Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dr_dre

#151 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Dr_dre »

ma lopina htio da sazna kud idu ove zrele
A njih ima svuda oko nas :)
spreca

#152 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by spreca »

Dr_dre wrote:
ma lopina htio da sazna kud idu ove zrele
A njih ima svuda oko nas :)
mi nismo protiv :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#153 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by ladyblue18 »

nightvision wrote:Ona u dvadestim, pripravnica u firmi, oko koje se uzvrtio jedan od glavnih direktora. Stariji dvadesetak godina, s jednim brakom i djetetom. Sta mislis koliko je trebalo da kapitulira? Nisam vidio vecih licemjera od zena ovde na ovom forumu. Skoro pa sve do jedne glumite nekakve svetice i djevice marije a ne vidim ni zasto ni kome.
A tvoj pokusaj dokazivanja kako su (sve) forumasice kurave koje bi rasturale brakove i porodice ima tacno kakve veze sa temom?
Nema teme na ovom pf-u na kojoj nisi udario po forumasicama, vise si i Bogu dojadio.
topcam
Vozim: uzbrdo

#154 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by topcam »

Ramzess Veliki wrote:
rubina18 wrote:zene tih godina su dovoljno zrele i mudre da znaju cijeniti zivot i da zive punim plucima, po svom izboru. spoznale su sustinu zivota i odlicno razlikuju bitno od nebitnog. ne razmisljaju o glupostima, samouvjerene su, razgovorljive o raznim temama... obicno su dobro drustvo, a izlaze na mjesta na kojim se prvenstveno dobro osjecaju.
Ama đe ??? :twisted:
Pusti mi se reklamiranja, sve ja to znam ali ne mogu da im nađem lokaciju. :twisted:
Probaj DEICHMAN ili tako nesto, nema te zene koja se u prodavnici obuce ne osjeca dobro. :lol: :mrgreen:
Dr_dre

#155 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Dr_dre »

Probaj DEICHMAN ili tako nesto, nema te zene koja se u prodavnici obuce ne osjeca dobro.
Sto ti je iskustvo :thumbup:
Big Ang

#156 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Big Ang »

E cuj Deichman :lol:
nightvision

#157 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by nightvision »

ladyblue18 wrote:A tvoj pokusaj dokazivanja kako su (sve) forumasice kurave koje bi rasturale brakove i porodice ima tacno kakve veze sa temom?
Nema teme na ovom pf-u na kojoj nisi udario po forumasicama, vise si i Bogu dojadio.
Kakve veze ima? Vjerovatno nista manje ili nista vise od onoga cime su te iste forumasice koje spominjes ispisale evo vec cijelih sedam stranica. Da, upravo tako. Forumashice su ovde od teme napravile naucnu disertaciju "cetrdesotogodisnjakinje vs dvadesetogodisnjakinje" i ja se samo nadovezao ali (iz nekog razloga) ne vidis tih sedam stranica ali vidis mene da nazivam forumasice kuravama. A sto je apsolutna laz sa tvoje strane. Ja takvo nesto nisam rekao ni u jedom od mojih skoro petsto postova. Ne mogu ja uticati na to kako ces ti protumaciti ono sto ja kazem. Ne mogu uticati ni na to kako ces se ti ili bilo koja druga prepoznati u onome sto ja kazem, do te mjere da me uzme na zub i jos mi trpa u usta rijeci koje nisam izgovorio/napisao. Ali svakako mogu uticati na lazno moralisanje forumasica i zato s vremena na vrijeme ponavljam neke stvari. Otici cu sada skroz offtopik ali moram jer si mi zadala zadacu, a istovremeno je i replika nekim moralnim stubovima ovde. Vidis, muskarcima, pa tako meni prvom, i na ovoj temi se pripisuje da smo bedasti, djubrad, shovinisti, i sta sve ne, kada slusamo majku prirodu pa (priznajemo da) mjesto cetrdesetogodisnjakinja trazimo mladje cure, jer pobogu to nije u redu. Zene su haman moralni stubovi drustva i ne bi nikad hodale s mladjim momcima. A meni se pricinjava ova jedna od 29 koja hoda sa momkom od 23, i ova od 37 sto hoda sa momkom od 30, a bogami i treca od 32 sto hoda s momkom od 19??? Pricinjavaju mi se sve tri zive zene iz moje okoline??? Nisu zene nista bolje i moralnije od muskaraca. Samo jako dobro kriju svoju iskvarenost iza kojekakvih prica o moralu. Tu pricu pricajte tim mladjim momcima, meni nemojte. Svaka slobodna cetrdesetogodisnjakinja masta o mladom pastuhu kojeg ce dobro iz*ebati. I sta je tu u stvari lose? Nista. Ali nas postedite suplje price o moralu i cikama od 40 godina.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#158 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by ladyblue18 »

