k

#7 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by alica.k »

pa ona nasa krivaja je ok, ja bi rekla. samo ih nazoves i sve ovo isto pitas!
Makar malo-gradjanin

#8 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by Makar malo-gradjanin »

shalaedin wrote:Gdje kako i na koji nacin mogu naruciti, kupiti, platiti izgradnju montazne kuce ili brvnare?
Koji bi vas izbor izmedju ovo dvoje bio i dali je isplativo obicnu kucu zamjeniti montaznom u podrucju u kojem mi zivimo?

http://www.montingdoo.com/
clav

#9 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by clav »

http://www.promo.ba/
Ima vise sistema izvedbe i razlicitih modela s razlicitim cijenama naravno. Mozes naruciti katalog. Nije jeftinije od zidanja.
kekec

#11 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by kekec »

Sa http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 23&t=53630
Celly wrote:
Ovo je taj pored Jablanickog. Ja sam zvala nedavno i rekli su mi da je cijena 700 KM po kvadratu (ista je cijena i za zatvoreni prostor i za terasu). Ima jedan ciko u Faleticima koji pravi ove brvnare po narudzbi. Cijena je 480 KM za kvadrat zatvorenog prostora + 250 po kvadratu za terasu. Rekli su mi da imaju izlozbeni salon u Faleticima, ali nisam jos isla pogledati. Sto se Omixa tice kupac mora sam napraviti betonsku podlogu, dok ovi u Faleticima nude i tu opciju da ti oni to urade. Ja jos trazim zemljiste tako da nisam narucila kucicu, ali sam se ocigledno raspitivala :mrgreen:
kekec

#12 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by kekec »

Ako ti nije daleko Boracko jezero, otidji i raspitaj se kod ljudi koji su vec postavili montazne kuce. Oni ce ti dati najbolju informaciju, a ti ces vidjeti kako sve to izgleda uzivo. Kuce se nalaze prije glavne plaze. Ima ih nekoliko, raznih velicina.
Na slici, lijevo od cipele :D :
http://static.panoramio.com/photos/original/414838.jpg
Maraschino

#13 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by Maraschino »

Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

shalaedin wrote:Gdje kako i na koji nacin mogu naruciti, kupiti, platiti izgradnju montazne kuce ili brvnare?

kada skontas sta zelis...javi nam da i mi znamo... :-) :D
shalaedin

#14 Re: Gdje kako i na koji nacin podic montažnu kuću ili brvnaru ?

Post by shalaedin »

Ma ja trazim sto jeftiniju varijantu... nasao sam najeftiniju varijantu montazne kuce i ona je oko 5500 eura u CG-i gdje bi mislio istu da gradim kao mogucu vikendicu,
ali bi meni odgovorala brvnara jer mi netreba nista ekskluzivno... a cijene istih ne znam.

Gledao sam par stranica mogucih firmi koji grade montazne kuce, cijena se nespusta ispod 5000 eura... Mislio sam da ce kod nas u BIH-a biti jeftinije, medjutim to je barabara ...
Model kuce koji mi se svidio radi firma montaznih kuca iz Ivanjca, moguci model brvnare rade Rozajci... cijena nije spomenuta.
Post Reply