Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
SaraFina

#76 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by SaraFina »

Kako da shvatim ulogu vas dvojce na temi? Zastitarskom? Ono dosla dva viteza u oklopnjacima da me nauče pameti lovačkim dubokoumnim pričama :D

Ja sam se očitovala na predhodne upise nisam skretala s teme.

Ako baš hoćete u tančine .. Uvodni post je takodje diskutabilan.

I da, nemam zelje za isticanjem :D a tako isto nisam ni mazohista. Forumski klanovi me ne zanimaju :D
Pogotovo jeftini pokušaji omalovazavanja.
Samo eto volim čiste račune. Pa ih i na temama svodim.

Uzivajte u nastavku!
Last edited by SaraFina on 26/10/2014 16:43, edited 1 time in total.
SaraFina

#77 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by SaraFina »

Mario979 wrote:Gdje u sarajevu izlaze žene 40+ , nevidim ih baš puno uveče , gdje upće nalaze partnere . Mislim ako nisu udate ili ako su razvedene , sigurno i dalje imaju potrebe za muškarcem ?

I da ovo je prvi post. Pa po mom skromnom mišljenju sam uvodničar vec je stavio do znanja jasno da ne vidja zene cetrdesetih a slobodne po gradu. Kako reguliraju potrebe za muškarcima.

Pa smo se pozabavili muškom psihom, koja je neke uvrijedila a neke razočarala :D
Henry Chinaski

#78 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Henry Chinaski »

SaraFina wrote:Kako da shvatim ulogu vas dvojce na temi? Zastitarskom? Ono dosla dva viteza u oklopnjacima da me nauče pameti lovačkim dubokoumnim pričama :D

Ja sam se očitovala na predhodne upise nisam skretala s teme.

Ako baš hoćete u tančine .. Uvodni post je takodje diskutabilan.

I da, nemam zelje za isticanjem :D a tako isto nisam ni mazohista. Forumski klanovi me ne zanimaju :D

Samo eto volim čiste račune. Pa ih i na temama svodim.

Uzivajte u nastavku!
Ne znam što se ti jedina nađe u ovome. Samo sam upozorio da je tema skrenula od bezazlene potrage za napaljenim MILF-ovima do trljanja u javnom prevozu.
Ali mogu ti, kao član nekoliko forumskih klanova, obezbijediti ulazak i brzo napredovanje u tamošnjoj hijerarhiji.
SaraFina

#79 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by SaraFina »

Zanimljivo je da ste se vas dvojca na moju reakciju koja je bila čisto dobronamjerna najednom pojavili :D

Pa sam naravno sumnjičava. Zato vas nazvah vitezi u oklopnjacima.

Kao što rekoh, prelistajte postove i sam uvod.

Ja sam sa upravo na pravom tragu teme. Koliko to god nekim bilo bolno ili nezgodno.

No zarad dobrobiti forumskih odnosa odustajem :D

:D
Last edited by SaraFina on 26/10/2014 16:52, edited 1 time in total.
Zastavnik_dzemo

#80 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Zastavnik_dzemo »

Zene u tim godinama ne bi trebale da izlaze jer imaju djecu i muzeve ... dok s poslo dok rucak dok ves sudje oko djece .... kakvi izlasci
Saian

#81 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Saian »

SaraFina wrote:Zanimljivo je da ste se vas dvojca na moju reakciju koja je bila čisto dobronamjerna najednom pojavili :D

Pa sam naravno sumnjičava. Zato vas nazvao vitezi u oklopnjacima.

Kao što rekoh, prelistajte postove i sam uvod.

Ja sam sa upravo na pravom tragu teme.

jesam li ja u "dvojici" :D (ovo zvuchi tako loshe :D)?

Nego, ne vidim uopce ni gdje te shtitim ni gdje te omalovazhavam, ni jedno ni drugo mi ne pada na pamet. Prepiska oko javnog prijevoza me samo podsjetila na jednu orginalnu i duhovitu reakciju, koju procitah na ovom forumu poodavno. Nit' si ti Aladin, nit ja zivim u lampi pa da imash neku moc' da me svojim postom protrljas, a da se ja onda pojavim, ne znam otkud ti to. Pishes na javnom forumu i bilo ko procita tvoj post ce imati asocijacije na ono sto napises, pa i neke koje ce odvesti raspravu tangentno na onog dotad napisanog. Sto se prije nadjes s tim lakse ce ti bit'. Opet, ne kontam kako te ova pricha koju preprichah omalovazhava. Ma cekaj, da ovo nije skrivena kamera?
Saian

#82 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Saian »

Jel dvojca sinonim za dvojica ? Sad kontam, ako nije, to bi potpuno promijenilo sve :oops:
SaraFina

#83 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by SaraFina »

Bingo! Dobro " isčitano".

