Gdje grijese zene???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

edu

#1 Gdje grijese zene???

Post by edu »

Kad vas d(j)ecko prevari sa "najboljom ili dobrom drugaricom" najveca greska je u vama.

Zasto?

Eh ovako ja to nekako objasnjavam.

Naime, (cuj naime :D ), kada vi spavate (citaj: zdrmate) sa svojim, tada jos uvijek aktuelnim d(j)eckom, i onda odete kod svoje "drugarice" da joj se povjerite da ste spavali, njeno pitanje ce biti KAKAV JE?
Ako je bezze (ako slabo g***) vi cete reci njoj, ako vam je stalo do njega) da je dobar (da dobro g***). A ako dobro g*** onda nemate sta lagati.
U tom trenutku u glavi vase "drugarice" se radja zelja da proba vaseg d(j)ecka...sto je i logicna pomisao... :D :D :D

Zbog svega navedenog nikad se nemojte puno hvaliti..jer nikad ne znate ko ce vam ga zabiti, s ledja...
Noz, naravno!!!

Komentar...

PS. Neko mi rece da ga/je uvijek na novo iznenadim sa odabirom tema..ne kontam zasto???[/b]
micika

Post by micika »

Jozo,daj vode :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D Mici more li šta drugo :D :D osim vode :D
micika

Post by micika »

More pekmez :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Malo je čudne boje :D a i kao da je džem ali :D :D gasi žeđ.
Lisac

Post by Lisac »

chini mi se da je djechko neupucen mani :D :D reci mu da zhene nikad ne grijeshe :D grijeshe samo mushkarci :D u odabiru meta :D :D
edu

Post by edu »

valjda ce biti i interesantnih odgovora...
manijak1

Post by manijak1 »

Lijo :D ja sam prestao griješiti :D pa više ne znam :D šta se na tom polju odvija :D
rajvosa

Post by rajvosa »

edu wrote:valjda ce biti i interesantnih odgovora...

E NECE :lol: :lol: :lol: :lol:
Zox

Post by Zox »

To sam ja svojoj djevojci i rekao.
Ali eto, ona ima tu srecu da moze vjerovati i bliskim prijateljicama i svom momku :wink:
edu

Post by edu »

sve dok ti ne dodje njena drugarica pa ne bude
"jasi jasi svi smo nasi"... :D :D :D
stavrogin

#12 Re: Gdje grijese zene???

Post by stavrogin »

edu wrote:Kad vas d(j)ecko prevari sa "najboljom ili dobrom drugaricom" najveca greska je u vama.

Zasto?

Naime, (cuj naime :D ), kada vi spavate (citaj: zdrmate) sa svojim, tada jos uvijek aktuelnim d(j)eckom, i onda odete kod svoje "drugarice" da joj se povjerite da ste spavali, njeno pitanje ce biti KAKAV JE?
Ako je bezze (ako slabo g***) vi cete reci njoj, ako vam je stalo do njega) da je dobar (da dobro g***). A ako dobro g*** onda nemate sta lagati.
U tom trenutku u glavi vase "drugarice" se radja zelja da proba vaseg d(j)ecka...sto je i logicna pomisao... :D :D :D

Zbog svega navedenog nikad se nemojte puno hvaliti..jer nikad ne znate ko ce vam ga zabiti, s ledja...
Noz, naravno!!!

Komentar...

PS. Neko mi rece da ga/je uvijek na novo iznenadim sa odabirom tema..ne kontam zasto???[/b]
jao, izmislio si toplu vodu, :zzzz: jel ovde stvarno dolaze samo djeca od 12 godina?!... :zzzz: :zzzz:
edu

#13 Re: Gdje grijese zene???

Post by edu »

stavrogin wrote:
edu wrote:Kad vas d(j)ecko prevari sa "najboljom ili dobrom drugaricom" najveca greska je u vama.

Zasto?

Noz, naravno!!!

Komentar...

jao, izmislio si toplu vodu, :zzzz: jel ovde stvarno dolaze samo djeca od 12 godina?!... :zzzz: :zzzz:
ja imam 11 i peti sam razred osnovne skole Slavisa Vajner Cica......

