Gdje cete na ljetovanje ovog ljeta?
- kriticarka_nikova
#1 Gdje cete na ljetovanje ovog ljeta?
Uz put trazim donatora da me vodi na Tajland

-
micika
E yeboga ti kriticarko....samo mijenjas destinacije
Ja sam prvo kontala do Dubrovnika....onda se selim u tursku,pa cu vjerovatno u Bodrum na nekoliko dana
U medjuvremenu je i medeni mjesec.....eh to jos nisam skontala...majorca ili ibiza....ili krstarenje,grcki otoci
pojma neznam
koliko para,toliko muzike.....ja bih najradije na djevicanske otoke
al to u limburgu
ode sve za namjestaj

Ja sam prvo kontala do Dubrovnika....onda se selim u tursku,pa cu vjerovatno u Bodrum na nekoliko dana
U medjuvremenu je i medeni mjesec.....eh to jos nisam skontala...majorca ili ibiza....ili krstarenje,grcki otoci
- kriticarka_nikova
Djevicanski otoci su ti oko 3500 KM...
Tajland ti je oko 2700 KM
Bali 2500 KM
..................
bolje tamo otic nego kupiti krsh od auta
Bali 2500 KM
..................
-
micika
Kriticarko ba....valja se meni kucitkriticarka_nikova wrote:Djevicanski otoci su ti oko 3500 KM...
Bali 2500 KM
..................
Bice na kraju...na hazni u Gradaccu
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
micika wrote:Kriticarko ba....valja se meni kucitkriticarka_nikova wrote:Djevicanski otoci su ti oko 3500 KM...
Bali 2500 KM
..................
bolje tamo otic nego kupiti krsh od auta![]()
kakvih crnih 3500
dodaj jos toliko slobodno.I onako cu se grebat od staraca za medenjak
![]()
![]()
Bice na kraju...na hazni u Gradaccu![]()
![]()
- kriticarka_nikova
Jok ti pripadas.......pape wrote:micika wrote:Kriticarko ba....valja se meni kucitkriticarka_nikova wrote:Djevicanski otoci su ti oko 3500 KM...
Bali 2500 KM
..................
kakvih crnih 3500
![]()
![]()
![]()
Vas dvije zaboravite ovu prvu destinaciju. Ne pripadate tamo, ....
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
kriticarka_nikova wrote:Jok ti pripadas.......pape wrote:micika wrote: Kriticarko ba....valja se meni kucit![]()
kakvih crnih 3500
![]()
![]()
![]()
-
teletrader
Alaska!!!!!!!!!
Ja sam se sa dvoja dobra dva havera koji su u zhivotu radili i ludje stvari nego ja,fino dogovorio,organizovao rezervisao i uplatio:
Sarajevo---Frankfurt----->i onda put dalekog sjevera "Anchorage Int'l airport" pa onda
7 dana u Wrangell St.Elias National Park and Preserve
a drugih sedam dana Kodiak Island National Wildlife Refuge..
Nisu bas Djevicanska ostrva,nema domorodaca da te masu dok saljevas Pina collade i przhis se na +35,nema svedskog stola nego grah iz konzerve..al samo se jednom zhivi..
A jos su mi ova 2 prijatelja oko 35te,u dugim vezama,a djevojke im se svaki put strecnu kada stave ruke u dzep jer se nadaju da ce izvaditi nesto drugo osim upaljaca
Samo sto imamo problem a to je sto niko od nas nije svojim hanumama rekao sta smo vec uradili i dumamo kako da se izvucemo...
ja sam svojoj samo spomenuo (u sali) Alasku,ono folovi,medvjedi,Old Shatterhand,Karl May neispunjeni djecacki snovi
a ona meni "pa zar bi ti igdje krenuo bez mene???"..I onda jos na to "pa ja bi radije na Maledive"
Imal ko kakav pametan prijedlog u ovo gluho doba?

Ja kont'o da se napravim budala (ponekad i to upali u zhivotu) i kazhem
vizni rezhim,pa nesigurna su vremena,pa nije bas 15 dana divljine tako lahko za izdrzhati...
Ali poznavajuci temperament sarajki,bolje mi je sjediti pored grizlija i pecat' ribu...
Ja sam se sa dvoja dobra dva havera koji su u zhivotu radili i ludje stvari nego ja,fino dogovorio,organizovao rezervisao i uplatio:
Sarajevo---Frankfurt----->i onda put dalekog sjevera "Anchorage Int'l airport" pa onda
7 dana u Wrangell St.Elias National Park and Preserve
a drugih sedam dana Kodiak Island National Wildlife Refuge..
Nisu bas Djevicanska ostrva,nema domorodaca da te masu dok saljevas Pina collade i przhis se na +35,nema svedskog stola nego grah iz konzerve..al samo se jednom zhivi..
A jos su mi ova 2 prijatelja oko 35te,u dugim vezama,a djevojke im se svaki put strecnu kada stave ruke u dzep jer se nadaju da ce izvaditi nesto drugo osim upaljaca
Samo sto imamo problem a to je sto niko od nas nije svojim hanumama rekao sta smo vec uradili i dumamo kako da se izvucemo...
ja sam svojoj samo spomenuo (u sali) Alasku,ono folovi,medvjedi,Old Shatterhand,Karl May neispunjeni djecacki snovi
Imal ko kakav pametan prijedlog u ovo gluho doba?
Ja kont'o da se napravim budala (ponekad i to upali u zhivotu) i kazhem
vizni rezhim,pa nesigurna su vremena,pa nije bas 15 dana divljine tako lahko za izdrzhati...
Ali poznavajuci temperament sarajki,bolje mi je sjediti pored grizlija i pecat' ribu...
- Bosanac in Lederhosen
Mislis zbog PING PONG SHOW ?kriticarka_nikova wrote:Jok ti pripadas.......pape wrote:micika wrote: Kriticarko ba....valja se meni kucit![]()
kakvih crnih 3500
![]()
![]()
![]()
- daduli_sa
Ima li neki brzi kurs za ginekologa? Kontam tamo da se preselim....pape wrote:kriticarka_nikova wrote:Jok ti pripadas.......pape wrote:Vas dvije zaboravite ovu prvu destinaciju. Ne pripadate tamo, ....
Ja sam te fino upozorio, .... kad tamo sletish, ... prvo te vode na ginekoloski pregled, ...
-
zlata
Jedva cekam! Najprije malo u London...onda Grcka...pa Egipat...pa Dubrovnik...i dabome...Stolac-Mostar-Blagaj...pa konacno...moja prelijepa "Krajiska Rivijera"....Una i Sana...i jos Zagreb, Rijeka, i malo Venecija.
Znam....zvuci megalomanski
...al' "zahvaljujuci" Bradonjama (i jeftinim Euro letovima)...vecinom...bit'cu ugoscena kod raseljenih rodjaka i prijatelja.
Znam....zvuci megalomanski
- Fair Life
Probaj Maldive...micika wrote:(...)
U medjuvremenu je i medeni mjesec.....eh to jos nisam skontala...majorca ili ibiza....ili krstarenje,grcki otoci![]()
![]()
pojma neznam
![]()
al to u limburgu
![]()
![]()
ode sve za namjestaj
![]()