Imaš smisla za detalje :D

Sad dozvolimo da poznavaoci lokacija u Sarajevu zainteresiranim odaju podatke.
Last edited by SaraFina on 26/10/2014 17:10, edited 2 times in total.
Big Ang

#84 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Big Ang »

@saian :thumbup:
fridmann

#85 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by fridmann »

SaraFina wrote:
Big Ang wrote:I sad ja trebam zaliti za dvadesetima jer mi niko vise ne prislanja na guzove u tramvaju? :lol:

Ne trebaš .. Kazem ti kako muški mozak funkcionira :D

Nije mi bila namjera omalovazavati godine bilo cije tim upisom.

Nisu zene krive uostalom što muški mozak ima " felu" takvu. Dobro ne svi ali dobra većina :)

Pa jeste mi mrsko cura draga. Mrsko mi.

Osobito ujutro kad me smori manijak a guzva do moje stanice i izlaza s posla.

Ukocim se odmaknem, ali čim udju novi putnici eto debila. Opet se naklati.
Uvazena SaraFina, o cemu mi pricamo, manijacima, debilima ili sasvim normalnim insanima ,
odnosno normalnim zenama, za nenormalne nisam raspolozen.

Nisam 20 niti 25, te godine sam prebrodio ali ne bih niti po koju cijenu svrstao jednu zrelu zenu od 40 pon manje kvalitetnu, dapace, prioritet bi vazio toj od 40, sto naravno ne znaci da je ona od 20 njoj ne dorasla.

Sve ima svoje, pozitivne kao i negativne osobine, u zenama 40 kao sto sam rekao vidim veci i prioritetniji kapacitet.
A ti sto se u tramvajima ili bilo gdje nasladjuju sa guzama tih 20-ogodisnjih, o tome ne bih rado, uostalom, i 40-ogodisnje imaju jako izazovne guze ako cemo se tom shinom kretati.

Za jednog muskarca 40+ jedna 20-ogodisnja je jako zelena, nije dovoljna atraktivnost, stoga, prepustimo da te 20-ogodisnje u miru sazrijevaju i neka se sa tim klincima sheve.

Evo je, atraktivna dama sa 40, zna sta hoce... on, nezna da joj izadje u susret.. :run:

Image
Last edited by fridmann on 26/10/2014 19:04, edited 1 time in total.
prog321

#86 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by prog321 »

Ovo o traJVOnima je apsolutno tacno.
Ako hochete brzi i sigurni dry humping-0
SaraFina

#87 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by SaraFina »

fridmann wrote:

Uvazena SaraFina, o cemu mi pricamo, manijacima, debilima ili sasvim normalnim insanima ,
odnosno normalnim zenama, za nenormalne nisam raspolozen.

Nisam 20 niti 25, te godine sam prebrodio ali ne bih niti po koju cijenu svrstao jednu zrelu zenu od 40 pon manje kvalitetnu, dapace, prioritet bi vazio toj od 40, sto naravno ne znaci da je ona od 20 njoj ne dorasla.

Sve ima svoje, pozitivne kao i negativne osobine, u zenama 40 kao sto sam rekao vidim veci i prioritetniji kapacitet.
A ti sto se u tramvajima ili bilo gdje nasladjuju sa guzama tih 20-ogodisnjih, o tome ne bih rado, uostalom, i 40-ogodisnje imaju jako izazovne guze ako cemo se tom shinom kretati.

Za jednog muskarca 40+ jedna 20-ogodisnja je jako zelena, nije dovoljna atraktivnost, stoga, prepustimo da te 20-ogodisnje u miru sazrijevaju i neka se sa tim klincima sheve.
Ja ne tvrdim da su takvi slučajevi u voznji podzemnom svakodnevna pojava, niti da su ti ljudi bolesnici. Ali eto dogodilo se dva puta da sam imala dojam kako starija gospoda glume da je veća guzva u podzemnoj i da jednostavno oduzimju mi i ono malo prostora za stojanje svojim tijelom. Do neugodnosti.
Tvoj stav u potpunosti razumijem i smatram ga ispravnim. Sad što ga mozda ne dijele svi drugi je par opanaka.

