Gdje ima kupit...

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
musac

#1 Gdje ima kupit...

Post by musac »

šampon Pantene Perfect Circles ili Nivea Flexible Curls ??

Tražim ima mjesec dana i ne mogu da nadjem nigdje. Zna li neko gdje bi moglo bit? Gledo sam u DM-u (gdje sam predpostavljao da sigurno ima), ali nema.
karanana

#2 Re: Gdje ima kupit...

Post by karanana »

ja ne znam.
lolita_xx

#3 Re: Gdje ima kupit...

Post by lolita_xx »

mozda se vise i ne proizvode
otherside

#4 Re: Gdje ima kupit...

Post by otherside »

musac wrote:šampon Pantene Perfect Circles ili Nivea Flexible Curls ??

Tražim ima mjesec dana i ne mogu da nadjem nigdje. Zna li neko gdje bi moglo bit? Gledo sam u DM-u (gdje sam predpostavljao da sigurno ima), ali nema.
Pantene perfect curls (ne circles)...hm...bilo je u svakoj malo bolje opremljenoj kozmetičkoj radnji.
zecko_kupuz

#5 Re: Gdje ima kupit...

Post by zecko_kupuz »

Iako mene to baš ne zanima :D , reći ću da sam primijetio SamShop na Marindvoru. Tamo su sve sami šamponi, šminka, kreme itd. itd. (barem mi se tako čini). Stručno rečeno - pribor za kozmetički i higijenski tretman :-D .
Cholina_Lokica

#6 Re: Gdje ima kupit...

Post by Cholina_Lokica »

ja trazim ima vise od 2 mjeseca, i nigdje nema isto. sve sam prodavnice i centre obisla nisam nasla.
i odustala sam ima jedno dana, i pomirila se sa cinjenicom da okolo hodam sa afro frizurom :D
musac

#7 Re: Gdje ima kupit...

Post by musac »

A koji je onda najbolji šampon za kovrdžavu kosu? Ne za uklanjanje kovrdža!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#8 Re: Gdje ima kupit...

Post by PipiDugaDevetka »

musac wrote:A koji je onda najbolji šampon za kovrdžavu kosu? Ne za uklanjanje kovrdža!
.....
lolita_xx

#9 Re: Gdje ima kupit...

Post by lolita_xx »

musac wrote:A koji je onda najbolji šampon za kovrdžavu kosu? Ne za uklanjanje kovrdža!
alcina :thumbup:
Umjetnik a

#10 Re: Gdje ima kupit...

Post by Umjetnik a »

karanana wrote:ja ne znam.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
karanana

#11 Re: Gdje ima kupit...

Post by karanana »

....onih keramickih posuda sto se napune vodom i stave na radijator da malo navlaze zrak i pokupe chadz? (treba mi ona koja se stavi unutar radijatora izmedju rebara)
otherside

#12 Re: Gdje ima kupit...

Post by otherside »

ja ne znam. :D
karanana

#13 Re: Gdje ima kupit...

Post by karanana »

:D

i da up-am temu, trebaju mi te posude, gusi me kad spavam i suse mi se nozdrve pa vise hrcem.
otherside

#14 Re: Gdje ima kupit...

Post by otherside »

karanana wrote::D

i da up-am temu, trebaju mi te posude, gusi me kad spavam i suse mi se nozdrve pa vise hrcem.
ne znam i dalje :D al' imaš kupiti one čepove za uši u svakoj apoteci :D možeš hrkati bez posljedica :D
kofi anan

#15 Re: Gdje ima kupit...

Post by kofi anan »

karanana wrote:....onih keramickih posuda sto se napune vodom i stave na radijator da malo navlaze zrak i pokupe chadz? (treba mi ona koja se stavi unutar radijatora izmedju rebara)
:lol: :lol:
karanana

#16 Re: Gdje ima kupit...

Post by karanana »

nista od keramickih posuda izgleda.

hajde da ovu temu napravimo kao generalnu temu za pitanja gdje ima sta da se kupi. naslov odgovara tome.

gdje ima kupiti kakvih prostiraca za dvosjed i trosjed jer mi se nesto pravo prljaju kad ljudi sjednu pa mi treba nesto da stavim pod guzice da se ne sjeda direktno na shtof?
Bajko

#17 Re: Gdje ima kupit...

Post by Bajko »

ono kreamičko za objesit između radijatora bude u zimskom periodu u merkatoru, a alternativa je da smočiš peškir i prebaciš ga preko radijatora uveče, isti je efekat ... a ima kupit i one električne ovlaživače zraka!

prekrivače za namještaj imaš u podrumu u uniprometu, ima raznih boja i 100% je pamuk ... a ima finih i u onoj radnji "moj dom" ili "naš dom" ne znam više kako se zove, na čaršiji je ...
karanana

#18 Re: Gdje ima kupit...

Post by karanana »

Bajko wrote:ono kreamičko za objesit između radijatora bude u zimskom periodu u merkatoru, a alternativa je da smočiš peškir i prebaciš ga preko radijatora uveče, isti je efekat ... a ima kupit i one električne ovlaživače zraka!

prekrivače za namještaj imaš u podrumu u uniprometu, ima raznih boja i 100% je pamuk ... a ima finih i u onoj radnji "moj dom" ili "naš dom" ne znam više kako se zove, na čaršiji je ...
eh tako vas volim.
hvala.
shipak

#19 Re: Gdje ima kupit...

Post by shipak »

...odvlaživač zraka, ili kako se to zove.
puno kondenza se stvara kod svekrve u kuhinji pa bi joj to kupila da ne mora stalno brisati prozore
Post Reply