Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
- trcicu trceci
#1 Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Je li istina da se planira odrzati ova parada, cujem najave, na hutbama se govori o tome, vec evo i danas neki napad
- harač
#2 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
trcicu trceci wrote:na hutbama se govori o tome, vec evo i danas neki napad
- O'zone
- Globalni moderator
- Queen_of_hearts
#4 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Dzamije postadose centri sirenja mrznje i nasilja........nesto kao SPC 90-tih.....
tuzno
tuzno
- Alfons Kauders
#5 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
i ocekivanoQueen_of_hearts wrote:Dzamije postadose centri sirenja mrznje i nasilja........nesto kao SPC 90-tih.....
tuzno
- trcicu trceci
#6 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Bilo je govora da Bosnjaci to sebi ne smiju dozvoliti, ali nije meni to toliko znacajno koliko me interesuje misljenje gradjana.
Da li Gradjani Sarajeva dozvoljavaju da se odrzi. Namjerno kazem dozvoljavaju, jer ako dozvole moci ce se odrzati, nema tu politike, nicega kada je ovo u pitanju.
Da li Gradjani Sarajeva dozvoljavaju da se odrzi. Namjerno kazem dozvoljavaju, jer ako dozvole moci ce se odrzati, nema tu politike, nicega kada je ovo u pitanju.
- Alfons Kauders
#7 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
sta da se odrzi?trcicu trceci wrote:Bilo je govora da Bosnjaci to sebi ne smiju dozvoliti, ali nije meni to toliko znacajno koliko me interesuje misljenje gradjana.
ljudi pustili film i kinu i napali ih iz cista mira
nije bas da su hodali gradom i guzili metroseksualce po ferhadiji i strosi... (mada se dobar dio njih ne bi ni bunio)
- trcicu trceci
#8 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Ja govorim o najavi parade, ovo danas je neka druga prica koju svako osudjuje
-
ratamahatta
#9 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Nek hodza prvi zna da se organizuje, pa makar

- Alfons Kauders
#10 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
parada nije ni najavljena niti ce je bititrcicu trceci wrote:Ja govorim o najavi parade, ovo danas je neka druga prica koju svako osudjuje
al eto, haman nestalo tema za razgovor po dzamijama u izbornoj godini, pa su malo postali kreativni da zbiju redove
ne bi bilo lose kada bi usput porazgovarali o poderluku i pedofiliji unutar IZ na tim hutbama
- Šveđanin
#11 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Koga briga.
Organizovala se parada ili ne, ima u Bosni mnogo bitnijih pitanja i problema.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
- Alfons Kauders
#12 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
ali drago mi je da vidim da je IZ rijesila ama bas sve probleme unutar svoje zajednice, kao i drzave, pa da sada moze raspravljati i fantomskoj paradi (koju niko nije ni najavio ni organizovao)Šveđanin wrote:Koga briga.
meanwhile svake sedmice cujemo kako je jos jedan bradonja zalijepio u siriji, ali eto to se ne tice IZ... jer je veci prioritet mlatiti ljude koji su sjeli da pogledaju film na eventu koji se maltene krio od javnosti... i to maskirani, ko zadnje pickice
i onda se ljudi ibrete kad kazem da nisam vjernik
- trcicu trceci
#13 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
mene je samo zanimalo da li ce se odrzati, a ti komentari ostali nisu bitni, zakaci se mutav za nesto i pise i povezano i nepovezano
- Alfons Kauders
#14 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
pa dok se o time prica u dzamijama, to ti je valjda dovoljno da skontas da nije istinatrcicu trceci wrote:mene je samo zanimalo da li ce se odrzati, a ti komentari ostali nisu bitni, zakaci se mutav za nesto i pise i povezano i nepovezano
-
SundanceKid
#15 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Ja kad izadjem sa svojom curom u grad, ufatim je za ruku i poljubim na sred ceste. Ne treba mi nicija dozvola. Ne vidim zasto bi i gay populaciji trebala dozvola.trcicu trceci wrote:Bilo je govora da Bosnjaci to sebi ne smiju dozvoliti, ali nije meni to toliko znacajno koliko me interesuje misljenje gradjana.