Svako vrijeme nosi svoje breme. Klinci i klinceze neka prozivljavaju svoje mladosti, a zreli ljudi svoju zrelost sa adekvatnim partnerima. Legitimno :D
Mario979

#88 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Mario979 »

Big Ang wrote:Covjek pito dje izlaze zene od 40 a cijeli forum dojurio da mu kaze da te od 40 su jednom nogom u grobu i da su ljepse pa samim tim i bolje one od 20 kojima se jos uvijek neko naslanja ako ima priliku.
Jaaaaa....ne znam shta reci :eh:
Osim GRAS-a , nedobih nii jedan konkretan odgovor nego samo neko filozofiranje još je falio samo frojd .......i ode tema u kur...

A pitanje je vrlo jednostavno ,ali hajde da malo pojasnim .
Mislim da nije ništa nenormalno ako nekog muškarca privlače malo starije djevojke.
Kad je bio srednjoškolac privlačile su ga one u dvadesetim iz prostog razloga imale su jače atribute od školskih drugarica ali Avaj on 16 ona 24 , mogao je samo da bali za njima , čak kad bi prišao više su se čudile i smijale nego što bi ga u startu odbile.

a onda kad se postane punoljetan pa 19 god može se uz malo sreće smuvati neka od 23, bez većih problema još ako je kasni izlazak pa malo ona popila ..........
sa 24 bez problema može neka od 28 sa 27 može neka od 32 , a sa 30 vrlo lako neka od 35

.....ali sa 35 neku od 40 ili 40+ ?????
bilo je i toga ali na moru, a čekati ljeto pa ići na more ......?
To bi bila duga apstinencija :lol: :lol: :lol:

Sigurno ih ima i u Sarajevu, samo nisu tako slobodne ili se samo foliraju ovdje a ista kad ode na ljetovanje ili na neki seminar ko puštena sa lanca jer 100% znam one koje glume ovdje fine dame kad odu na more nesmeta im da se daju nekom dvadesetogodišnjem Splićaninu recimo ?
prog321

#89 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by prog321 »

Ozeni neku od 20 god. Cekaj jos 20,, i eto ti.
Vjeruj mi. Sa 40 god ne izgleda zensko tako sjajno.
Osim ako se palis na vene na nogama, ishijas & reumu, objesene sise i celulit. :D
nightvision

#90 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by nightvision »

Ako zanemarimo satiricne, ironicne i komicne postove forumasa (ukljucucujuci i moj) ne mogu a da ne primjetim da se tema pretvorila u rovovsku borbu forumashica da dokazu kako zene i poslije 40 vrijede isto ako ne i vise kao i dvadesetogodisnjakinje iako je to dvoje skoro pa neuporedivo, prvo zbog fizickog izgleda u tim godinama, drugo zbog zivotnog iskustva (pretpostavlja se da postoji, jel). A kome se zene u svojim cetrdesetima zele dopasti? Svakako da zene koje su single u svojim cetrdesetima ne cekaju bas da ih bilo ko odvede kuci vec su zainteresovane za partnera odredjenih karakteristika pa koja je to "ciljna grupa" cetrdesetogodisnjakinja. Da li pored sebe prizeljkuju mladog pastuha ili zrelog i ostvarenog muskarca njihovih godina? Prvi, pretpostavlja se, nisu za ozbiljnu vezu jer zele samo sex sa milfacom a ovi drugi su rijetka roba jer su takvi ipak najcesce u sretnom braku. I koliko je sad realno da nadju ono sto traze, koliko je i jedno i drugo realno ostvarivo?
S druge strane, prebacuje se muskarcima da su djubrad, stoka, i nezreli ako ih u cetrdesetima privlace dvadesetogodisnjakinje. (Stvarno, kako ih nije sramota majke prirode?) A nigdje ni da se spomene da se mozda malo pretjeruje. I koliko to zena u svojim cetrdesetima pored sebe zeli nekog cikicu od 50-55? Mozda za promjenu da budemo malo iskreni pa da kazemo da i slobodne zene tih godina pored sebe zele nekog mladjeg, potpuno jednako kao i muskarci. Samo je muskarcima lakse ostvariti vezu sa 20tak godina mladjom curom nego to zene mogu sa 20tak godina mladjim momkom. Budimo iskreni, jedna je demi moore. Ako uzmemo u obzir da zene ranije ulaze u pubertet i brze sazrijevaju od svojih vrsnjaka pa samim tim i brze stare, nije li sasvimn logicno da muskrac od cetrdeset nije bas zainteresovan za svoju vrsnjakinju vec radije bira mladju curu?!
Bambi_na_kofeinu

