Gdje ima kupiti Barbie?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Chischo

#1 Gdje ima kupiti Barbie?

Post by Chischo »

Znaci, treba mi original mattel barbie, gdje ima kupiti u Sarajevu i kolika je cijena otprilike, hocu da je poklonim jednoj, meni vrlo dragoj curici...
pinkzelena

#2 Re: Gdje ima kupiti Barbie?

Post by pinkzelena »

Chischo wrote:Znaci, treba mi original mattel barbie, gdje ima kupiti u Sarajevu i kolika je cijena otprilike, hocu da je poklonim jednoj, meni vrlo dragoj curici...
Mislim da u Sarajevu nemaš ništa od mattela..bar ja nisam vidjela,vidjela sam neke lutke,koje sliče barbikama,al nije to ni blizu.Odavno u Sa nema MATTELA,a i današnje curice se furaju na one neke bratz lutkice.
U turbo limacu pogledaj,imaš velik izbor.. imaš i tih koje liče na barbike,a možda se koja omakne da je MATTELova.. :)

Sretno :) .
Last edited by pinkzelena on 22/10/2007 15:52, edited 2 times in total.
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Image

Ovo su ti Bratz :D
tempora

Post by tempora »

Jedna od omrazenijih igracaka mi je ta Barbika, no uredu.Zapazam da je Sarajevo ( ne znam za druge gradove) preplavljeno sa katastrofalnim izborom igracaka-pocev od onih opasnih kineskih mamipara tricarija, do kojekakvih skupocjenih nistica-koje se negdje drugdje mogu kupiti za puno manje novaca. ( Turbo Limac)
Kada sve rezumiram, pocev od mjesta za igru, prohodnost gradom, ponude igracaka, gardarobe,zdravstvene zastite,mogucnosti i ostaloga-djeca su u ovoj zemlji najugrozenija "vrsta" -( neka mi oproste ljudi sa posebnim potrebama i penzioneri). :oops:
melb26sa

#5 Re: Gdje ima kupiti Barbie?

Post by melb26sa »

Chischo wrote:Znaci, treba mi original mattel barbie, gdje ima kupiti u Sarajevu i kolika je cijena otprilike, hocu da je poklonim jednoj, meni vrlo dragoj curici...
Ne znam hoces li i naci. Ja ni u PX nisam mogla naci - sumnjam na povlacenje nakon onih vijesti da je nadjena boja sa olovom u nekim djecijim igrackama od Mattela.
http://www.nytimes.com/2007/08/02/busin ... ref=slogin
pinkzelena

Post by pinkzelena »

tempora wrote:Jedna od omrazenijih igracaka mi je ta Barbika, no uredu.Zapazam da je Sarajevo ( ne znam za druge gradove) preplavljeno sa katastrofalnim izborom igracaka-pocev od onih opasnih kineskih mamipara tricarija, do kojekakvih skupocjenih nistica-koje se negdje drugdje mogu kupiti za puno manje novaca. ( Turbo Limac)
Kada sve rezumiram, pocev od mjesta za igru, prohodnost gradom, ponude igracaka, gardarobe,zdravstvene zastite,mogucnosti i ostaloga-djeca su u ovoj zemlji najugrozenija "vrsta" -( neka mi oproste ljudi sa posebnim potrebama i penzioneri). :oops:
:-) :roll:
Last edited by pinkzelena on 22/10/2007 15:53, edited 1 time in total.
Guevara

Post by Guevara »

turbolimach u titovoj.
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Image

Samo obrati pažnju na ovaj logo,ako ga nema na kutiji,čak i ako piše mattel,ne kupuj jer nije original.
Chischo

Post by Chischo »

provjericu u turbo limaču, ali mi je to nesto jeftino za original,
s obzirom da sam prosle godine kupio jednu u zagrebu i kostala je 410 kn...
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Chischo wrote:provjericu u turbo limaču, ali mi je to nesto jeftino za original,
s obzirom da sam prosle godine kupio jednu u zagrebu i kostala je 410 kn...
Tačno,i meni je to nešto prejeftino 3-40 KM za original barbiku.. čak i one bez dodataka,u običnim haljinicama,ili kupaćim su nekad bile 100 maraka,zato ako baš hoćeš original dobro ti to provjeri.Ako gdje u Sarajevu uopšte i ima,nije to neki izbor..al eto.Kao alternativu možeš kupiti i neki set za Barbie,to će je također obradovati.Šta god da kupiš,nek bude obavezno u većoj kutiji.. :) ..sjećam se da je mene najviše radovalo raspakivanje.. :)

Ovakve su mi bile najdraže :)

Image

Image
RIZVA

Post by RIZVA »

Probaj na autopijaci al ozbiljno
Chischo

Post by Chischo »

hvala vam na savjetima, pogotovo pinkzelena
morao sam naci barbie i to original jer se i dan danas sjecam kako sam se lose osjecao kad sam kao mali zelio lego a tetka mi kupila neke fush jugoslovenske kockice...
nasao sam u zenici u jednoj prcvarnici barbie velika kutija 135 Km :-)
kupio sam i curica je plakala od srece...
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Chischo wrote:hvala vam na savjetima, pogotovo pinkzelena
morao sam naci barbie i to original jer se i dan danas sjecam kako sam se lose osjecao kad sam kao mali zelio lego a tetka mi kupila neke fush jugoslovenske kockice...
nasao sam u zenici u jednoj prcvarnici barbie velika kutija 135 Km :-)
kupio sam i curica je plakala od srece...

E baš mi je drago :) Mogu mislit kako se obradovala,ustvari znam :)
Post Reply