SaraFina wrote:Big Ang wrote:I sad ja trebam zaliti za dvadesetima jer mi niko vise ne prislanja na guzove u tramvaju?

Ne trebaš .. Kazem ti kako muški mozak funkcionira
Nije mi bila namjera omalovazavati godine bilo cije tim upisom.
Nisu zene krive uostalom što muški mozak ima " felu" takvu. Dobro ne svi ali dobra većina
Pa jeste mi mrsko cura draga. Mrsko mi.
Osobito ujutro kad me smori manijak a guzva do moje stanice i izlaza s posla.
Ukocim se odmaknem, ali čim udju novi putnici eto debila. Opet se naklati.
Uvazena SaraFina, o cemu mi pricamo, manijacima, debilima ili sasvim normalnim insanima ,
odnosno normalnim zenama, za nenormalne nisam raspolozen.
Nisam 20 niti 25, te godine sam prebrodio ali ne bih niti po koju cijenu svrstao jednu zrelu zenu od 40 pon manje kvalitetnu, dapace, prioritet bi vazio toj od 40, sto naravno ne znaci da je ona od 20 njoj ne dorasla.
Sve ima svoje, pozitivne kao i negativne osobine, u zenama 40 kao sto sam rekao vidim veci i prioritetniji kapacitet.
A ti sto se u tramvajima ili bilo gdje nasladjuju sa guzama tih 20-ogodisnjih, o tome ne bih rado, uostalom, i 40-ogodisnje imaju jako izazovne guze ako cemo se tom shinom kretati.
Za jednog muskarca 40+ jedna 20-ogodisnja je jako zelena, nije dovoljna atraktivnost, stoga, prepustimo da te 20-ogodisnje u miru sazrijevaju i neka se sa tim klincima sheve.
Evo je, atraktivna dama sa 40, zna sta hoce... on, nezna da joj izadje u susret..