Gdje je Dennis nestao?
- NeKi_LiK
Denis je uz Mallenu jedan od većih lažnjaka ovog foruma
Mislim Mallena je nenadjebiva. Prvo se javi jadnica da ne zna postaviti sliku, pa joj objasniše oko club sarajevo x uploada i fazona, da bi se nakon dva dana sa prilično znanja prepirala o japanskim proxy adresama i blokiranju IP-a

Mislim Mallena je nenadjebiva. Prvo se javi jadnica da ne zna postaviti sliku, pa joj objasniše oko club sarajevo x uploada i fazona, da bi se nakon dva dana sa prilično znanja prepirala o japanskim proxy adresama i blokiranju IP-a
- Pooll
DA LI SAM LJEPŠA OD DZEJLE GLAVOVIC?!NeKi_LiK wrote:Denis je uz Mallenu jedan od većih lažnjaka ovog foruma![]()
Mislim Mallena je nenadjebiva. Prvo se javi jadnica da ne zna postaviti sliku, pa joj objasniše oko club sarajevo x uploada i fazona, da bi se nakon dva dana sa prilično znanja prepirala o japanskim proxy adresama i blokiranju IP-a![]()
nenadmasna tema... u analima vec...
nego ima li ko sliku mallene na HD?!
dajte da je vidim jos jednom prije nego crknem
- Pooll
NeKi_LiK wrote:Meni se Denis uvijek činio kao neko ko se samo "dobro"zajebaje.
a evo ti Pool slika [img]D:\Documents and Settings\NeKi_LiK\My Documents\My Pictures\Trebe na koje drkam\Mallena.jpg[img]![]()
![]()
![]()
cek da ti provalim u comp
- Pooll
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sram te bilo pool, nema privatluka na javnom portaluPooll wrote:nego ima li ko sliku mallene na HD?!
- horns&drums
Gledam onaj stari forum, nekako mi fali...smrc...

- horns&drums
Ja se jos ne naviknuh na ovaj novi. U redu je dizajn i sve to, ali nekako...ma do mene je, ja sam jedan jako sentimentalan decko