Gdje ima? Kaseta-DVD
- IBM
#1 Gdje ima? Kaseta-DVD
Ljudi:
Imam jednu kasetu hocu da napravim kopiju na DVD. Gdje ima to u gradu? Cuo sam da se moze u Flashu, ali ima li gdje bolje?
Imam jednu kasetu hocu da napravim kopiju na DVD. Gdje ima to u gradu? Cuo sam da se moze u Flashu, ali ima li gdje bolje?
- karanana
#2 Re: Gdje ima? Kaseta-DVD
a jel ne valja u flashu?
ja sam ti vidjo nekih oglasa na market.ba vezano za ova prebacivanja.
ja sam ti vidjo nekih oglasa na market.ba vezano za ova prebacivanja.
- campa_xxx
#3 Re: Gdje ima? Kaseta-DVD
Evo ja mogu prebaciti, samo mi javi koja kaseta je u pitanju....javi se na PM...IBM wrote:Ljudi:
-
samo malo
#4 Re: Gdje ima? Kaseta-DVD
Flash kao videoteka? ako mislis na njih, ja Buci nebi dao dvije ovce da cuva. Oni su se razgranali samo zato jer su imali dobre veze sa nelegalnim dilerima iz Kiseljaka, pa kad je zakon kako tako poceo da ulazi u igru, onda... ali nije to tema.
Imas dole u Sutjesci, ali ne znam jel to jos postoji, nesto su govorili da ce zatvarati radnju.
Imas dole u Sutjesci, ali ne znam jel to jos postoji, nesto su govorili da ce zatvarati radnju.
- Better Man
#5 Re: Gdje ima? Kaseta-DVD
Foto Čehić i još uvijek rade!samo malo wrote:Flash kao videoteka? ako mislis na njih, ja Buci nebi dao dvije ovce da cuva. Oni su se razgranali samo zato jer su imali dobre veze sa nelegalnim dilerima iz Kiseljaka, pa kad je zakon kako tako poceo da ulazi u igru, onda... ali nije to tema.
- IBM
#6 Re: Gdje ima? Kaseta-DVD
Kod Sutjeske?Better Man wrote:Foto Čehić i još uvijek rade!samo malo wrote:Flash kao videoteka? ako mislis na njih, ja Buci nebi dao dvije ovce da cuva. Oni su se razgranali samo zato jer su imali dobre veze sa nelegalnim dilerima iz Kiseljaka, pa kad je zakon kako tako poceo da ulazi u igru, onda... ali nije to tema.
- nellington
#7 Re: Gdje ima? Kaseta-DVD
Ja sam te stvari radio u De Niru (valjda se tako zove - na Grbavici, kod Shoppinga).
- Ajatolah_
#8 Re: Gdje ima? Kaseta-DVD
Ja i jaran smo nešto eksperimentisali, i ovo smo uspjeli uraditi tako što smo spojili video i računar, a programom PowerDirector Pro snimali pušteni sadržaj kasete.
Ja sam na ovaj način također pretvorio analognu u digitalnu kameru, ali davno se prešlo i na DVD rekorder i digitalnu kameru, tako da se vrlo malo sjećam kako smo ovo napravili. Ali eto, da znaš da se može, pa pokušaj
Ja sam na ovaj način također pretvorio analognu u digitalnu kameru, ali davno se prešlo i na DVD rekorder i digitalnu kameru, tako da se vrlo malo sjećam kako smo ovo napravili. Ali eto, da znaš da se može, pa pokušaj
-
samo malo
#9 Re: Gdje ima? Kaseta-DVD
Ulica Sutjeska, prekoputa kapije druge gimnazije, ili ako ti je lakse odmah prekoputa autobuskog stajalista u Sutjesci, donje cekanje za Ilijas.IBM wrote:Kod Sutjeske?Better Man wrote:Foto Čehić i još uvijek rade!samo malo wrote:Flash kao videoteka? ako mislis na njih, ja Buci nebi dao dvije ovce da cuva. Oni su se razgranali samo zato jer su imali dobre veze sa nelegalnim dilerima iz Kiseljaka, pa kad je zakon kako tako poceo da ulazi u igru, onda... ali nije to tema.
Pored je vulkanizerska radnja, ako se ne varam.