nightvision wrote: ali vidis mene da nazivam forumasice kuravama. A sto je apsolutna laz sa tvoje strane. Ja takvo nesto nisam rekao ni u jedom od mojih skoro petsto postova.
Naravno da vidim kada kroz svaki tvoj post izbijaju frustracije pa ti se forumasice nadju na putu kada ih treba izbaciti.
Spomenuti neku kuravu koja je razvalila tudji brak i nadovezati na to pricu kako forumasice glume svetice koje to nikad ne bi uradile...ne znam kako da to nazovemo, evo pitat cemo forumase.

Da li ovdje ima zenskih lazova, naravno da ima, cak vise nego sto pojedinci misle, ali jarane ohani vise sa prozivanjem forumasica generalno, fakat si dojadio.
bleee_sa

#159 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by bleee_sa »

Al' tema je vrh.
Čuj gdje izlaze, šta treba im karantenu napraviti ? :lol:
Bože sačuvaj mozgova...
Big Ang

#160 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Big Ang »

bleee_sa wrote:Al' tema je vrh.
Bože sačuvaj mozgova...

Haj ha smjeste cuke nek smjeste negdje i zene preko 40. :eh:
bleee_sa

#161 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by bleee_sa »

Big Ang wrote:
bleee_sa wrote:Al' tema je vrh.
Bože sačuvaj mozgova...

Haj ha smjeste cuke nek smjeste negdje i zene preko 40. :eh:
Ma Bože sačuvaj opet kažem, ne zna ova današnja omladina šta sve tete znaju... 8-)
Mario979

#162 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Mario979 »

moda56 wrote:Ahahahhaha e cuj njoj 32 a njemu 19, pa nisi realan covjek.. :D

Hehehehe možda je njemu 19 god i 19 cm :lol: :lol: :lol:
Jokericious

#163 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Jokericious »

nightvision wrote: A meni se pricinjava ova jedna od 29 koja hoda sa momkom od 23, i ova od 37 sto hoda sa momkom od 30, a bogami i treca od 32 sto hoda s momkom od 19??? Pricinjavaju mi se sve tri zive zene iz moje okoline???
E u ovo ne vjerujem. Tesko je naci takve slucajeve, a ti znas kao tri.
nightvision

#164 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by nightvision »

Jokericious wrote:
nightvision wrote: A meni se pricinjava ova jedna od 29 koja hoda sa momkom od 23, i ova od 37 sto hoda sa momkom od 30, a bogami i treca od 32 sto hoda s momkom od 19??? Pricinjavaju mi se sve tri zive zene iz moje okoline???
Ne moras. Ali do sada si valjda mogao skontati da nista ne govorim napamet. Doduse, taj treci slucaj je vise 'nako muntanje, da budem ipak skroz iskren. Ali cinjenica je i dalje da se tete ne ustrucavaju zavoditi deckice. Ima toga dosta, ali se dosta i krije, kao sto rekoh, zene svoju iskvarenost znaju sakriti.

@ladyblue
Opet si me pogresno procitala. Nije nikakva kurava razvalila tudji brak. Rekao sam da se cura nije plaho dvoumila iako je covjek stariji od nje, ima dijete, i RAZVEDEN je. I nije to zapravo nista tako lose. Covjek je zgotivio kao nijedan balavac i mladac. Rijec je o tome kako se u zenskim ocima totalno drugacije vrednuje i razlikuje dvadeset godina stariji kokuz od dvadeset godina starijeg uspjesnog gospodina. Bio sam svjedokom kako zajednicke prijateljice osudjuju curice sto hodaju sa starijim momcima ali njena veza je u redu. To, priznajem, jesu moje frustracije. To sto ce zene sebe opravdati potrebom da osnuju porodicu dok su muskarci svinje u bilo kojoj varijanti.
crnoplavo