Svako ko misli da ON treba dat dozvolu nekom drugom u tom smislu, obicni je pakas i retard. A da nema takvih pakasa i retarda, gay ljudi ne bi ni morali organizovat parade i podizat svijet ljudi, lobirat da ih se tretira normalno.
- trcicu trceci
#16 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
hvala, to je vec konkretniji tvoj odgovor od svih ostalihAlfons Kauders wrote:pa dok se o time prica u dzamijama, to ti je valjda dovoljno da skontas da nije istinatrcicu trceci wrote:mene je samo zanimalo da li ce se odrzati, a ti komentari ostali nisu bitni, zakaci se mutav za nesto i pise i povezano i nepovezano
-
Sarajevica
#17 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Ovo nesto novo?Queen_of_hearts wrote:Dzamije postadose centri sirenja mrznje i nasilja........nesto kao SPC 90-tih.....
tuzno
Podrska gej paradi
- Sinapsa
#18 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
A sta to sebi Bosnjaci ne smiju dozvoliti?trcicu trceci wrote:Bilo je govora da Bosnjaci to sebi ne smiju dozvoliti
Prosvjećivanje? Toleranciju? Postivanje ljudskih prava? Da postanu dio civilizovanog svijeta?
Morace, kad tad....pa makar i silom akceptirati svu raznolikost ovoga svijeta. I onda, kada to prodje vidjece da to zapravo i nije tako bilo strasno, a nakon 20 -30 godina njihova djeca se na to niti obazirati nece. A tako i treba da bude.
- It_is_a_Leclerc
#19 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Meni su presmiješni ovi fašisti.
Prvo govore: "Nemam ja ništa protiv gejeva, al' neka ne paradiraju cestom". Onda ovi naprave sebi nekakvu izložbu, i ulete četverica i prebiju ih na mrtvo ime.
Kako rekoh. Ovo društvo je fašističko do srži svog postojanja. Mi smo spremni ljubiti ruke vjerskim velikodostojnicima koji preferiraju muško meso, istovremeno mrzeći pedere iz dna duše. Ovdje moraš biti dio većine - nacionalist, patriJota sa ljiljanom na profilnoj koji se subotom oduzima uz srbijanske pevaljke, mrziti sve i svakog ko nije kao ti - od pasa lutalica do profesora.
Organizovati gej prajd u takvoj fašističkoj sredini je kao organizovati proslavu Hanuke u Teheranu.
Prvo govore: "Nemam ja ništa protiv gejeva, al' neka ne paradiraju cestom". Onda ovi naprave sebi nekakvu izložbu, i ulete četverica i prebiju ih na mrtvo ime.
Kako rekoh. Ovo društvo je fašističko do srži svog postojanja. Mi smo spremni ljubiti ruke vjerskim velikodostojnicima koji preferiraju muško meso, istovremeno mrzeći pedere iz dna duše. Ovdje moraš biti dio većine - nacionalist, patriJota sa ljiljanom na profilnoj koji se subotom oduzima uz srbijanske pevaljke, mrziti sve i svakog ko nije kao ti - od pasa lutalica do profesora.
Organizovati gej prajd u takvoj fašističkoj sredini je kao organizovati proslavu Hanuke u Teheranu.
-
maintain91
#20 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Volio bih da se odrzi i da prodje bez ikakavih incidenata. 
Kamo srece da smo pragmaticni pa da je sami organizuemo.
Vi niste svjesni koliko bi to znacajna propaganda bila za Bosnu i Bosnjake.
Mozda bi izgubili podrsku vehabija u svijetu ali bi nas Zapad jos vise podrzavao. Bili bi "shining example for the rest of the muslim world"
Koga boli qrac ba... neka se prosetaju 10 minuta, lijepo ih ignorisete... a poslije mikrofon u ruke, pres konferencija i ubijemo po Srbiji i Hrvatskoj, tim divljackim primitivnim zemljama
Kamo srece da smo pragmaticni pa da je sami organizuemo.
