To što Zlatan jako dobro barata loptom ne znači da su mu sve ovce na broju.Sunny-7 wrote:Moram da spomenem da je supruga Zlatana Ibrahimovica 11 godina starija od njega.Gabrielo wrote:Nadje se poneka da izgleda i tada dobro. Samo sto je jos bolje izgledala kad je imala dvadeset.![]()
Koliko parova znas u kojim je muskarac stariji a koliko da je zena?
Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Matzan
#701 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#702 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Smuntala gaSunny-7 wrote:Moram da spomenem da je supruga Zlatana Ibrahimovica 11 godina starija od njega.Gabrielo wrote:Nadje se poneka da izgleda i tada dobro. Samo sto je jos bolje izgledala kad je imala dvadeset.![]()
Koliko parova znas u kojim je muskarac stariji a koliko da je zena?
-
staraojebina
#703 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ima odlicnih zena u 40 im, problem zena i muskaraca jeste sto se zapuste vecinom, i onda izgledaju kao babe i dede... Da ne pricamo da vecina pokusava vjestacki da izgledaju ozbiljno, stil je zanemaren, vecinom su stalno teske teme (niko ne voli smrknute ljude) itd itd... cast pojedincima i pojedinkama... tako da je to vecinom do tih osoba samih...
-
Gabrielo
#704 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ima muskaraca koji bolje izgledaju kako stare. Takvih zena ne(j)ma.Sunny-7 wrote:'naciii, temu "Gdje izlaze zene poslije cetrdesete" smo okrenuli na "Zene poslije cetrdesete izgledaju odvratno"![]()
Ljepota je subjektivna a starenje neminovno. Svi, i zene i muskarci su ljepsi sa 20 nego sa 40 jer je mladost sama po sebi lijepa. Glupo je da zena od 40 pokusava da izgleda kao da joj je 20, glupo i nemoguce, i jos gluplje poredjenje te dvije generacije. A i ruzno mi to nekako. Isto vazi i za muskarce.
- Ramzess Veliki
#705 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Slažem se. Mladost je za ljepotu a starost za iskustvo i druge kvalitete.Sunny-7 wrote:'naciii, temu "Gdje izlaze zene poslije cetrdesete" smo okrenuli na "Zene poslije cetrdesete izgledaju odvratno"![]()
Ljepota je subjektivna a starenje neminovno. Svi, i zene i muskarci su ljepsi sa 20 nego sa 40 jer je mladost sama po sebi lijepa. Glupo je da zena od 40 pokusava da izgleda kao da joj je 20, glupo i nemoguce, i jos gluplje poredjenje te dvije generacije. A i ruzno mi to nekako. Isto vazi i za muskarce.
Još ako je mlada osim što je lijepa uz to i malo poglupa ...
Znam po sebi ... najljepši sam bio dok nisam prohodao. Milina jedna bio, med medeni. čim sam prohodao počeli su problemi ... karakter došao do izražaja i šta će nego me morali trpiti.
Prije, dok sam bio mlad i dok smo se igrali sa pećinskim medvjedima, privlačile su me isto tako mlade i glupe djevojke. To vam ide tako - uvijek traži nekog prema sebi. Šta će ti pametnija ili gluplja. Nađeš jednako inteligentnu i to je raj. Ili malko gluplju, pa da te gleda sa oduševljenjem kad štagod izgovoriš.
Poslije, kad sam ušao u zrele godine, najviše su me privlačile zrele i učene žene koje imaju svoje razmišljanje i svoj pogled na svijet. Ima to svojih izuzetnih kvaliteta, vođenje intelektualnog razgovora je nekad dobro skoro kao i dobar seks, daje ti taj elitistički osjećaj intelektualne pripadnosti i samoprepoznatljivosti, žena ti postane jako seksualno privlačna iako ne izgleda kao ona od 20, svojim intelektom ju nadilazi i pruža ti mnogo više. A i seks ima jednu bolju i zreliju kvalitetu.
A kako godine prolaze, sve me više privlače sisate plavuše. Bez trunke mozga. Mogu i silikoni. Ne mora ni kuhati a ni godine nisu bitne.
Valjda to iskustvo dolazi sa godinama ...
-
Gabrielo
#706 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Tacno Ramzese. Velika greska je zavrsiti sa zenom koja je pametnija od tebe.
Sreca pa sam ja visoko inteligentan tako da nisu velike sanse da cu naletiti na takvu.
Sreca pa sam ja visoko inteligentan tako da nisu velike sanse da cu naletiti na takvu.
-
Sunny-7
#707 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Poceh citati, pa se iznenadih. Kako sam dalje citala, jos vise iznenandjena. Al' sto me na kraju posta tek iznenadi...Ramzess Veliki wrote:Slažem se. Mladost je za ljepotu a starost za iskustvo i druge kvalitete.Sunny-7 wrote:'naciii, temu "Gdje izlaze zene poslije cetrdesete" smo okrenuli na "Zene poslije cetrdesete izgledaju odvratno"![]()
Još ako je mlada osim što je lijepa uz to i malo poglupa ...![]()
Znam po sebi ... najljepši sam bio dok nisam prohodao. Milina jedna bio, med medeni. čim sam prohodao počeli su problemi ... karakter došao do izražaja i šta će nego me morali trpiti.![]()
Prije, dok sam bio mlad i dok smo se igrali sa pećinskim medvjedima, privlačile su me isto tako mlade i glupe djevojke. To vam ide tako - uvijek traži nekog prema sebi. Šta će ti pametnija ili gluplja. Nađeš jednako inteligentnu i to je raj. Ili malko gluplju, pa da te gleda sa oduševljenjem kad štagod izgovoriš.
