Moja rodica je isla u Albaniju i isto kaze prljavo, i bilo mi je cudno kad mi je to rekla jer su svi odusevljeni.Warashii wrote:Ma joj i ta Albanija je haman kako te potrefi.
Neki dan se moja supruga vratila iz Albanije i nije bas donijela neke lijepe utiske. Bila je u Dracu, nemam pojma koji hotel i jest da je bila samo preko vikenda al veli da je prljavo pravo i da nije bas ni toliko jeftino, barem nije taj hotel.
Poredjenja radi je bila Pahuljica na Vlasicu koja je veli za 3 klase bolja a ovi su u Albaniji puno skuplji.
Opet meni je Albanija daleko jbmu.
Definitivno ako budu sta kenjali na granici Hrvatske palim za CG, a gdje, pojma nemam, samo znam da mi treba neko penzinersko mjesto bez diskoteka, kafana i sl.
Gdje jeftino na more ove godine?
- P308
#601 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
- shalla
#602 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Grčka je ove godine obećana zemlja za odmor
Supruga i ja rezervisali 8 noćenja na bazi polupansiona - 1060 KM za oboje...
I to smo napravili kombinaciju:
- 3 noćenja u Perei, 20 kilometara od Soluna, tu će biti varijanta preko dana kupanje a popodne i navečer hodanje po Solunu;
- 5 noćenja u mjestu Mola Kalyva - Halkidiki, to je na nekih 100-ak kilometara od Soluna;
I jedan i drugi hotel sa 4*, i jedan i drugi su odmah na plaži (imaju svoju privatnu plažu) tako da mislim da je ova cijena presmiješna...
Jest da smo prekucali booking.com, nekih 10-ak dana smo intenzivno pregledali hotele ali vrijedilo je. Sa gorivom i putarinama nećemo preći 1500 KM za oboje, mislim da to nije tako strašno, platio bih sličnu cijenu u Hrvatskoj a ovako bar znam gdje sam bio...
Supruga i ja rezervisali 8 noćenja na bazi polupansiona - 1060 KM za oboje...
I to smo napravili kombinaciju:
- 3 noćenja u Perei, 20 kilometara od Soluna, tu će biti varijanta preko dana kupanje a popodne i navečer hodanje po Solunu;
- 5 noćenja u mjestu Mola Kalyva - Halkidiki, to je na nekih 100-ak kilometara od Soluna;
I jedan i drugi hotel sa 4*, i jedan i drugi su odmah na plaži (imaju svoju privatnu plažu) tako da mislim da je ova cijena presmiješna...
Jest da smo prekucali booking.com, nekih 10-ak dana smo intenzivno pregledali hotele ali vrijedilo je. Sa gorivom i putarinama nećemo preći 1500 KM za oboje, mislim da to nije tako strašno, platio bih sličnu cijenu u Hrvatskoj a ovako bar znam gdje sam bio...
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#603 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Koliko to misliš da ce moci pokriti gorivo i putarine?
- shalla
#604 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Po Viamichelin.com, u jednom pravcu 118€. Dosta često putujem i Viamichelin je nekih 95% precizan što se tiče izračuna troškova benzina i putarina...Slo Burner wrote:Koliko to misliš da ce moci pokriti gorivo i putarine?
-
ljuspica
#605 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Nasla sam na internetu u Crnoj Gori cak za 3 eura sobu po 1 osobi. Dakle, put do CG sa busem je oko 70 KM povratna do Budve....i nekih 6 noci ispadne sve bez hrane 200 KM za 2 osobe....et ovo je super info za studente,penzionere i one sa kreditima, dakle za sve 
- madFlava
#606 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Koja je bolja destinacija za mozda otici sa djevojkom na more, Sutomore ili Ulcinj ?
Posto smo u Makarskoj vec bili
a Neum kontam da ce ove godine biti prepun ? 
Posto smo u Makarskoj vec bili
-
theTruePath
#607 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Turska
U Ulcinju sam bio prije par godina,bilo je fino
U Ulcinju sam bio prije par godina,bilo je fino
- seoBIH
#608 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Jos da napises koje mejsto i koliko udaljeno od mora pa da vidimo da li je zaista tako bajno i sjajnoljuspica wrote:Nasla sam na internetu u Crnoj Gori cak za 3 eura sobu po 1 osobi. Dakle, put do CG sa busem je oko 70 KM povratna do Budve....i nekih 6 noci ispadne sve bez hrane 200 KM za 2 osobe....et ovo je super info za studente,penzionere i one sa kreditima, dakle za sve
- area51
#609 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
U Ulcinju su ti ljepše plaže a Sutomore ništa posebno.Ne bih ti preporučio ni jedno ni drugo.Po meni u CG Tivat i bliža okolina je najbolja destinacija.Blizu Kotor,Blizu Budva a i u Tivtu uveče nije loše.To je gradić na CG primorju koji se najviše "šlifovao" u zadnje vrijeme ako tako mogu rećimadFlava wrote:Koja je bolja destinacija za mozda otici sa djevojkom na more, Sutomore ili Ulcinj ?