Vi niste svjesni koliko bi to znacajna propaganda bila za Bosnu i Bosnjake.
Mozda bi izgubili podrsku vehabija u svijetu ali bi nas Zapad jos vise podrzavao. Bili bi "shining example for the rest of the muslim world"
Koga boli qrac ba... neka se prosetaju 10 minuta, lijepo ih ignorisete... a poslije mikrofon u ruke, pres konferencija i ubijemo po Srbiji i Hrvatskoj, tim divljackim primitivnim zemljama
-
pemanapemani
#21 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Knjiški primjer pičketina.
Napasti ljude na projekciji filma.
E vala je.es takvog boga koji to propagira.
Napasti ljude na projekciji filma.
E vala je.es takvog boga koji to propagira.
-
ratamahatta
#22 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
It_is_a_Leclerc wrote:Meni su presmiješni ovi fašisti.
Ja mislim da je ovim sve receno.....
kljucat
- Alfons Kauders
#23 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
bit svegaSundanceKid wrote:Ja kad izadjem sa svojom curom u grad, ufatim je za ruku i poljubim na sred ceste. Ne treba mi nicija dozvola. Ne vidim zasto bi i gay populaciji trebala dozvola.trcicu trceci wrote:Bilo je govora da Bosnjaci to sebi ne smiju dozvoliti, ali nije meni to toliko znacajno koliko me interesuje misljenje gradjana.
Svako ko misli da ON treba dat dozvolu nekom drugom u tom smislu, obicni je pakas i retard. A da nema takvih pakasa i retarda, gay ljudi ne bi ni morali organizovat parade i podizat svijet ljudi, lobirat da ih se tretira normalno.
inace nisam neki ljubitelj tih parada ni gay tipova koje se istinski trude da svake sekunde i u svakoj prilic pokazu svima da su gay - jer vecina ih nije takva, ni blizu...
moja teorija je pojedincima smeta kada vide dva frajera kako se drze za ruke zato sto im zavide, ili sto se pale na te stvari... drugi razlog ne vidim... jer bi u protivnom bili ravnodusni...
- Šveđanin
#24 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Čovjeka koji ima porodicu, ženu, djecu, posao i svakodnevne aktivnosti, nebi trebale ove stvari doticati, takvi ljudi imaju bitnije stvari od gay parade.
A ako bude gay parade mogu mislit šta će biti. Milion vijesti, milion tema, pa malo da se bunimo po onom principu "dok god homoseksualci to rade u privatnosti, nama ne smeta, nama samo smeta parada". (AHAA, vjerujem vam
)
Tako da.. parada je nebitna stvar, ne bila ona nikako ili se održavala 111 puta godišnje. Ima Bosna bitnijih problema od svake parade.
A ako bude gay parade mogu mislit šta će biti. Milion vijesti, milion tema, pa malo da se bunimo po onom principu "dok god homoseksualci to rade u privatnosti, nama ne smeta, nama samo smeta parada". (AHAA, vjerujem vam
Tako da.. parada je nebitna stvar, ne bila ona nikako ili se održavala 111 puta godišnje. Ima Bosna bitnijih problema od svake parade.
- trcicu trceci
#25 Re: Gay pride-ovoga ljeta u Sarajevu
Vi ili ste djeca ili ne razumjete neke stvari:
U sredini gdje je islamska, parada se moze zabraniti, ali niko ne brani nekome da bude to u svojoj kuci, cak i na ulicama ih ima dosta, niko ih ne napada...
Sta imas onda paradirati, e pa ne moze...to je licno moje misljenje i 80% ostalih, vi mozete pricati sta hocete
U sredini gdje je islamska, parada se moze zabraniti, ali niko ne brani nekome da bude to u svojoj kuci, cak i na ulicama ih ima dosta, niko ih ne napada...
Sta imas onda paradirati, e pa ne moze...to je licno moje misljenje i 80% ostalih, vi mozete pricati sta hocete