Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- spreca
#276 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
-
bang and blame
#277 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
spreca wrote:![]()
![]()
ma gdje to ima
![]()
.......cuj on od 40da hoda sa 40......pa bolje sa onom od 25
![]()
![]()
"Taj" od ČETERES, da bi bio s onom od DVAJESPET, mora da ima para za takvu, koja hoće da se proda. Oni koji nisu "lovatori", mogu se zadovoljavati samo observacijom tih istih
- spreca
#278 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
ma sta me briga za drugebang and blame wrote:spreca wrote:![]()
![]()
ma gdje to ima
![]()
.......cuj on od 40da hoda sa 40......pa bolje sa onom od 25
![]()
![]()
"Taj" od ČETERES, da bi bio s onom od DVAJESPET, mora da ima para za takvu, koja hoće da se proda. Oni koji nisu "lovatori", mogu se zadovoljavati samo observacijom tih istih
-
bang and blame
#279 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
ma sta me briga za drugespreca wrote:
Što si bRezobrazan, matori
Ti bukvalno, ha? Neću da generaliziram jer, ubijeđena sam, da postoje muškarci koji su svjesni svojih godina, pa se ne upuštaju u izlete sa djevojkom/ženom dosta mlađom od sebe. Rijetko to kad izađe na dobro, al' et...
Maštajte muškarci. Mašta moRe svašta
- spreca
#280 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
nije mastanje...ovo ti je gola istina..........ja znam masu primjera gdje zive bez ikakvih trzavica....samo moras na vrijeme "izdresirati"bang and blame wrote:
Što si bRezobrazan, matori![]()
Ti bukvalno, ha? Neću da generaliziram jer, ubijeđena sam, da postoje muškarci koji su svjesni svojih godina, pa se ne upuštaju u izlete sa djevojkom/ženom dosta mlađom od sebe. Rijetko to kad izađe na dobro, al' et...
Maštajte muškarci. Mašta moRe svašta
-
bang and blame
#281 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Svugdje svega, moj @spreča. Svega. Općenito, danas je teško "opstati" u braku. Od insana, do insana. Ni godine, a ni obrazovanje, nema ništa s tim. Ono što svaki insan nosi u sebi , odnosno s čime se rodi, šta nosi iz kuće(odgoj, zrelost..) ,to ga i vodi putevima ili stranputicama. Niko ne želi biti sam, ali realno treba sagledati s kim bi se moglo bitisatispreca wrote:nije mastanje...ovo ti je gola istina..........ja znam masu primjera gdje zive bez ikakvih trzavica....samo moras na vrijeme "izdresirati"bang and blame wrote:
Maštajte muškarci. Mašta moRe svašta.....a znam i onih sa par godina razlike i mogu reci ...boze sacuvaj.....sto bi nas narod reko ko bajagi intelektualci,fakutetlije.....a kad zaguzvaju neznase ko ciju mamu vise spomene
![]()
-
todd_smith
- spreca
#283 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ja imam neku svoju statistiku po okolini od kuda sam ja...nebih sada ovdje o tome jer ce me svi napasti bez obzira sto je istinabang and blame wrote:
Svugdje svega, moj @spreča. Svega. Općenito, danas je teško "opstati" u braku. Od insana, do insana. Ni godine, a ni obrazovanje, nema ništa s tim. Ono što svaki insan nosi u sebi , odnosno s čime se rodi, šta nosi iz kuće(odgoj, zrelost..) ,to ga i vodi putevima ili stranputicama. Niko ne želi biti sam, ali realno treba sagledati s kim bi se moglo bitisati
- petunija
#284 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Izlaze gdje im je srcu ćejf i živo ih se hebe šta ko o tome misli 
-
bang and blame
#285 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
spreca wrote:Ja imam neku svoju statistiku po okolini od kuda sam ja...nebih sada ovdje o tome jer ce me svi napasti bez obzira sto je istinabang and blame wrote:
Svugdje svega, moj @spreča. Svega. Općenito, danas je teško "opstati" u braku. Od insana, do insana. Ni godine, a ni obrazovanje, nema ništa s tim. Ono što svaki insan nosi u sebi , odnosno s čime se rodi, šta nosi iz kuće(odgoj, zrelost..) ,to ga i vodi putevima ili stranputicama. Niko ne želi biti sam, ali realno treba sagledati s kim bi se moglo bitisati........ali sam se iznenadio kad sam to malo protabirio ....nisam ocekivao takav rezultat.......naravno da je najvaznije sta poneses iz kuce
Svaka sredina ima svoju satatistiku
-
arslanbey
#286 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Zene poslije 40-e,,koje traze muskarca,zale se kako ih nema dovoljno
muskarcima u tim godinama je lakse,znatno ih je manje slobodnih nego zena..pa mogu da biraju
- 34sf4drgu67d25
#287 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
ZOCH wrote:
Nekad su se i spoljnopoliticke emisije na Palmi gledale posle 23...![]()
![]()
![]()
-
franceska
#288 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ne sporim da bi htjeli biti sa mlađima. Ali isto tako, negdje u dubini sebe, ipak vjerujem da ima muškaraca koji su prošli to sve, koji su spremni da imaju normalnu i stabilnu vezu sa nekim svojih godina.