#165 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by crnoplavo »

a naravno da sve zavisi i od vremena i od mjesta, naravno da nece neko ko tadi sutra od 7, 8, 9 bit svaku noc i radnim danom u kafani, vec ce izac ranije, normalno, mozda nece ni svaki radni dan, jer treba i para a ljudi (a i zene, pa i one iznad 40 su ljudi) imaju i drugih obaveza,mislim da neko ko bi pio svaku noc i radio svaki radni dan ne bi to mogao podnijet, sad opet zavisi i od posla, al u globalu je tako tj u velkoj vecini je tako, ne vjerujem da ima iko ko to radi, al opet kazem zavisi i od posla
bang and blame

#166 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by bang and blame »

@najtvižn
Isfrustriran si.
Sam si.
Nemas para da si priustis za cim balis( jebe te ta tvoja fiozofija) .
Ovo ti je, onako, "realno". Tvoje "realno".
Ccc..
nightvision

#167 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by nightvision »

bang and blame wrote:@najtvižn
Isfrustriran si.
Sam si.
Nemas para da si priustis za cim balis( jebe te ta tvoja fiozofija) .
Ovo ti je, onako, "realno". Tvoje "realno".
Ccc..
ne usudjujem se replicirati na ovako ostroumnu analizu moje malenkosti. radije bih da se pozabavimo temom.
Jokericious

#168 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Jokericious »

nightvision wrote:
Jokericious wrote:
Ne moras. Ali do sada si valjda mogao skontati da nista ne govorim napamet. Doduse, taj treci slucaj je vise 'nako muntanje, da budem ipak skroz iskren. Ali cinjenica je i dalje da se tete ne ustrucavaju zavoditi deckice. Ima toga dosta, ali se dosta i krije, kao sto rekoh, zene svoju iskvarenost znaju sakriti.
Zasto bi ti mladici bili sa starijim zenama? Je li one bas dobro izgledaju za svoje godine ili ovi ne mogu naci neku mladju?
nightvision

#169 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by nightvision »

Jedna od njih je stvarno treba i po', a i druge dvije su svaka na svoj privlacne. Elem, ne bih ja vise o ovome, stvarno smo otisli s teme, banovace nas lady :shock: Ima li fakat gdje ovih zena od 40? Mozda i od 35? Meni odgovara sve do 25pete. :lol:
dpjokala26

#170 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by dpjokala26 »

topcam wrote:
Probaj DEICHMAN ili tako nesto, nema te zene koja se u prodavnici obuce ne osjeca dobro. :lol: :mrgreen:
nije ni cudo sto su tolike zene neudate.vi picku ni u snovima niste vidjeli. :kraljicatrotoara:
Big Ang

#171 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Big Ang »

:lol: :lol: :lol:
prog321

#172 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by prog321 »

Jokericious wrote:
nightvision wrote: Ne moras. Ali do sada si valjda mogao skontati da nista ne govorim napamet. Doduse, taj treci slucaj je vise 'nako muntanje, da budem ipak skroz iskren. Ali cinjenica je i dalje da se tete ne ustrucavaju zavoditi deckice. Ima toga dosta, ali se dosta i krije, kao sto rekoh, zene svoju iskvarenost znaju sakriti.
Zasto bi ti mladici bili sa starijim zenama? Je li one bas dobro izgledaju za svoje godine ili ovi ne mogu naci neku mladju?
Freud je to fino objasnio. Mamina dobrota i sigurnost. Neka perverzna igrica mamice sa sinchichem.
Nije raspostranjeno,, ali sigurno ima slucajeva.

U mojoj okolini znam jednog koji je ozenio 16 god stariju Dankinju. ON izgleda puno bolje od nje, ali je pomalo retardiran, polu-pismen. Ona zaradjuje bolje ali fizicki je odron.
Dr_dre

#173 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Dr_dre »

Sta je ovo zamrla tema o milfachama :D
Bodkin

#174 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Bodkin »

zanimljiva tema :)
Big Ang

#175 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Big Ang »

Skontaste li? :eh: