Gdje igrate tenis?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- ellmichak
#1 Gdje igrate tenis?
Gdje igrate tenis u Sarajevu? Ima li igdje ista jeftinije od 10km, idem 2 puta sedmicno, a markica po markica....
)
-
konyan
#2 Re: Gdje igrate tenis?
Mozes otici na Zetru na parking, pa odbijati od zid za manje od 10 KM. 
Salim se, ali budi realan/na.. Da mi je imati konstantno po 10, bio bih presretan. Sad ce evo zima, tako da spremaj pare.
Salim se, ali budi realan/na.. Da mi je imati konstantno po 10, bio bih presretan. Sad ce evo zima, tako da spremaj pare.
-
neshto
#3 Re: Gdje igrate tenis?
i gdje mogu doći u tenama a dobiti sve ostalo jefino (reket)
?
- ellmichak
#4 Re: Gdje igrate tenis?
Ma nemam vise sta spremiti za zimu, sve je otislo na ljeto, nigdje nema ni studentskih popusta cak, da mi je na tu fintu jeftinije proci.
a za ovo ne znam, prijatelji su mi rekli da im daju nekibezze reket kod groblja lav:)neshto wrote:i gdje mogu doći u tenama a dobiti sve ostalo jefino (reket)?
- ellmichak
#5 Re: Gdje igrate tenis?
p.s. kad sam bila mala sjecam se da sam na stojcevcu vidjela neke terene, jel to free i jeli u pristojnom stanju za igranje, zna li neko?
-
DJ Babo
#6 Re: Gdje igrate tenis?
na stojcevcu odavno stoji samo sljaka, terena vise nema (nema ograde, mreze, linija... ).ellmichak wrote:p.s. kad sam bila mala sjecam se da sam na stojcevcu vidjela neke terene, jel to free i jeli u pristojnom stanju za igranje, zna li neko?
ima negdje u vogosci pojeftino (KSC Vogosca?), mislim 10 KM jedan sat na sljaci. ista je cijena na bjelasnici (babin do), i mozes mislim dobiti besplatno i neke frljave rekete.
prosle ili pretprosle godine je bila neka akcija na zetri (vanjski tereni, tartanska podloga u dosta losem stanju), mislim da je cak bilo ispod 10 KM (5 ili 7,5 cini mi se).
ostalo je sve skuplje, ali i bolje za igrati...
-
Rafael
#7 Re: Gdje igrate tenis?
Pa kud ćete manje od 10 km za sat ? 
-
buchi
#8 Re: Gdje igrate tenis?
pozdrav svima
imam jedno pitanjce a ono glasi gdje bih mogla nauciti igrati tenis, rekreativno u sarajevu, ako neko zna da me prosvjetli vise ga i sanjam ne znam sta cu poludih
i koja je cijena lokacija i to
hvala na odgovorima unaprijed a valjda ce ih biti
imam jedno pitanjce a ono glasi gdje bih mogla nauciti igrati tenis, rekreativno u sarajevu, ako neko zna da me prosvjetli vise ga i sanjam ne znam sta cu poludih
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#9 Re: Gdje igrate tenis?
Ima tamo na Stupu onaj teniski centar, a valjda su domacini i treneri. Nije uopste jeftin cas, mislim oko 30-40KM.
Ja sam sam naucio igrati rekreativno i nisam bash losh, pa ak hoces ja cu te djaba naucit

Ja sam sam naucio igrati rekreativno i nisam bash losh, pa ak hoces ja cu te djaba naucit
-
donBeton
#10 Re: Gdje igrate tenis?
Centar na Stupu je definitvno najbolji, imaju odlične terene, odlične svlačionice, jako ljubazno osoblje itd... 14 KM prije 18h, poslije 18h, 18KM.
Teren na Mojmilu na tvrdoj podlozi (beton prelijepljen itisonom, ali nije loše za igranje, fina brza podloga) sat i pol 15KM dobije se i oprema.
Pored toga, iza Studenstkih domova u Neđarićima ima betonski teniski teren, doneseš mrežu, zakačiš i udaraj koliko ti volja.
Teren na Mojmilu na tvrdoj podlozi (beton prelijepljen itisonom, ali nije loše za igranje, fina brza podloga) sat i pol 15KM dobije se i oprema.
Pored toga, iza Studenstkih domova u Neđarićima ima betonski teniski teren, doneseš mrežu, zakačiš i udaraj koliko ti volja.
-
buchi
#11 Re: Gdje igrate tenis?
Admir_1984 wrote:Ima tamo na Stupu onaj teniski centar, a valjda su domacini i treneri. Nije uopste jeftin cas, mislim oko 30-40KM.
Ja sam sam naucio igrati rekreativno i nisam bash losh, pa ak hoces ja cu te djaba naucit![]()
![]()
hahah admire ja sam za, pa kako god
- ellmichak
#12 Re: Gdje igrate tenis?
Imas teren na Pofalicima, preko puta energoinvesta, kod one pumpe. Tu ja igram i moj prijatelj i ja smo uzimali casove, mislim da je 20km po osobi, samo potrazi murisa:)buchi wrote:pozdrav svima
imam jedno pitanjce a ono glasi gdje bih mogla nauciti igrati tenis, rekreativno u sarajevu, ako neko zna da me prosvjetli vise ga i sanjam ne znam sta cu poludihi koja je cijena lokacija i to
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#13 Re: Gdje igrate tenis?
Et, javi se ondabuchi wrote:Admir_1984 wrote:Ima tamo na Stupu onaj teniski centar, a valjda su domacini i treneri. Nije uopste jeftin cas, mislim oko 30-40KM.
Ja sam sam naucio igrati rekreativno i nisam bash losh, pa ak hoces ja cu te djaba naucit![]()
![]()
hahah admire ja sam za, pa kako god
-
buchi
#14 Re: Gdje igrate tenis?
hvala elmichak puno na informacijamaellmichak wrote:Imas teren na Pofalicima, preko puta energoinvesta, kod one pumpe. Tu ja igram i moj prijatelj i ja smo uzimali casove, mislim da je 20km po osobi, samo potrazi murisa:)buchi wrote:pozdrav svima
imam jedno pitanjce a ono glasi gdje bih mogla nauciti igrati tenis, rekreativno u sarajevu, ako neko zna da me prosvjetli vise ga i sanjam ne znam sta cu poludihi koja je cijena lokacija i to