A da vas pitam, da li radije mijenjate kafić svako malo, novi ambijent i tako to, ili se radije locirate na mjestu gdje je vaša raja?
Meni Boga mi u Urbanu super (što naveče, što po danu)!
mirz_a wrote:Evo već neko vrijeme svi se nešto žale kako nemaju gdje izaći što po danu na kafu, što naveče, pa bi svi da otvaraju neke kafiće (kao da ih nije i previše)...
A da vas pitam, da li radije mijenjate kafić svako malo, novi ambijent i tako to, ili se radije locirate na mjestu gdje je vaša raja?
Nije stvar u zakonu, nego u sprovođenju!nightvision wrote:nije bas da se nema gdje izaci... dok je ljeta izbor je zapravo sasvim solidan, bascha do basche, ali kad malo zahladni u koji god lokal udjem kao da sam u obdaniste zalutaoa onda dim sjeces nozem, niti jedan lokal nema odvojenu prostoriju za nepusace a ventilacije s glave nema... pod hitno povecati cijenu duhanskog otrova i povisiti starosnu dob za tocenje alkohola na 21g. kao sto je u americi... 'em bi stariji i ozbiljniji svijet mogao rahat na kafu izaci, 'em bi bilo manje alkoholizma medju omladinom...
skvo wrote:Mogao bi se ovdje napraviti biznis, prevoz od aerodroma do stanice. Jos se srdacno pozdravimo, da me ne napadne konkurencija
Izlazaka sto se tice, Stupine. Blizu mi
mirz_a wrote:Evo već neko vrijeme svi se nešto žale kako nemaju gdje izaći što po danu na kafu, što naveče, pa bi svi da otvaraju neke kafiće (kao da ih nije i previše)...
Tacno...Nevjerovatno prije 15 godina ali i dan danas je tako..Heller wrote:Problem je što se pola čaršije nabije u dvije kafane ostale zjape prazne, drugi problem je rudarski mentalitet u 22:59 grad pun, u 23:00 dvadeset istih ljudi pije![]()
Al eto Bunt, Irish Pub, Check, Urban, Sloboda, i to mu ga dođe to
Ma i Bunt postaje sve vise i vise krs, mjesta nema nikad, redovno ima konfliktnih likova a sad u petak je bilo nekih kockastih glava metar. Na kraju u Urbanu zavrsili, tamo jos nema toliko krkanije.Skream wrote:Ja onaj Under ne mogu prežaliti i dan danas![]()
Nije loše u Urban Beatz-u u velikom parku.
Bunt je osvježenje svakako, samo da potraje.
Tyke wrote: U Sagittarius odem maksuz picica dobrih da vidim