Dozer wrote:Samo malo, ljudi - ja sam gore za Grcku dao projekciju baziranu na maksimalnoj potrosnji i po maksimalnim cijenama.
Pa ja sam prosle godine prosao sa 2.500-3.000, a bilo nas 5, veliki apartman (80 E), a to ukljucuje i gorivo, i pive na plazi, i sladoleda tonu, vecina ruckova i vecera vani...
A, da, bilo je tu i sopinga po Solunu, a sve cijene bile na snizenjima od 60-80%
Sto se goriva tice, krenuo sa punim, dopunio u MK na granici sa GR, bilo mi dovoljno sve do povratka u MK gdje sam opet napunio do vrha, a tamo sam obisao prostor od nekih 200 kvadtarnih km oko mjesta gdje sam bio smjesten. Dakle - 3 rezervoara, a to nije 500 KM.
Ponavljam - ako nema prekakavanja u smislu sjedenja i narucivanja francuskih vina po kafanama i sl., onda cete sigurno proci jeftinije nego u HR. Turska jeste OK ko voli da se stacionira i zavisi od agencije. Da ne pricamo da se u Tursku preko agencija krene nekad poslijepodne, tamo se stigne predvecer ili navecer (ja zadnji put stigao u 3 ujutro?!), a u povratku se krene u 1-2-3 ujutro, tako da se taj aranzman nikako ne vodi kao 7, 10 ili 11, nego kao 5, 8 ili 9 dana. Meni je tu najveci problem imobilnosti... sto se moze prehodati ili stici dolbosima, to je to.
Ovo bi mogla biti opcija za sl. godinu...Sad sam dobio mail za apartman u Tucepima 180EURA