sha_ba wrote:Asta wrote:Matzan wrote:
Čuj percepcija užasavajuća!
Svi joj traže, šta'š bolje?

Ovaj inzinjer nije trazio mene nego "vizu za buducnost"
I ne traze svi, nego samo oni sto misle da je "raspustenica ujedno i radodajka" tj. jedva ceka da je neko da oprostis povali.
Da raspustenica, povali, radidajka tako se zove razvedena zena na nasem jeziku.
kako mozes skontat da nije tebe trazio nego VZB? ozbiljno pitam, bez smahlija
Pa kad je rekao "dijete ti nije nase ali on ce ga uz Alahovu pomoc odgajati ko svoje"
Kazem mu da dijete ima oca i da ga ne treba niko odgajati osim mene i njegovog oca, kaze on da to ne moze dozvoliti da mu se oko zene motaju neki muskarci druge vjere.
I posto ja nisam patrijahalno vaspitana a uvjek direktna i posto mi je inzinjer skijao po zivcima pocela sam da budem bezobrazna.
Pitam ga sta mu se to svidja kod mene, kaze on " to nije vazno, ne moras mi se svidjati fizicki uz Alahovu pomoc doci ce i ljubav" (kunem se da nisam rugoba, ni debela ni mrsava) nego sasvim obicna zena.
Pitam ga sta ako jedno drugom ne budemo u sexu odgovarali "on poceo nesto valjda na arapskom i kaze da sam "raskalasena" ali on ce i to uz Alahovu pomoc "istjerati iz mene" kao i moje neprimjerno oblacenje a bila sam samo u pantalonama i kosulji kratkih rukava.
I na kraju je bio ubjedjen da cu ja "jadna, raspustena, raskalasena" pristati pa me je pitao kolika mi je plata i koliko zaradjuje inzinjer ovdje. I tako visokoobrazovan da ni sekundu nije primjetio da se da izvines zaj... sa njim.
Eto je li ti sad jasnije. Poslije toga sam rekla tetki ako mi jos jednom nadje "buduceg muza" da joj vise nikad necu doci.