Gdje cete na odmor?
Moderator: anex
-
deex
#1 Gdje cete na odmor?
Gdje cete na odmor ove godine. Ja cu 10. jula u Grcku, u Nei Pori. Dobicete iscrpan izvjestaj kad se vratim.

- dacina_curica
Ja ove godine necu nigdje (bar ne do bozicnih praznika)
.....Trebalo se u Augustu ici u Bosnu (i na more) na mjesec ali promjenili se planovi, moji dolaze kod mene......znaci, nista od mora i sl., mozda se malo ispalimo do Kanade

- nebojeplavo
Uh ja cu ici negdje, samo jos nisam odlucila gdje
to prepustam sudbini

-
callmethebreeeze
sedam dana u maju u berlin. u augustu u spraniju i maroko, insallah 
-
_sa_
#6 Re: gdje cete na odmor
dobro prosetaj i dobro pogledaj, bezobrazni su pravo.sheilak wrote:Makarska, Podgora, Brela.
Nakon 15 godina.![]()
Da li mi moze iko peporuciti privatni smjestaj u Makarskoj i okolini, ako ste imali pozitivnog iskustva sa istim?
meni je makarska bila srednja zalost sto se smjestaja tice, zaobilazim je u sirokom luku, komplet sarajevo sretnes na plazi
- GandalfSivi
Preko ljeta u Sarajevo (trknuti malo i do mora) a za novu godinu na Galapagos...
- GandalfSivi
#8 Re: gdje cete na odmor
Nemoj nista da brines, odes na autobusku i onda te sve one babe napadnu, a ti biras...sheilak wrote:Makarska, Podgora, Brela.
Nakon 15 godina.![]()
Da li mi moze iko peporuciti privatni smjestaj u Makarskoj i okolini, ako ste imali pozitivnog iskustva sa istim?
- uozo
De ba ako ti nije sta zahmet povuci meni jednu onu kornjacu s dugim vratom s Galapagosa! Obec'o sam djetu je'nu taku!GandalfSivi wrote:Preko ljeta u Sarajevo (trknuti malo i do mora) a za novu godinu na Galapagos...
Inace od Croatie najvolim peljesac i Trstenik.
- dark side of the moon
odo jaranu u Bec...karta 30 € + 35€ viza i dzeparca par stotina...
otiso sam u wienu da pronadjem.....
otiso sam u wienu da pronadjem.....
- uozo
Cujjjjjjjj?zlata wrote:Planiram ici u Siriju....kroz Tursku. Bit'ce zanimljivo! Nadam se da cu sresti....i rodbinu...koja je tamo davno odsel'la! Bit'ce zanimljiv nas susret....Oni vec "Arapi" a mi "Gringos"!
Pa treba co'eku godinama da putuje da sve obidje!
-
zlata
Opaaaaa...kad vec to sve znas...haj pomozi!uozo wrote:Cujjjjjjjj?zlata wrote:Planiram ici u Siriju....kroz Tursku. Bit'ce zanimljivo! Nadam se da cu sresti....i rodbinu...koja je tamo davno odsel'la! Bit'ce zanimljiv nas susret....Oni vec "Arapi" a mi "Gringos"!![]()
Koja ruta? Iskenderun, Antakya, Hatay, Halep mozda? Wowwwww, sta svega ima tu da se vidi! Ako pronadjes vremena obavezno u Urfu svrati! A jos usput od "toprak altin sehira" do dole !!!!!
![]()
Dolazimo....preko Adane...to je sve za'sad. I dabome....icemo u Damask. Ako imas iskustvo...molim te...moze i PM!
- uozo
Tabi canim! Senin icin her sey yapariz!zlata wrote:Opaaaaa...kad vec to sve znas...haj pomozi!uozo wrote:Cujjjjjjjj?zlata wrote:Planiram ici u Siriju....kroz Tursku. Bit'ce zanimljivo! Nadam se da cu sresti....i rodbinu...koja je tamo davno odsel'la! Bit'ce zanimljiv nas susret....Oni vec "Arapi" a mi "Gringos"!![]()
Koja ruta? Iskenderun, Antakya, Hatay, Halep mozda? Wowwwww, sta svega ima tu da se vidi! Ako pronadjes vremena obavezno u Urfu svrati! A jos usput od "toprak altin sehira" do dole !!!!!
![]()
Dolazimo....preko Adane...to je sve za'sad. I dabome....icemo u Damask. Ako imas iskustvo...molim te...moze i PM!
Imas PM!
-
Gazz
stochar wrote:Odmor od cega?
Broj evidentiranih nezaposlenih osoba u BiH približio se broju zaposlenih, što ukazuje na dramatično stanje u oblasti rada, jer je veliki broj nezaposlenih štetan za svaku ekonomiju.
Stopa nezaposlenosti u BiH je 44,8 odsto i ima tendenciju rasta. Nezaposlenih je oko 520.000, dok je oko 620.000 zaposlenih. Posao prvi put traži 43,5 odsto ljudi. Najveći broj osoba na biroima za zapošljavanje čine mladi koji prosječno 3,2 godine tragaju za poslom. BiH je jedna od zemalja s najvećim stopom nezaposlenih mladih ljudi koja prelazi 30 odsto...
bitno je da svi odmaraju.... od nerada....
1.maj Istanbul - povoljne ove ponude pravo
21. juli Grčka - biće i to povoljno kad se zaradi
-
inspire_me
Zna li neko jesu li vec izasle ponude za Tursku za predstojece ljeto?? Jel ima neki on-line katalog??
-
ibrik
#23 Re: gdje cete na odmor
smjestaj u Makarskoj na solidnoj lokaciji cca.5min do plaze, sobe su solidne, namjestaj nije nesto posebno luksuzan, ali sve u svemu nije lose...gazdarice extra...sheilak wrote:Makarska, Podgora, Brela.
Nakon 15 godina.![]()
tel. 00385 21 611 789 - Nada Pivac
-
*mima*
#24 Re: gdje cete na odmor
Zavisi sa kim ides.............Ja ti mogu preporuciti svoju prijateljicu.sheilak wrote:Makarska, Podgora, Brela.
Nakon 15 godina.![]()
-
Zhaba
#25 Re: Gdje cete na odmor?
Pa sad bila na odmoru...moram se prvo odmoriti od odmora pa onda iduci odmor planiratideex wrote:Gdje cete na odmor ove godine. Ja cu 10. jula u Grcku, u Nei Pori. Dobicete iscrpan izvjestaj kad se vratim.![]()
![]()