Gdje je nestalo Njanjajevo?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Skoro wrote:Citav dunjaluk krade pjesme i folove od talijana. Ali poenta je da nasi 'stihoklepci' uvijek smisle dobar i jak tekst a drugi....... :sad:
Samo jedan primjer, mada ih ima dosta:
'I kada tesko je, kad redas poraze.......'
Ko je gledao utakmicu sa San Marinom mogao je cuti KOPIJU te nase pjesme sa ubacenim ALE ALE ALE... U tuzli se ova pjesma vec normalno pjeva u identicnom tekstu
Zivi bili pa vidjeli ako Bog da, u sljedecoj sezoni imacemo priliku cuti na mnogim stadionima varijacije na nasu 'Za kosevo, za Saraj'vo...' to je nasa navijacka scena...
Na zalost ni vi niste puno odmakli od toga i meni je zbog toga, iskreno, jako krivo. Niti jedna nova pjesma, niti jedan novi fazon da uvedete u navijanje...mozda ja ne znam ali barem se meni tako cini
Komsija, relax...
Image

kradja pjesama je po meni ok stvar.....dokle god se krade sa stilom...
ono sot mene enrvira je cinjenica da navijaci cesto prestanu pratiti desavanje na terenu koliko su se unijeli u koreografiju i ostale bakrace....
po meni, pravi navijac bi trebao da bodri svoj klub, a ne da se naprdjuje i nadvikuje sa komsijama sa susjednih tribina....
Ali_G

Post by Ali_G »

Ma nema kradja sa stilom. U citavoj pjesmi je promijenjena citava jedna rijec. Hahahhaha. Ne znam sto se samo upustate u diskusiju s nekim ko o pojmu biti navijac zna isto onoliko koliko i ja o pravljenju pite.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Ali_G wrote:Ma nema kradja sa stilom. U citavoj pjesmi je promijenjena citava jedna rijec. Hahahhaha. Ne znam sto se samo upustate u diskusiju s nekim ko o pojmu biti navijac zna isto onoliko koliko i ja o pravljenju pite.
mislim da smo vec na 3. strani zakljucili da ubijamo dosadu :D
Post Reply