Gdje je nestala Alijina mudrost?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

mofo33

#76 Re: Gdje je nestala Alijina mudrost?

Post by mofo33 »

Alija svoju "mudrost" hranio duge godine u zatvoru,
da je bogdom tamo i ostao
Hodidjed

#77 Re: Gdje je nestala Alijina mudrost?

Post by Hodidjed »

mofo33 wrote:Alija svoju "mudrost" hranio duge godine u zatvoru,
da je bogdom tamo i ostao
COOL :thumbup:
Hodidjed

#78 Re: Gdje je nestala Alijina mudrost?

Post by Hodidjed »

saraydjecko wrote:Mi kao prvo rat nismo ni zapoceli a,ako mislis da jesmo onda nije udure sa tobom nesto.Ja sam ti samo pokusao u kratkim crtama opisati moguci sljed dogadjaja u slucaju da bili puki posmatraci ili da se nismo kako tako digli u odbranu Bosne
Sta ima "MI"?
Svaka cast na podjelama na "MI" i "VI".........
uroborus

#79 Re: Gdje je nestala Alijina mudrost?

Post by uroborus »

emra_a wrote:
Air Ramiz wrote:Za mene ja Alija pozitivna licnost i kraj price. Ali mi inace ne znamo cjenit ljude, treba proc godina i godina da se neko objektivno (o)cjeni i da se sagledan ukupni kontekst. Ja koliko sam uspio do sada vidjeti na forumu, Aliju napadaju isti likovi bez rezerve ili su udbasi ili su njegovi isljednici ala Munje i Burija...

inace mi raja preko msn-a govori kad im govorimo o sa-x da je to forum bivsih komunista,i djece mjesanih brakova,ali nisam im vjerovala sve do sad

dovoljno je pogledati temu o Aliji pa da uvidis koliko oni odudaraju od prosjecnog sarajlije,a predstavljaju se istima

Inace ta te "raja" krivo informise a i razumijem te jer vjerovatno si dio naseg "rasijanja" :run:

Ja sam konkretan primjer koji nije djete iz mjesovitog braka niti "prosjecan sarajlija" niti su mi starci zasljepljeni kultom Tita a ni ja se ne furam na taj iskomercijalizovani neotitoizam.
I kao takav gajim izrazito kritican stav prema Aliji Izetbegovicu i nus-proizvodima njegove politike.
Ali zanimljiva je ta teorija da se postaje "prosjecni sarajlija" ako bastinis duh i tradiciju i naravno politicku filozofiju Alije Izetbegovica :?
Lakse je pojmiti onda sto ih je sve manje i manje ! :sad:
Post Reply