Posto smo u Makarskoj vec bilia Neum kontam da ce ove godine biti prepun ?
-
swanfilter
#610 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Znaci Tivtat je preporuka za CG?? Mene zanimaju dobra klopa i da se ima ono laganini izaci do u kasne sate. Ali, bez buke, onako, laganini da covjek uziva. Samo da nije umor od atmosfere .. Albanija je bila cilj do fakticki danas al sto vise citam, infrastruktura i higijena me odbijaju vise i vise ... I jos to, ako neko ima preporuku za smjestaj, kontakt ili .... Hvala lijepa ..
- P308
#611 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Koje nase agencije imaju Grcku u ponudi sa prevozom?
- area51
#612 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Ja bih ti preporučio Tivat i okolinu,pogotovo onaj dio obale prema "plavim horizontima".swanfilter wrote:Znaci Tivtat je preporuka za CG?? Mene zanimaju dobra klopa i da se ima ono laganini izaci do u kasne sate. Ali, bez buke, onako, laganini da covjek uziva. Samo da nije umor od atmosfere .. Albanija je bila cilj do fakticki danas al sto vise citam, infrastruktura i higijena me odbijaju vise i vise ... I jos to, ako neko ima preporuku za smjestaj, kontakt ili .... Hvala lijepa ..
Za ostalo goglaj i telefon u ruke
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#613 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Ulcinj je pravo daleko, ali je dosta jeftiniji, sa djevojkom bolji izbor definitivno. Nocni zivot je los, ali ako ides sa djevojkom to ti ne igra neku ulogu zar ne ?madFlava wrote:Koja je bolja destinacija za mozda otici sa djevojkom na more, Sutomore ili Ulcinj ?
- Pitarrr82
#614 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
area51 wrote:U Ulcinju su ti ljepše plaže a Sutomore ništa posebno.Ne bih ti preporučio ni jedno ni drugo.Po meni u CG Tivat i bliža okolina je najbolja destinacija.Blizu Kotor,Blizu Budva a i u Tivtu uveče nije loše.To je gradić na CG primorju koji se najviše "šlifovao" u zadnje vrijeme ako tako mogu rećimadFlava wrote:Koja je bolja destinacija za mozda otici sa djevojkom na more, Sutomore ili Ulcinj ?
Porto im je perverzija
http://www.portomontenegro.com/
- area51
#615 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Ma nije samo portomontenegro,nema dreke i gungule ko u Budvi.Dosta je mirnije i nekako urbanije.Kotor je na 10-tak km,trajektom koji je od Tivta nekih par kilometara eto te u Herceg novom za 15 minuta.Nije daleko ni Dubrovnik...Pitarrr82 wrote:area51 wrote:U Ulcinju su ti ljepše plaže a Sutomore ništa posebno.Ne bih ti preporučio ni jedno ni drugo.Po meni u CG Tivat i bliža okolina je najbolja destinacija.Blizu Kotor,Blizu Budva a i u Tivtu uveče nije loše.To je gradić na CG primorju koji se najviše "šlifovao" u zadnje vrijeme ako tako mogu rećimadFlava wrote:Koja je bolja destinacija za mozda otici sa djevojkom na more, Sutomore ili Ulcinj ?
Porto im je perverzija
http://www.portomontenegro.com/
-
gidra
#616 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Nemoj sa djevojkom u Sutomore razočarat ćeš se. Niđe koka kao u SutomoruSlo Burner wrote:Ulcinj je pravo daleko, ali je dosta jeftiniji, sa djevojkom bolji izbor definitivno. Nocni zivot je los, ali ako ides sa djevojkom to ti ne igra neku ulogu zar ne ?madFlava wrote:Koja je bolja destinacija za mozda otici sa djevojkom na more, Sutomore ili Ulcinj ?
Imas dobre restorane sa jako prihvatljivikm ciejnama, osjecaces se ko Švabo kad dodjes. Velike pjescane plaze a i ljubitzelji nudizma ce definitivno doci na svoje
Obišao sam cijelu Jadransku obalu, i tvrdim da za manje para nema boljeg provoda i boljih žena od Sutomora, meni je čak i bolje od Budve. Sutomore je Ibizza za sva Hrvatska mjesta. Ovo kažem za raju do 26 godina koja su željna provoda.
- Pitarrr82
#617 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
@area51
Svakako, bio sam prosle godine i od tada preporucujem redovno Tivat
- area51
#618 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Naravno,kad je CG u pitanjuPitarrr82 wrote:@area51
- Andreja Kežman
#619 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Daj nam reci malo više o Tivtu, ja idem ove godine, pa se pitam šta je to tako dobro kao što ljudi pričajuPitarrr82 wrote:@area51
- Pitarrr82
#620 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Andreja Kežman wrote:Daj nam reci malo više o Tivtu, ja idem ove godine, pa se pitam šta je to tako dobro kao što ljudi pričajuPitarrr82 wrote:@area51
Svakako, bio sam prosle godine i od tada preporucujem redovno Tivat.
Mogao bi se i vratiti unazad po ovoj temi ali evo napisem nesto nabrzaka, znaci Tivat nije neko mjesto za party 24/7, moze se naci ali je vise mirnije mjesto, s tim sto imas a vec je receno blizu Budvu za derneke, ako plaze ne odgovaraju tu je Plavi horizont, Kotor i Herceg Novi nisu nista dalje a ima se sta i vidjeti, brodicama za obici pa i otici do "Plave spilje".
Cijene nisu visoke, gdje sam ja spavao je bilo 10EUR po osobi apartman s klimom, tv, kuhinja, kupatilo a plaza nekih ne znam 7, 8m od apartmana. Troskovi hrane, pa i nekih izlazaka na veceru i slicno su dosta manji nego u Hr a ko voli i tamo kupovati nase proizvode od mlijeka pa nadalje se moze naci...
To bi ukratko bilo, ako te jos nesto interesuje pitaj ako uhvatim vremena mozda postavim i poneku sliku, mislim da jesam vec na nekoj od slicnih tema...
- Pitarrr82
#621 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Jedini minus od mene za komarce, ne znam radi li se sta protiv toga i da li to sto se radi nije dovoljno ali i to se rijesi s onim autanom ili kako se vec zove i onim dimnim svijecama 
- area51
#622 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Ma nije to sad nešto da "sjedneš na dupe" ali u odnosu na ostale gradove ili ti gradiće po CG je po meni najbolje.Položaj,cijene,izlasci...Andreja Kežman wrote:Daj nam reci malo više o Tivtu, ja idem ove godine, pa se pitam šta je to tako dobro kao što ljudi pričajuPitarrr82 wrote:@area51
- devito
#623 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
E bas sam planirao ove godine u Sutomore,nisam nikada bio,ali jedva cekam,kazu da je lijepo i uzivancija prava.gidra wrote:Nemoj sa djevojkom u Sutomore razočarat ćeš se. Niđe koka kao u SutomoruSlo Burner wrote:Ulcinj je pravo daleko, ali je dosta jeftiniji, sa djevojkom bolji izbor definitivno. Nocni zivot je los, ali ako ides sa djevojkom to ti ne igra neku ulogu zar ne ?madFlava wrote:Koja je bolja destinacija za mozda otici sa djevojkom na more, Sutomore ili Ulcinj ?
Imas dobre restorane sa jako prihvatljivikm ciejnama, osjecaces se ko Švabo kad dodjes. Velike pjescane plaze a i ljubitzelji nudizma ce definitivno doci na svoje
Obišao sam cijelu Jadransku obalu, i tvrdim da za manje para nema boljeg provoda i boljih žena od Sutomora, meni je čak i bolje od Budve. Sutomore je Ibizza za sva Hrvatska mjesta. Ovo kažem za raju do 26 godina koja su željna provoda.
Drago mi je sto je tako(Ibizza)
- Andreja Kežman
#624 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
E hvala puno, tako sam nešto i očekivao, i tako nešto definitivno i želim ove godinePitarrr82 wrote:Andreja Kežman wrote:Daj nam reci malo više o Tivtu, ja idem ove godine, pa se pitam šta je to tako dobro kao što ljudi pričajuPitarrr82 wrote:@area51
Mogao bi se i vratiti unazad po ovoj temi ali evo napisem nesto nabrzaka, znaci Tivat nije neko mjesto za party 24/7, moze se naci ali je vise mirnije mjesto, s tim sto imas a vec je receno blizu Budvu za derneke, ako plaze ne odgovaraju tu je Plavi horizont, Kotor i Herceg Novi nisu nista dalje a ima se sta i vidjeti, brodicama za obici pa i otici do "Plave spilje".
Cijene nisu visoke, gdje sam ja spavao je bilo 10EUR po osobi apartman s klimom, tv, kuhinja, kupatilo a plaza nekih ne znam 7, 8m od apartmana. Troskovi hrane, pa i nekih izlazaka na veceru i slicno su dosta manji nego u Hr a ko voli i tamo kupovati nase proizvode od mlijeka pa nadalje se moze naci...
To bi ukratko bilo, ako te jos nesto interesuje pitaj ako uhvatim vremena mozda postavim i poneku sliku, mislim da jesam vec na nekoj od slicnih tema...
Još da navijaš za Želju, đe bi ti kraj bio
- Pitarrr82
#625 Re: Gdje jeftino na more ove godine?
Pomjeri se s mjesta, ja vec jesam i uzivaj u CG