Gdje biste najradije radili?
-
The_Fluid
#1 Gdje biste najradije radili?
Da mozete da birate i da morate da izaberete jednu od ponudjenih opcija, gdje bi ste izabrali da radite?
-
The_Fluid
2 od 5 bi radilo za strance, 1 bi bio s one strane zakone, jedan bi pokrenuo privatni biznis, a onaj peti bi ili radio u opstini, ili za neku srbijansku firmu ili bi se uhvatio noge i trazio posao vani, slicno istrazivanje u susjednim zemljama.
Interesantno je da se niko ne bi vratio u BiH i trazio posao, odnosno da niko ne bi radio u drzavnoj firmi, sto je itekakav pokazatelj stanja u Bosni i Hercegovini.
Interesantno je da se niko ne bi vratio u BiH i trazio posao, odnosno da niko ne bi radio u drzavnoj firmi, sto je itekakav pokazatelj stanja u Bosni i Hercegovini.
-
car-x
flu, pa ja bi se vratio u bih, ali ne bi traio poso, nego bi ga sam sebi napravio.. tako sam i zaokruzio "pokreno bi privatni biznis u BiH"..The_Fluid wrote:2 od 5 bi radilo za strance, 1 bi bio s one strane zakone, jedan bi pokrenuo privatni biznis, a onaj peti bi ili radio u opstini, ili za neku srbijansku firmu ili bi se uhvatio noge i trazio posao vani, slicno istrazivanje u susjednim zemljama.