Ako nemas sta pametno prozborit ne javljaj se...idi tamo hvali nezenju...
zili

#14 Re: Gdje grijese zene???

Post by zili »

edu wrote: Ako nemas sta pametno prozborit ne javljaj se...
i ti isto :x
melina

Post by melina »

ne objasnjavaj kad ne znas :) ....
madona

Post by madona »

Edu, ovo je toliko tacno, da bi se trebalo uvesti u skole u okviru sexualnog obrazovanja. Djevojke, nikada ne hvalite svog momka/muza, jer ce htjeti da ga isprobaju i vase prijateljice, rodice itd...

Pitanje za muskarce - ko je u tom slucaju, ipak, kriv? Zena koja ga je hvalila ili on koji je htio da "utvrdi" prijateljstvo i rodbinske veze, ili prijateljice/rodice koje su htjele da ga isprobaju?
edu

Post by edu »

madona...moram braniti muski rod...mi nismo kriviii...krive su vam drugarice..rodice..znas ono..mi malo popijemo pa bilo sta da naleti zaplatilo bi..mrtva kokos...a pogotovo neka drugarica..jos ako na nesto lici. :D :D :D
red illusion

Post by red illusion »

edu wrote:madona...moram braniti muski rod...mi nismo kriviii...krive su vam drugarice..rodice..znas ono..mi malo popijemo pa bilo sta da naleti zaplatilo bi..mrtva kokos...a pogotovo neka drugarica..jos ako na nesto lici. :D :D :D
Zaista produhovljeno, nema sta! To ti kao predstavljas muski rod ovdje? Nadam se da ima barem jedan pametan muskarac koji se nece sloziti sa prethodno navedenom izjavom godine.
madona

Post by madona »

U stvari, obje strane su tu jednako krive. Ta zezancija, hir, pijanstvo ili sta vec, zna duboko da povrijedi, i toj zeni ne treba ni on, a ni takva "drugarica".
Savo

Post by Savo »

red illusion wrote:
edu wrote:madona...moram braniti muski rod...mi nismo kriviii...krive su vam drugarice..rodice..znas ono..mi malo popijemo pa bilo sta da naleti zaplatilo bi..mrtva kokos...a pogotovo neka drugarica..jos ako na nesto lici. :D :D :D
Zaista produhovljeno, nema sta! To ti kao predstavljas muski rod ovdje? Nadam se da ima barem jedan pametan muskarac koji se nece sloziti sa prethodno navedenom izjavom godine.

to ne postoji :D
Qler

Post by Qler »

red na tvoju a i zalost mnogih djevojaka (a na nasu radost) ovo je tacno kod vecine muskaraca, zato ja na sve derneka ako ikako mogu vodim djevojku, bolje da me ona cuva nego ja sam sebe :D:D:D:D
red illusion

Post by red illusion »

Najlakse je glumiti pijanu budalu na derneku sa objasnjenjem: ''Ona je mene safatala, nisam ja nju'' :( ''Jao jadan ja, moja cura ne shvata kako je meni. Eno i ona tamo me gleda!!!''
madona

Post by madona »

ma ja, uvijek se prave naivni, prevarila ga rospija, jadni oni, zeleni i neiskusni :-)
r-musica

Post by r-musica »

joj teme :roll:
ja mislila nesto erocko :oops:
ono...."gdje" "grijese"
hocu rec...na balkonu, u kuhinji,u kupatilu... :wink:

sve kontam,naucicu mozda jos nesto :P
kad ono,trt Milojka :-x

sto ne napisa,zene,nemojte se zajebat..pa

da oma znam o cemu se radi :roll:
dulchineja

#25 Re: Gdje grijese zene???

Post by dulchineja »

Zasto?

Noz, naravno!!!

Komentar...

Ima tu nešto. Psiholozi vele da se prijateljice, zbog velike bliskosti, u jednoj dozi identificiraju jedna s drugom pa onda djelomično preuzimaju i osjećanja one druge.
Naravno, prave prijateljice će to kontrolirati.
A muškarac koji bi prevario djevojku s njenom prijateljicom - bolje joj je bez njega.
Post Reply