Da dijele ista interesovanja, da mogu skupa otići na GO, na izlet, u bioskop, imati sex. Zar stvarno nema takvih??
Razvedenih, razočaranih u ljubav, jednostavno slobodnih, ali kojima se život ne svodi na sex i partijanje sa upola mlađim djevojkama?
Da dijele ista interesovanja, da mogu skupa otići na GO, na izlet, u bioskop, imati sex. Zar stvarno nema takvih??
Razvedenih, razočaranih u ljubav, jednostavno slobodnih, ali kojima se život ne svodi na sex i partijanje sa upola mlađim djevojkama?
-
franceska
#289 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
bang and blame wrote:Svugdje svega, moj @spreča. Svega. Općenito, danas je teško "opstati" u braku. Od insana, do insana. Ni godine, a ni obrazovanje, nema ništa s tim. Ono što svaki insan nosi u sebi , odnosno s čime se rodi, šta nosi iz kuće(odgoj, zrelost..) ,to ga i vodi putevima ili stranputicama. Niko ne želi biti sam, ali realno treba sagledati s kim bi se moglo bitisatispreca wrote:nije mastanje...ovo ti je gola istina..........ja znam masu primjera gdje zive bez ikakvih trzavica....samo moras na vrijeme "izdresirati"bang and blame wrote:
Maštajte muškarci. Mašta moRe svašta.....a znam i onih sa par godina razlike i mogu reci ...boze sacuvaj.....sto bi nas narod reko ko bajagi intelektualci,fakutetlije.....a kad zaguzvaju neznase ko ciju mamu vise spomene
![]()
- spreca
#290 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Mozda i ima ......ali rijetkostfranceska wrote:Ne sporim da bi htjeli biti sa mlađima. Ali isto tako, negdje u dubini sebe, ipak vjerujem da ima muškaraca koji su prošli to sve, koji su spremni da imaju normalnu i stabilnu vezu sa nekim svojih godina.
-
bang and blame
#291 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Pa, dobro. Istina je da im godine idu na ruku i da im je, samim tim, širi izbor. Dočim, nama ženama je sasvim drugačije.arslanbey wrote:Zene poslije 40-e,,koje traze muskarca,zale se kako ih nema dovoljnomuskarcima u tim godinama je lakse,znatno ih je manje slobodnih nego zena..pa mogu da biraju
- spreca
#292 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
zasto cekate tako dugo?bang and blame wrote:Pa, dobro. Istina je da im godine idu na ruku i da im je, samim tim, širi izbor. Dočim, nama ženama je sasvim drugačije.arslanbey wrote:Zene poslije 40-e,,koje traze muskarca,zale se kako ih nema dovoljnomuskarcima u tim godinama je lakse,znatno ih je manje slobodnih nego zena..pa mogu da biraju
-
bang and blame
#293 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ja i nisam slobodna. Nije samo "čekanje" u pitanju. Dese se ljudima loše stvari :raskid, smrt, razvod.. Nažalost.spreca wrote:zasto cekate tako dugo?bang and blame wrote:Pa, dobro. Istina je da im godine idu na ruku i da im je, samim tim, širi izbor. Dočim, nama ženama je sasvim drugačije.arslanbey wrote:Zene poslije 40-e,,koje traze muskarca,zale se kako ih nema dovoljnomuskarcima u tim godinama je lakse,znatno ih je manje slobodnih nego zena..pa mogu da biraju
-
todd_smith
#295 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
brat moiKPNCTNJAH wrote:
- spreca
#296 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
pa ne udvaram se babang and blame wrote:
Ja i nisam slobodna. Nije samo "čekanje" u pitanju. Dese se ljudima loše stvari :raskid, smrt, razvod.. Nažalost.
-
bang and blame
#297 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
spreca wrote:pa ne udvaram se babang and blame wrote:
Ja i nisam slobodna. Nije samo "čekanje" u pitanju. Dese se ljudima loše stvari :raskid, smrt, razvod.. Nažalost.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Dobrinja80
#298 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
franceska wrote:Stvarno, gdje može izaći slobodna žena u četrdesetim?
Da li žene u ovim godinama još uvijek mogu upoznati slobodnog gospodina istih godina, da zajedno popiju kafu, pročitaju novine?
Da prošeću pod ruku Ferhadijom?
Da li je to uopće moguće
Mislim da je onaj što ne postavio temu, imao cilj da sazna gdje momak od tridestak ili čak mlađi može naći stariju koku 40+ za sex.
Znaš ima mlađih muškarca koji se lože na zrelije žene.
- spreca
#299 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
a sta oni znaju......jos na mlijeko mirisu

-
Dobrinja80
#300 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ih kad oni prihvate sisu sve im mlijeko curi oko ustaspreca wrote:a sta oni znaju......jos na mlijeko mirisu![]()
![]()