Gdje dobro jesti u centru?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Miki123

#1 Gdje dobro jesti u centru?

Post by Miki123 »

Interesuje me koji su dobri restorani/fast foodovi u centru na potezu od skenderije do pomodorina. Da li je u Dal Padrinu dobra hrana, da ne moram poslije misliti jesam li pikupio kakvu boleščuru?
:-D

Dakle, Brajlović otpada jer roštilj pali tek oko 9 što mi je kasno. Fast Food Melissa mi se ne čini pouzdan, kao ni Pingvin. Bureka mi je na vrh glave. Ima li neki restoran na fazon švedskog stola kao onaj VF ili Mercatorov?

Unaprijed zahvalan :D
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

U Dal Padrinu hrana dobra, ali po mom mišljenju poskupa. Bolje ti je onda otiđi kod Age (kod Markala) ili u Jami na pitu (ako te ne zadesi gužva).
U Skenderiji se može pojesti fin sendvič u Zlatnom restoranu, fast foodove nisam nešto u zadnje vrijeme probavao..
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

U Pomodorinu imas odlicne pilece sendvice.
karanana

#4 Re: Gdje dobro jesti u centru?

Post by karanana »

Miki123 wrote:Interesuje me koji su dobri restorani/fast foodovi u centru na potezu od skenderije do pomodorina. Da li je u Dal Padrinu dobra hrana, da ne moram poslije misliti jesam li pikupio kakvu boleščuru?

Dakle, Brajlović otpada jer roštilj pali tek oko 9 što mi je kasno. Fast Food Melissa mi se ne čini pouzdan, kao ni Pingvin. Bureka mi je na vrh glave. Ima li neki restoran na fazon švedskog stola kao onaj VF ili Mercatorov?

Ne kontam ovo za Brajlovica....pali rostilj oko 9? Jeli ujutro ili navecer? Ne vjerujem da je navecer a ako pali rostilj oko 9 ujutro kako ti to moze biti kasno? Pa kad jedes? Jeli ti ovo pitas za dorucak ili rucak, jer ne vjerujem da ti ista radi prije 9 ujutro, osim mozda melise i pingvina i jami pite.
vaca

Post by vaca »

Imas 'Slik' u Titovoj. Od brze hrane dobar im je pileci sendvic... Ako si dobar sa picama, picerija U2 u Kulovica...
vaca

Post by vaca »

Postoji i fast food, zaboravila sam ima, ali nalazi se u Branilaca Sarajeva, kod Samsonite prodavnice. Preporucujem ponovo pileci senvic...
karanana

Post by karanana »

veca i vaca....na prvi pogled mi se ucini da je ista osoba napisala jedno pa drugo.
ifbbpro

#8 Re: Gdje dobro jesti u centru?

Post by ifbbpro »

Miki123 wrote:Interesuje me koji su dobri restorani/fast foodovi u centru na potezu od skenderije do pomodorina. Da li je u Dal Padrinu dobra hrana, da ne moram poslije misliti jesam li pikupio kakvu boleščuru?

Tale :oops: :D
Comrad

Post by Comrad »

Doma je najboljsa hrana. dakle, kupi stan u centru :D
JokTiSi

#10 Re: Gdje dobro jesti u centru?

Post by JokTiSi »

Pingvin je prejak imaju odlican izbor jela cak stavise nestandardan za vecinu fast food-ova (npr kobasice i pomfri tonbe)

A malkice dalje kod Pub-a McBeg ti je isto odlican imaju dobre sendvice i hamburgere, svjeza kifla sve pet!!!
Koshpa

Post by Koshpa »

MutvaK na marindvoru neces se pokajati, hrana odlicna usluga jos bolja, cijena prava sitnica a ima svega ( preko puta Tramvajske prema ilidzi )
ManiacSA

Post by ManiacSA »

Cuj Pingvin nepouzdan, odakle ti to???
Predobar je pingvin, onaj sendvic Pingvin koji kosta 3 KM vrijedi svaki fening!! Jednostavno kao sto neko napisa odlicni su, i imaju odlican izbor jela.
Ali_G

Post by Ali_G »

Fakat i ja prvi put cujem da je nepozudan Pingvin. Svi zajebani likovi navece jedu tamo :D salu na stranu, fakat' imaju velik izbor jela. Nije k'o u vecine foodova hamburger i piletina. I Mutvak pravo hvale, al' nisam bio. McBeg zaobidji, a dvije ulice ispod imas "Stari Tocak" isto dobro mjesto. Mislim da i kod Bice mozes jesti, nisam siguran. Ponude za dorucak imas i u Pubu i u Vanniu. Sve pobrojano ti je 100m od Pomodorina
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Mc Beg :roll:
obuca

Post by obuca »

dragi sugradani / ovce danas je u bih nastupila kriza. nestasica hljeba je dovela gradane do sloma. svi objekti su sruseni i zapaljeni a hrane nema ni za lijeka, tako da je tema gdje jesti suvisna. ako imate mobitel i krede pozovite dijasporu i pitajte ih da vam posalju paket :(
fantom slobode

Post by fantom slobode »

obuca wrote:dragi sugradani / ovce danas je u bih nastupila kriza. nestasica hljeba je dovela gradane do sloma. svi objekti su sruseni i zapaljeni a hrane nema ni za lijeka, tako da je tema gdje jesti suvisna. ako imate mobitel i krede pozovite dijasporu i pitajte ih da vam posalju paket :(
Cuj suvisna, bas u tim kriznim situacijama ona postaje vrlo popularna, ocigledan manjak iskustva.
Dragi nasi gradjani ubijeni propagandom koja traje vec 20 godina, napokon je dosao trenutak da se probudite iz svog sna o Velikoj (a ne lijepoj nasoj).Slova "P" i "C" ne mogu da se samostalno pisu, jer ne znace nista.Jednoumlje se siri na sve strane, pa se za nadati da ce se na kraju i samo rasplinuti na dobrobit svih gradjana nase drage BiH.
A od dijaspore ne trazite pakete, bolje je imati nesto u €, dolar vam ne bih preporucio, stalno slabi.Recite im da im je lovu lakse poslati, sifra "western union", paketi su patnja, treba kupiti i prenijeti, a nije ni neka vrijednost.Zacas ga za 20€ napune, to bi oni tako jefitno prosli, ziva lova cuda cini, treba nam za cigara i kafane.
fantom slobode

Post by fantom slobode »

A u centru je najbolje jesti kod kuce!!!!!
Brando

Post by Brando »

imas jarane raznjice za 8 KM + 180 g :shock: pomfrita+ salata za marku ubijes se :roll: ja neki dan prolazio 8) kroz Žepče :lol: :lol:
elem fakat ima mjesto uz cestu isto se zove ko jedno mjesto na grbavici da ne reklamiram posto ce me sponzori sasjeći elem eto nidje veze 8)
Post Reply