Gdje da kupim antenu???
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
autoe
#1 Gdje da kupim antenu???
Ovo već par mjeseci izbjegavam da napišem ali izgleda da ipak moram.
Nakon 3 kupljene antene za auto od kojih ni jedna nije izdržala mjesec dana sad sam u dilemi gdje kupiti četvrtu,naravno kvalitetnu koliko god da košta.
Pa ako neko zna gdje ima pomozite.
Nakon 3 kupljene antene za auto od kojih ni jedna nije izdržala mjesec dana sad sam u dilemi gdje kupiti četvrtu,naravno kvalitetnu koliko god da košta.
-
dimu
#2 Re: Gdje da kupim antenu???
pod nije izdrzala mislis ukrali ti ?
ako ti stalno kradu onda skidaj antenu uvijek i to je to... a gdje pa sigurno ima u radnjama sa auto opremom i to
ako ti stalno kradu onda skidaj antenu uvijek i to je to... a gdje pa sigurno ima u radnjama sa auto opremom i to
-
autoe
#3 Re: Gdje da kupim antenu???
Da je kradu znao bih šta ću, nego se savije, izlomi i na kraju pukne .dimu wrote:pod nije izdrzala mislis ukrali ti ?
- chuchumbamayumbe
#4 Re: Gdje da kupim antenu???
Što ne probaš sa onom unutrašnjom, što se lijepi iznad retrovizora!?autoe wrote:Ovo već par mjeseci izbjegavam da napišem ali izgleda da ipak moram.
-
autoe
#5 Re: Gdje da kupim antenu???
Ostat će mi onda rupa na zadnjem blatobranu a to me baš nervira.
- slavkoimamodilera
#6 Re: Gdje da kupim antenu???
Od lijepljenja ispod retrovizora do rupe na zadnjem blatobranu u dva jednostavna koraka!autoe wrote:Ostat će mi onda rupa na zadnjem blatobranu a to me baš nervira.
- Qler
#7 Re: Gdje da kupim antenu???
nije mi jasno kako se uspije izlomiti i puknuti? sta joj radis??
-
edoze
#8 Re: Gdje da kupim antenu???
nabavi onu gumenu,sto obicno ide na krov,ona se ne lomi 
- bpsang
#9 Re: Gdje da kupim antenu???
sta zezate covjeka !
Eno neko ti je gore predlozio antenu unutrasnju sto se lijepi iznad retrovizora, ima dobru i dugotrajnu kvalitetu, mozes ih naci u svakoj dobro opremljenoj radnji auto dijelova.Mislim i da nije mnogo skupa.
Eno neko ti je gore predlozio antenu unutrasnju sto se lijepi iznad retrovizora, ima dobru i dugotrajnu kvalitetu, mozes ih naci u svakoj dobro opremljenoj radnji auto dijelova.Mislim i da nije mnogo skupa.
-
autoe
#10 Re: Gdje da kupim antenu???
Ma ništa drug, samo dosta prelazim sa autom, oko 50000 godišnje i to uglavnom po otvorenoj cesti. Nemam pojma šta joj je...Qler wrote:nije mi jasno kako se uspije izlomiti i puknuti? sta joj radis??
- nineinchnails
#11 Re: Gdje da kupim antenu???
Gumenu antenu kupi...........instaliraj na postojece mjesto ili na krov (a postojece mjesto zatvori).
I rijesen problem.
I rijesen problem.