-
neko iz mase
jasta neg idemEdin H. wrote:Je li to ides na utakmicu na Maltu?
Naoruzalo se, krenulo se
- anais_nin
samo se ti smiji, ima par hotela u Dalmaciji koji nude pravo interesantne aranzmane za mladencemicika wrote:Kriticarko ba....valja se meni kucitkriticarka_nikova wrote:Djevicanski otoci su ti oko 3500 KM...
Bali 2500 KM
..................
kakvih crnih 3500
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
micika dobro ti Fair kaze za medeni mjesec na Maldivima i kredit vrijedi diciFair Life wrote:Probaj Maldive...micika wrote:(...)
U medjuvremenu je i medeni mjesec.....eh to jos nisam skontala...majorca ili ibiza....ili krstarenje,grcki otoci![]()
![]()
pojma neznam
![]()
al to u limburgu
![]()
![]()
ode sve za namjestaj
![]()
-
Stari
Ovog ljeta ...nazalost necu nikud iz ove zemlje...U nasoj zahuktaloj privatnoj prepisci Novalicki sam se jedinoj povjerio o tome...a evo posto sad ima i tema ...evo dajem to na uvid javnosti. Otprilike ovako izgleda...

Izmedju dva od onih velikih borova ...svezem lezaljku ...onu znate sto se ljulja. U moju odgovornost ulazi jos da priskrbim mali crno-bijeli TV-aparat na akumulatorski pogon (za utakmice) i pive ...Pilsner Ceske.
Jedna draga osoba koja ce mi doci u posjet ....je zaduzena da u onoj vodi koju vidite u pozadini lovi ....sad ne znam kako se kazu na nasem jeziku...valjda nesto izmedju lososa i jezerske pastrmke....ovdje je zovu "regnbåge" ...sto znaci ..duga (ona poslije kise)...latinskog imena kako kaze nordijska enciklopedija...Oncorhynchus mykiss ili ranije Salmo gairdnerii i da ih na rostilju priprema...odlicna rostiljska meza ...nema puno sitnih kostiju...i u nedostatku Smudja, Plotice, ili ...
Skobalja....vrlo dobro dodje.
Aksamluci nigdje nisu tako dugi kao na sjeveru Evrope....ovdje se preko ljeta ne pocne smrkavati prije 23:00 ....
Jos da Svedjani tuku Paragvaja ....i bice ...monumentalno.
Sve je jos naravno u pripremi ...zensko drustvo...tja...imali smo ranijih godina pokusaja.... nije da nismo....ali nije to za Zene ...bude im dosadno valjda...ne znam.

Izmedju dva od onih velikih borova ...svezem lezaljku ...onu znate sto se ljulja. U moju odgovornost ulazi jos da priskrbim mali crno-bijeli TV-aparat na akumulatorski pogon (za utakmice) i pive ...Pilsner Ceske.
Jedna draga osoba koja ce mi doci u posjet ....je zaduzena da u onoj vodi koju vidite u pozadini lovi ....sad ne znam kako se kazu na nasem jeziku...valjda nesto izmedju lososa i jezerske pastrmke....ovdje je zovu "regnbåge" ...sto znaci ..duga (ona poslije kise)...latinskog imena kako kaze nordijska enciklopedija...Oncorhynchus mykiss ili ranije Salmo gairdnerii i da ih na rostilju priprema...odlicna rostiljska meza ...nema puno sitnih kostiju...i u nedostatku Smudja, Plotice, ili ...
Aksamluci nigdje nisu tako dugi kao na sjeveru Evrope....ovdje se preko ljeta ne pocne smrkavati prije 23:00 ....
Jos da Svedjani tuku Paragvaja ....i bice ...monumentalno.
Sve je jos naravno u pripremi ...zensko drustvo...tja...imali smo ranijih godina pokusaja.... nije da nismo....ali nije to za Zene ...bude im dosadno valjda...ne znam.
- manijak1
Stari treba li vam komentator prijenosa na maternjem jeziku ?
Ponijeću ležaljku
i eto sada znam đe ću .....
sve ostalo pošalji PP-om
......povešću ja koke
ali im trebaju karte
a za ribu ne brini imam ponešto kašikara
pa ćemo loviti ......kako treba

Ponijeću ležaljku