#91 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Bambi_na_kofeinu »

nightvision wrote: S druge strane, prebacuje se muskarcima da su djubrad, stoka, i nezreli ako ih u cetrdesetima privlace dvadesetogodisnjakinje. (Stvarno, kako ih nije sramota majke prirode?) A nigdje ni da se spomene da se mozda malo pretjeruje. I koliko to zena u svojim cetrdesetima pored sebe zeli nekog cikicu od 50-55? Mozda za promjenu da budemo malo iskreni pa da kazemo da i slobodne zene tih godina pored sebe zele nekog mladjeg, potpuno jednako kao i muskarci. Samo je muskarcima lakse ostvariti vezu sa 20tak godina mladjom curom nego to zene mogu sa 20tak godina mladjim momkom. Budimo iskreni, jedna je demi moore. Ako uzmemo u obzir da zene ranije ulaze u pubertet i brze sazrijevaju od svojih vrsnjaka pa samim tim i brze stare, nije li sasvimn logicno da muskrac od cetrdeset nije bas zainteresovan za svoju vrsnjakinju vec radije bira mladju curu?!
Jedno je što mislim kako su priče o zanosnim 40-godišnjakinjama koje đuskaju po klubovima, neopterećene i samosvjesne totalno sranje i filmski scenario.

Ali da se razumijemo priča o oronulim ženama u 40-im i dobrodržećim muškarcima istih godina je teško sranje isto :D
Ja se već čudim i tome kako izgledaju muškarci u 30-im...u pravilu su zapušteniji od žena istih godina.

A što se tiče žena koje kraj sebe žele tipove od 20, plašim se da to mora biti neki baš famozan dečkić pa da ne bude odbijen i ismijan...hajmo iskreno, šta misliš kako bi reagovala žena od 40 kojoj bi prišao 20-godišnjak, a kako muškarac od 40 kojem bi prišlo djevojče?

Image

Da, ovo je mokri san svake odrasle žene :D

Ubi vas holivud, oba tabora.
felichi

#92 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by felichi »

Mario979 wrote:
Big Ang wrote:Covjek pito dje izlaze zene od 40 a cijeli forum dojurio da mu kaze da te od 40 su jednom nogom u grobu i da su ljepse pa samim tim i bolje one od 20 kojima se jos uvijek neko naslanja ako ima priliku.
Jaaaaa....ne znam shta reci :eh:
Osim GRAS-a , nedobih nii jedan konkretan odgovor nego samo neko filozofiranje još je falio samo frojd .......i ode tema u kur...
:lol: :lol: :lol: pravo se nasmijah. evo i sigmunda ako je za sto vrijedno

Image
Jokericious

#93 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Jokericious »

Kako ove teme sto se ticu godina forumasica budu najaktivnije uvijek. :lol:

Lakse je biti muskarac...
nightvision

#94 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by nightvision »

Bambi_na_kofeinu wrote:Ubi vas holivud, oba tabora.
Holivud? Tesko. Ovde vjerujem pricamo na osnovu vlastitih iskustava. Pa hajde da ti kazem jedno moje koje najbolje oslikava sta ti hocu reci. Dakle, u drustvu sam jedne jaranice, mojih godina, godina gore-dole nebitno, sretne me druga osoba koja ce me kasnije u razgovoru pitati "a jel ti ono tetka?". :shock: :lol: Meni redovno daju desetak godina manje, ali to je najextremnije sto mi se ikad desilo, priznajem. Veliku ulogu svakako ima i genetika ali muskarac koji imalo vodi racuna o sebi u cetrdesetima ce izgledati daleko bolje za svoje godine nego ce to zena istih godina, sa ili bez sminke.
Big Ang

#95 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Big Ang »

Jokericious wrote:Kako ove teme sto se ticu godina forumasica budu najaktivnije uvijek. :lol:

Oksimoron. Cuj bude najaktivnije.
Jokericious

#96 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Jokericious »

Big Ang wrote:
Jokericious wrote:Kako ove teme sto se ticu godina forumasica budu najaktivnije uvijek. :lol:

Oksimoron. Cuj bude najaktivnije.
?
Big Ang

#97 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Big Ang »

Sorry, do mene. Ne vidjeh dobro. Mi starije zane imamo problema sa vidom. Jbg. :lol:
bella_ciao

#98 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by bella_ciao »

Zene poslije 40 izlaze bas ovdje na forum.

Zar to nije ocigledno? :D
spreca

#99 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by spreca »

a sta inace piju tetke od cetiri banke :mrgreen:
Amy82

#100 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Amy82 »

Djus-votku :mrgreen:
Post Reply