Dakle, Brajlović otpada jer roštilj pali tek oko 9 što mi je kasno. Fast Food Melissa mi se ne čini pouzdan, kao ni Pingvin. Bureka mi je na vrh glave. Ima li neki restoran na fazon švedskog stola kao onaj VF ili Mercatorov?
Unaprijed zahvalan
Ne kontam ovo za Brajlovica....pali rostilj oko 9? Jeli ujutro ili navecer? Ne vjerujem da je navecer a ako pali rostilj oko 9 ujutro kako ti to moze biti kasno? Pa kad jedes? Jeli ti ovo pitas za dorucak ili rucak, jer ne vjerujem da ti ista radi prije 9 ujutro, osim mozda melise i pingvina i jami pite.Miki123 wrote:Interesuje me koji su dobri restorani/fast foodovi u centru na potezu od skenderije do pomodorina. Da li je u Dal Padrinu dobra hrana, da ne moram poslije misliti jesam li pikupio kakvu boleščuru?
![]()
Dakle, Brajlović otpada jer roštilj pali tek oko 9 što mi je kasno. Fast Food Melissa mi se ne čini pouzdan, kao ni Pingvin. Bureka mi je na vrh glave. Ima li neki restoran na fazon švedskog stola kao onaj VF ili Mercatorov?
Unaprijed zahvalan
TaleMiki123 wrote:Interesuje me koji su dobri restorani/fast foodovi u centru na potezu od skenderije do pomodorina. Da li je u Dal Padrinu dobra hrana, da ne moram poslije misliti jesam li pikupio kakvu boleščuru?
![]()
Unaprijed zahvalan
Pingvin je prejak imaju odlican izbor jela cak stavise nestandardan za vecinu fast food-ova (npr kobasice i pomfri tonbe)Miki123 wrote:Interesuje me koji su dobri restorani/fast foodovi u centru na potezu od skenderije do pomodorina. Da li je u Dal Padrinu dobra hrana, da ne moram poslije misliti jesam li pikupio kakvu boleščuru?
![]()
Unaprijed zahvalan
Cuj suvisna, bas u tim kriznim situacijama ona postaje vrlo popularna, ocigledan manjak iskustva.obuca wrote:dragi sugradani / ovce danas je u bih nastupila kriza. nestasica hljeba je dovela gradane do sloma. svi objekti su sruseni i zapaljeni a hrane nema ni za lijeka, tako da je tema gdje jesti suvisna. ako imate mobitel i krede pozovite dijasporu i pitajte ih da vam posalju paket