Poslije, kad sam ušao u zrele godine, najviše su me privlačile zrele i učene žene koje imaju svoje razmišljanje i svoj pogled na svijet. Ima to svojih izuzetnih kvaliteta, vođenje intelektualnog razgovora je nekad dobro skoro kao i dobar seks, daje ti taj elitistički osjećaj intelektualne pripadnosti i samoprepoznatljivosti, žena ti postane jako seksualno privlačna iako ne izgleda kao ona od 20, svojim intelektom ju nadilazi i pruža ti mnogo više. A i seks ima jednu bolju i zreliju kvalitetu.![]()
A kako godine prolaze, sve me više privlače sisate plavuše. Bez trunke mozga. Mogu i silikoni. Ne mora ni kuhati a ni godine nisu bitne.
Ustvari, i nisi.
- pirmin
#708 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Kakvo crno iskustvo, zagorio si samo.Ramzess Veliki wrote: A kako godine prolaze, sve me više privlače sisate plavuše. Bez trunke mozga. Mogu i silikoni. Ne mora ni kuhati a ni godine nisu bitne.
- Ramzess Veliki
#709 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
To je iz mene progovorilo iskustvo. Nekad me i samog iznenadi, nekad je potrebno da ti neko postavi umjesno pitanje, ono "na mjestu" koje ti dođe kao trigger i iz tebe iskoče mudrolije iz podsvijesti.Sunny-7 wrote:Poceh citati, pa se iznenadih. Kako sam dalje citala, jos vise iznenandjena. Al' sto me na kraju posta tek iznenadi...![]()
![]()
Ustvari, i nisi.
Dođe ti da sam sebe počastiš.
To ću večveras dok zbrišem sa posla.
Tema je dobra i sama me tjera na razmišljanje i sumiranje dosadašnog iskustva ... koje je počelo onih dana kad sam još uvijek bezbrižno sisao prst.
Sve što se dešavalo poslije toga, počevši od prvih bezazlenih simpatija pa do prvih sličica sa intimnim ženskim dijelovima tijela u koje smo kao klinje blejili sa strahopoštovanjem, pa do ludih poročnih partija u dekadentnom društvu bez trunke morala, preko prvih ljubavi i pogrešnih idealiziranja svojstvenih fakultetskim danima, traženjem i usvajanjem iskustava pročitanih u djelima aktuelnih pisaca, pokopavanjem istih zabluda ... sve je to vodilo istom cilju - kako da shvatimo žene i sebe sa njima.
I na kraju digneš ruke i vratiš se sisanju palca. Spokojno, bez opterećenja.
Život i sve u njemu se ... samo desi.
- Izmedju CVile i DMalte
#710 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Pravac Vinoteka !
Piju vino na case i smekaju....strictly dickly
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#711 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Evo da se ne mucite vise, izlaze gdje su izlazila i sa nepunih 40.
-
broj dva
#712 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Cuj gdje ? Pa na roditeljski sastanak, pijacu, mamografiju, kod komsinice, na koridu,na sajam, na Torabija,u kuhuinju...samo masta ogranicava mogucnosti.
-
safran
#713 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
broj dva wrote:Cuj gdje ? Pa na roditeljski sastanak, pijacu, mamografiju, kod komsinice, na koridu,na sajam, na Torabija,u kuhuinju...samo masta ogranicava mogucnosti.
- Bluemore
#714 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
svakakvih ovdje komentara, sta koga zaboli gdje izlaze
valjda vam je i nanu/baku to zanimalo

valjda vam je i nanu/baku to zanimalo
- ho oponopono
#715 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Gabrielo wrote:Tacno Ramzese. Velika greska je zavrsiti sa zenom koja je pametnija od tebe.
...mama daj para!
...ako su problemi preteski pak ti uzmi heroin, da se ne zajebes ti pak uzmi duplo!
- jao_situacije
#716 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
ma šta će ti pametna žena, poslije da imaš problema...Gabrielo wrote:Tacno Ramzese. Velika greska je zavrsiti sa zenom koja je pametnija od tebe.
neka prosječna pamet i to je odlično
- Sephora
-
Sunny-7
-
Dobrinja80
#719 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Znači tamo su one 'fuckable' starke.Izmedju CVile i DMalte wrote:Pravac Vinoteka !![]()
-
Dobrinja80
#720 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
broj dva wrote:Cuj gdje ? Pa na roditeljski sastanak, pijacu, mamografiju, kod komsinice, na koridu,na sajam, na Torabija,u kuhuinju...samo masta ogranicava mogucnosti.
Tema je u smislu pitanja gdje izlaze kad im prahne da se pojebu bez obaveza.
- Matzan
#721 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Dobrinja80 wrote:Znači tamo su one 'fuckable' starke.Izmedju CVile i DMalte wrote:Pravac Vinoteka !![]()
Tamo su one što bi da se
- Matzan
- Sephora
-
Nocty
#724 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
setat izlaze
-
Fudo387
#725 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
dje je ta vinoteka?Izmedju CVile i DMalte wrote:Pravac Vinoteka !![]()